Ήμουν στο παραβάν ανάμεσα στους δύο τους και μου φάνηκε πολύ απάτη ο συμπαθής Βελο σε σχέση με την ΑφρούλαLugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 01:00 Αυτός που έχει σκυλιασει πιο πολύ με Afro Latin
είναι ο βελοπουλικος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωνή Λογικής
Re: Φωνή Λογικής
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τοξοβόλος_UK
Άμα με γαμήσει τον ψηφάω no problem
ΝαιΜπίστης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 11:38 Ο Μάριος Δημόπουλος που σταύρωσα , είναι ο τρελλαρας ο δικός μας ?
![]()
Με αυτή την ελπίδα το έκανα !
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Οτιδήποτε δεξιότερα της ΝΔ πλην Δημιουργίας είναι απάτη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν είναι γεννημένος πολιτικός θα το κάνει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τοξοβόλος_UK
αυτή η καργιόλα η λατινοπούλου πρέπει να επελαύνει. Στον δρόμο για το εκλογικό τμήμα είδα δυο ζήτημα να ήταν 30άρηδες και έλεγε ο ένας στον άλλον οτι την ψήφισαν. Ξέρασα.
Συμβαν για δυνατές στυσειςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Ιουν 2024, 11:47 αυτή η καργιόλα η λατινοπούλου πρέπει να επελαύνει. Στον δρόμο για το εκλογικό τμήμα είδα δυο ζήτημα να ήταν 30άρηδες και έλεγε ο ένας στον άλλον οτι την ψήφισαν.
Ενίοτε, ακόμη και τα σύμφωνα συμβίωσης έχουν τη χάρη τους.Lugozzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 19:06Εδωσα εγώ απάντησηπατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2024, 18:40Aυτή την ερώτηση την έκανα και εγώ στους μελονικούς από τότε που βγήκε και δεν πήρα απάντηση.
https://twitter.com/i/status/1656187609490530304
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και στην Ελλάδα υπήρχε το σύμφωνο συμβίωσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2024, 11:56Ενίοτε, ακόμη και τα σύμφωνα συμβίωσης έχουν τη χάρη τους.Lugozzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 19:06Εδωσα εγώ απάντησηπατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2024, 18:40
Aυτή την ερώτηση την έκανα και εγώ στους μελονικούς από τότε που βγήκε και δεν πήρα απάντηση.
Τώρα θα έχουμε γάμους, υιοθεσίες, επιδομα λοχειας κλπ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα και το ξέρεις.
Ουσιαστικώς, δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό από τότε που ανέλαβε η Μελόνι.
Έτσι όπως πάει, ακόμη και ο θρησκευτικός γάμος θα δρομολογηθεί σε όλη την Ευρώπη. Το μεταναστευτικό είναι το θέμα και έχει δρομολογηθεί κι αυτό, οδός διαφυγής δεν υπάρχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περίμενε να δούμε τα αποτελέσματα σήμερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2024, 12:14Δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα και το ξέρεις.
Έτσι όπως πάει, ακόμη και ο θρησκευτικός γάμος θα δρομολογηθεί σε όλη την Ευρώπη. Το μεταναστευτικό είναι το θέμα και έχει δρομολογηθεί κι αυτό, οδός διαφυγής δεν υπάρχει.
Πόσο θα γλυψει η Ούρσουλα τη Μελονι
Αν θα τους αλώσουμε εκ των έσω, ή αν θα πάει με Λεπέν.
Δείτε τη μεγάλη εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μίλησα με τη μάνα μου πριν. Οι 70+ φίλες της θα ψηφίσουν Λατινοπούλου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν πάει με το χάπατο την Ούρσουλα ξέχνα το, δεν θα είναι πολιτικός ελιγμός, προσέγγιση θα είναι.Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 13:54Περίμενε να δούμε τα αποτελέσματα σήμερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2024, 12:14Δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα και το ξέρεις.Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 12:09
Και στην Ελλάδα υπήρχε το σύμφωνο συμβίωσης.
Τώρα θα έχουμε γάμους, υιοθεσίες, επιδομα λοχειας κλπ
Πόσο θα γλυψει η Ούρσουλα τη Μελονι
Αν θα τους αλώσουμε εκ των έσω, ή αν θα πάει με Λεπέν.
Δείτε τη μεγάλη εικόνα
Στο θέμα μας, ο πατέρας μου θέλει να ψηφίσει Φωνή Λογικής, πες καμιά ιδέα για σταυρούς να του πω, αν μπορείς κάνε και αιτιολόγηση.
Πάμε γερά!
2 ώρες μείνανε
Τώρα θα πάνε να ψηφίσουν τα ομορφοπαιδα μας
2 ώρες μείνανε
Τώρα θα πάνε να ψηφίσουν τα ομορφοπαιδα μας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση