μεγαλη ηττα, βεβαια.
Αφηνω αυτο εδω:

Τελικα μου φαινεται Κασελακης δεν τραβαει. Οχι 20 που ελεγες χτες. Οχι 16 που ελεγα εγω. Στο 14.7 εκατσε η μπιλια.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:22Ούτε 25% δεν παίρνει το 2027 με τέτοια καταρράκωση και ακρίβεια που βλέπουμε με γεωμετρική προόδο κ τον κούλη να μην κάνει τπτ.Aitwlos έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:19
Η ΝΔ θα βγει αυτοδύναμη το 27 αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ( που δεν αποκλείεται) . Δεν θέλει μεγάλη διαφορά για να βγει
Eίναι βουλευτικές και όχι προεδρικές.Αυτός θα μείνει μέχρι τη λήξη της θητείας του και μετά δεν έχει δικαίωμα για άλλη θητεία.Aitwlos έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:17 Πάει σε εκλογές το Μακρόν που ήθελε να στείλουμε και στρατεύματα σε Ουκρανία;
Καλά το είπα για εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Δεν πουλούσε το σκέτο ακροδεξιά οπότε τώρα έβγαλαν νέο όρο εναλλακτική ακροδεξιάLugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:20Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:19 Άνοδος της εναλλακτικής ακροδεξιάς λέει ο φιλόσοφος Τατσόπουλος
Απαράδεκτα πραγματα![]()
ΠΕΗΝ!
Περίμενε δηλωσεις Μητσοτάκη βέβαια, και ορθώς
Εχει σημασια? Παλι 2 εδρες δεν βγαζουνε και οι δυο?
Είπαμε.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:20Από την πολύπαθη Θεσσαλία δεν είσαι;stergiosbik έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:19Το μεσημέρι έγραφα για το πατατρακ της ΝΔ και ότι θα βρουν ως δικαιολογία την απόχη.Ερμής έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:08
Μίλησα με άνθρωπο εντός ΝΔ πολύ κοντά στον Δενδια, το πρόβλημα είναι αυτό που είπε η Σες. Βέβαια δε περίμενα τέτοια αποχή. Στη Λακωνια είχε 74% όπως είπα παραπάνω, καθώς και σε άλλα προπύργια. Αυτό πρέπει να προβληματισει.
Ο Όττο με δικαιώνει πλήρως.
Χαμπάρι δεν έχουν τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο.
Μήπως πήρε το μάτι σου τα ποσοστά εκεί ακόμα και σε μια άσχημη βραδιά όπως η σημερινή;
Εκτός του ότι έχω το σθένος να τοποθετηθώ εν αντίθεση με εσένα, δεν ψηφίζω θεσνικη για να πεις ότι ψήφιζα το βελοπουλο. Α Αθηνών ήμουν τότε.decadent έγραψε: 09 Ιουν 2024, 22:22υποστηρίζεις δίποδο που πουλούσε τα χειρόγραφα του Χριστού και κρέμες ανάπλασης, ανάλογη βαρύτητα έχουν και οι υποθέσεις σου
συνέχισε να στηρίζεις Ακροδεξιά σκατά, θα έχεις υπέροχο μέλλον![]()
έχει σημασία να έχει υψηλό ποσοστό κοντά στο διψήφιο το ΚΚΕ και να είναι τεταρτο κόμμα κοντά στο δεύτερο και το τρίτο επίσης αν μείνει εκτός η λατινοπουλου η έδρα λογικά θα πάει στον πρώτο που θέλει 3η