!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Re: Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Στην Γερμανία θέτουν θέμα νομιμοποίησης της Κυβέρνησης και ζητούν εθνικές εκλογές!
Αύριο πρωί-πρωί, στο super market για χαρτί υγείας, ζάχαρη και αλεύρι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
δεν κατανοείς καν τι σου απαντάω, ας το εξηγήσω: λέω Ακροδεξιά τον Βελόπουλο και σε ενοχλεί, ergo τον υποστηρίζειςΕρμής έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:29Εκτός του ότι έχω το σθένος να τοποθετηθώ εν αντίθεση με εσένα, δεν ψηφίζω θεσνικη για να πεις ότι ψήφιζα το βελοπουλο. Α Αθηνών ήμουν τότε.decadent έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:22υποστηρίζεις δίποδο που πουλούσε τα χειρόγραφα του Χριστού και κρέμες ανάπλασης, ανάλογη βαρύτητα έχουν και οι υποθέσεις σου
συνέχισε να στηρίζεις Ακροδεξιά σκατά, θα έχεις υπέροχο μέλλον![]()
Εσυ; έχεις το θάρρος της γνώμη σου να πεις τι ψήφιζες και ψηφίζεις η ντρέπεσαι για αυτή;
δεν με αφορά ούτε που ψηφίζεις ούτε τι, μου αρκούν οι τοποθετήσεις σου
όσο για τις επιλογές μου δεν είσαι φίλος μου για να συζητήσω εκτενώς μαζί σου, φρόντισε να σχολιάζεις τα γραφόμενα μου και μόνο, οι υποθέσεις σου και τα logical fallacies σου τα βρίσκω βαρετά
στήριξε και Λατινοπούλου, το ανεγκέφαλο κουνουπίδι με μηδενική πολιτική σκέψη που έφαγε πόδι από την ΝΔ και έκανε κόμμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υιοθετείς;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
talaipwros
θυμιζω, as we speak και παρα την αποχη πολλων ΝΔτων, η ΝΔ εχει περισσοτερους ψηφους απο ενωμενο ΠΑΣυριζα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα παει και θα του πει "Yay... 14..." "Kαι με λιγοτερες ψηφους απο προηγουμενες εκλογες"Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:52George_V έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:24
Τελικα μου φαινεται Κασελακης δεν τραβαει. Οχι 20 που ελεγες χτες. Οχι 16 που ελεγα εγω. Στο 14.7 εκατσε η μπιλια.
Ενώ τραβάει το 12.9% του ζαβού. Ο Κασσελάκης μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όλους τους τελειώνει.
Και θα ολοκληρωσει "Παρελαβα ενα κομμα στο χειλος του γκρεμου... Και εκανα ενα βημα μπροστα!"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
27.85 η νδ 27.83 πασοκ-συριζαtalaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:55 θυμιζω, as we speak και παρα την αποχη πολλων ΝΔτων, η ΝΔ εχει περισσοτερους ψηφους απο ενωμενο ΠΑΣυριζα
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Εσύ δε κατάλαβες τι έγραψα. Ότι εσύ παιζει να θεωρείς και τη ΝΔ ακροδεξιά.decadent έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:53δεν κατανοείς καν τι σου απαντάω, ας το εξηγήσω: λέω Ακροδεξιά τον Βελόπουλο και σε ενοχλεί, ergo τον υποστηρίζειςΕρμής έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:29Εκτός του ότι έχω το σθένος να τοποθετηθώ εν αντίθεση με εσένα, δεν ψηφίζω θεσνικη για να πεις ότι ψήφιζα το βελοπουλο. Α Αθηνών ήμουν τότε.decadent έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:22
υποστηρίζεις δίποδο που πουλούσε τα χειρόγραφα του Χριστού και κρέμες ανάπλασης, ανάλογη βαρύτητα έχουν και οι υποθέσεις σου
συνέχισε να στηρίζεις Ακροδεξιά σκατά, θα έχεις υπέροχο μέλλον![]()
Εσυ; έχεις το θάρρος της γνώμη σου να πεις τι ψήφιζες και ψηφίζεις η ντρέπεσαι για αυτή;
δεν με αφορά ούτε που ψηφίζεις ούτε τι, μου αρκούν οι τοποθετήσεις σου
όσο για τις επιλογές μου δεν είσαι φίλος μου για να συζητήσω εκτενώς μαζί σου, φρόντισε να σχολιάζεις τα γραφόμενα μου και μόνο, οι υποθέσεις σου και τα logical fallacies σου τα βρίσκω βαρετά
στήριξε και Λατινοπούλου, το ανεγκέφαλο κουνουπίδι με μηδενική πολιτική σκέψη που έφαγε πόδι από την ΝΔ και έκανε κόμμα![]()
Ποιος στήριξε Λατινοπουλου;
Κατά τα άλλα να είχαμε να λέγαμε.
