Όπως και την Λατινοπούλου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Re: Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ναι τωρα θα γινει που σε λιγο θα τελειωσει και το ταμειο ανακαμψης.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:13κανενα, απλως οσοι απειχαν θα ψηφισουν και οσοι διαμαρτυρηθηκαν θα γυρισουνΣτρακαστρουκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:12Ποιο δεξιο κομμα θα απαγορευσει η ΝΔ αυτην την φορα για να ξαναπαει στο 40%?talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:03
αποχη λογω ελτζιμπιντικιου
και ετσι, παραπανω απο το δευτερο και τριτο κομμα μαζι.
Μια διορθωσουλα στη πορεια και επιστροφη στο 40%+
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Όντως, ο Αρβανίτης και η Μελέτη δείχνουν ότι είμαστε για μπάτσες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δεν θυμάμαι να εξεφραζες δυσαρέσκεια εδώ μέσα.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:06ουτε και γω.Πρετεντέρης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:35Ούτε καν ψηφισα.
Άλλο οι ευρωεκλογές, άλλο οι εθνικές. Η ΝΔ μπορεί να συμπιέσει τα κόμματα δεξιά της, για να ανεβεί. Αντίθετα, η κεντροαριστερά είναι διασπασμένη και είναι απίθανο να συνεργαστεί, για να κυβερνήσει. Θα είναι ευχής έργον να ανέβει το Πασοκ σε βάρος του Σύριζα, για να αποκτήσει η χώρα ένα σοβαρό αντιπολιτευτικό πόλο.
Ειπαμε, η αποχη ειναι ΝΔτες που εκφρασαμε δυσαρεσκεια για τους ομο και το μεταναστευτικο
το 2027 προφανως και θα πραξουμε το καθηκον μας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
πέρασε πρώτο το ΚΚΕ στον Ασπρόπυργο τα ποσοστά τωρα !!!
ΚΚΕ 22,80
ΝΔ 22,76
ΚΚΕ 22,80
ΝΔ 22,76
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Εμένα ; Κανείς στο πχορουμ δεν με δουλεύει. Εσένα θα πιάσουν για ποινικές ευθύνες για την μάνα σου.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ένα κιβώτιο με μπουκάλια λάδι από την Κρήτη κατάσχεσαν σε Γερμανό που τα έφερνε στην Κρήτη απο την Γερμανία να τα πουλήσει προχτές.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 09 Ιουν 2024, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ω ναι, τι θλιβερό παρατράγουδο. Αλλά ζαιιοι, τι να πεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:16Δεν θυμάμαι να εξεφραζες δυσαρέσκεια εδώ μέσα.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:06ουτε και γω.Πρετεντέρης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:35
Ούτε καν ψηφισα.
Άλλο οι ευρωεκλογές, άλλο οι εθνικές. Η ΝΔ μπορεί να συμπιέσει τα κόμματα δεξιά της, για να ανεβεί. Αντίθετα, η κεντροαριστερά είναι διασπασμένη και είναι απίθανο να συνεργαστεί, για να κυβερνήσει. Θα είναι ευχής έργον να ανέβει το Πασοκ σε βάρος του Σύριζα, για να αποκτήσει η χώρα ένα σοβαρό αντιπολιτευτικό πόλο.
Ειπαμε, η αποχη ειναι ΝΔτες που εκφρασαμε δυσαρεσκεια για τους ομο και το μεταναστευτικο
Δεν ψήφισε ο ταλ. Το πιστευεις;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ο αυτιας πρώτος όπως προέβλεψα;
-
talaipwros
δεν σου ειχα πει τοτε οτι λογω του ελτζιμπιντι δεν θα ψηφισω στις ευρωεκλογες; στο ειχα πει.Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:16Δεν θυμάμαι να εξεφραζες δυσαρέσκεια εδώ μέσα.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:06ουτε και γω.Πρετεντέρης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:35
Ούτε καν ψηφισα.
απο κει και περα εννοειται οτι θα τους ψηφισω στις εθνικες και οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο με τεραστια διαφορα, αλλα επρεπε να δωθει ενα σημα για μια διορθωση πορειας στο συγκεκριμενο
εντωμεταξυ διαβάζω τώρα ότι παρά το ότι έπιασε οριακά το 3% η λατινοπουλου μάλλον δε βγαζει έδρα οπότε θα δοθεί μια επιπλέον έδρα σε όποιον από Βελόπουλο η ΚΚΕ είναι πιο πάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis την 09 Ιουν 2024, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Δεν το θυμάμαι ειλικρινά.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:19δεν σου ειχα πει τοτε οτι λογω του ελτζιμπιντι δεν θα ψηφισω στις ευρωεκλογες; στο ειχα πει.Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:16Δεν θυμάμαι να εξεφραζες δυσαρέσκεια εδώ μέσα.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:06
ουτε και γω.
απο κει και περα εννοειται οτι θα τους ψηφισω στις εθνικες και οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο με τεραστια διαφορα, αλλα επρεπε να δωθει ενα σημα για μια διορθωση πορειας στο συγκεκριμενο
Άλλοι κάνουμε αντίσταση στην πασοκοποταμιαση του κόμματος εδώ μέσα, την ώρα που άλλοι ακούν κυριακος και χυνουν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Δημοκράτης
Θα σηκώσω καλύτερα το χεράκι μου και θα ανοίξω τα δάχτυλα μου καραγκιοζακο πούμε 1.5% πάνω από το πασοκ πουλάς τρελιτσαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:08εσύ μωρή σήκωσε παντιέρες για το 12.9% να πούμεΔημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:03
Μ τη Πυθία εχθές μας έλεγες οτι θα πάρετε 20% τι μιλάς ακομα;![]()
Πυθία του γεμιστου πατου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-