Θαρος γνώμης ακόμη και η πιο αστεία >>>>>>>>>> δε λέω, είναι κρατικό μυστικό.
Συνέχισε τις αμπελοφιλοσοφιες, διασκεδάζεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προφανως.Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:53 Στην Γερμανία θέτουν θέμα νομιμοποίησης της Κυβέρνησης και ζητούν εθνικές εκλογές!
Η κυβερνηση βγηκε τριτη. Ειναι ορατη η δυσαρμονια προς το λαικο αισθημα.
Εδω για ποια δυσαρμονια μιλαμε ακριβως? Πρωτη ηταν η ΝΔ στις Εθνικες και πρωτη ειναι στις Ευρωεκλογες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στο. Σάιτ του ypesBeria έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:48Υπάρχουν κάπου αποτελέσματα επιστολικης ψήφου;phorumaster έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:47 Μερα25 8,28% πάλι στις επιστολικες εξωτερικού![]()
Η νέα αριστερά είχε το καλύτερο αποτέλεσμα της στη Μεσσηνία (χαριτσης)
Και το μερα25 και η νέα αριστερά είχαν τα δεύτερα καλύτερα τους στην Α Αθηνών γύρω στο 4,5% έκαστο
Στην περιφέρεια που διαλέγεις επιλέγεις στο όλα: αποτέλεσμα με επιστολικες (ή χωρίς)
Για την επικράτεια έχει χάρτη με επιστολικη (στο προσθετα)
Αλλά νουμερα επιστολικων στην επικράτεια δεν το βρισκω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 09 Ιουν 2024, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
0.24% η διαφορά Βελόπουλου -κκε έλα ρε γμτ οριακά θα λήξει μάλλον υπέρ βελο.παντως έχει κλείσει πολύ πιο πριν ήταν 1 μονάδα+
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Επιστροφή Αλέξη και νέα διάσπαση των ζαίων μέσα σε 1 χρόνο από τώρα.Yochanan έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:51Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:50 Ξεκίνησαν στα κανάλια το αφήγημα και πήρε σειρά η επίσημη υπόγα:
https://twitter.com/Marka2free/status/1 ... dFSdw&s=19![]()
![]()
![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Γιώργος Αυτιάς.
Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Φρέντι Μπελέρης
Μανώλης Κεφαλογιάννης
Ελίζα Βόζενμπεργκ
Δημήτρης Τσιόδρας
Ελεωνόρα Μελέτη.
Μεγάλα κεφάλια αξιοκρατία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 09 Ιουν 2024, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
talaipwros
ναι, παραπανω δηλαδη απο δευτερο και τριτο ΜΑΖΙ, το ιδιο λεμε.Manolis έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:5627.85 η νδ 27.83 πασοκ-συριζαtalaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:55 θυμιζω, as we speak και παρα την αποχη πολλων ΝΔτων, η ΝΔ εχει περισσοτερους ψηφους απο ενωμενο ΠΑΣυριζα
Για την δυσαρμονία που μας έρχεται από την ΕΕ.George_V έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:57Προφανως.Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:53 Στην Γερμανία θέτουν θέμα νομιμοποίησης της Κυβέρνησης και ζητούν εθνικές εκλογές!
Η κυβερνηση βγηκε τριτη. Ειναι ορατη η δυσαρμονια προς το λαικο αισθημα.
Εδω για ποια δυσαρμονια μιλαμε ακριβως? Πρωτη ηταν η ΝΔ στις Εθνικες και πρωτη ειναι στις Ευρωεκλογες.
Από 41% σε 27,5% δεν το λες και επιτυχία.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 10 Απαντήσεις