Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προχωράμε
Re: Προχωράμε
-
talaipwros
Προχωράμε !!GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;Spoiler
Οι τιμές ορίζονται από ιδιωτικές εταιρείες, οι φόροι πάλι όχι. Δεν έχω δει λογαριασμό στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, οπότε δεν ξέρω από πού τρώνε παλούκι. Οι τιμές για την κιλοβατώρα πάντως είναι οι μισές σε σχέση με εδώ.talaipwros έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:52Προχωράμε !!GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;Spoiler

Το standing charge είναι το πάγιο, για αυτούς που δεν ξέρουν.
Ναι οι τιμές αυτές δεν περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις, λοιπές επιβαρύνσεις, ΦΠΑ 6% μόνο ευτυχώς, όλα αυτά μαζί περίπου +43%, οπότε η Zenith με το νέο τιμοκατάλογο σας φτάνειGoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41 ...
Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;
Μετά βέβαια έχει ΕΡΤ, ειδικά και δημοτικά τέλη που δεν έχουν σχέση με το ρεύμα
-
talaipwros
Προχωράμε !!GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:57. Οι τιμές για την κιλοβατώρα πάντως είναι οι μισές σε σχέση με εδώ.Spoiler
Οι τιμές ορίζονται από ιδιωτικές εταιρείες, οι φόροι πάλι όχι. Δεν έχω δει λογαριασμό στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, οπότε δεν ξέρω από πού τρώνε παλούκιtalaipwros έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:52Προχωράμε !!GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;Spoiler
Το standing charge είναι το πάγιο, για αυτούς που δεν ξέρουν.
Οι μισθοί δεν έχουν να λένε κάτι. Κάποιος με βασικό παίρνει 1550, το νοίκι για σπίτι με ένα δωμάτιο είναι πλέον στα 1000 (και δεν μιλάω για Λονδίνο). Δημοτικά τέλη είναι 140-150 τον μήνα (αν και όταν μένεις μόνος σου παίρνεις 20% έκπτωση). Γενικά μόνο για το σπίτι τα έξοδα σου είναι 1350 στην καλύτερη και σου μένουν 200 για φαί και προσωπικά έξοδα.Pillars έγραψε: 09 Ιουν 2024, 00:18Ναι οι τιμές αυτές δεν περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις, λοιπές επιβαρύνσεις, ΦΠΑ 6% μόνο ευτυχώς, όλα αυτά μαζί περίπου +43%, οπότε η Zenith με το νέο τιμοκατάλογο σας φτάνειGoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41 ...
Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;αλλά έχουμε μισούς μισθούς ρε φίλε!!
![]()
Οι τιμές δεν παίζει να είναι στα ίδια με εδώ. Αυτός είναι ο τελευταίος λογαριασμός μου. Και σκέψου πως τα δημοτικά τέλη δεν έρχονται στον λογαριασμό, τα πληρώνεις απευθείας στον δήμο. Εμείς πληρώνουμε £153 τον μήνα.

εγώ με χαλασμένο ρολόι δεν πληρώνω τίποτα σχεδόν 4 χρόνια. Μία λίρα το μήνα. Κορόιδα Scottish power 
Έχουν γαμηθεί οι μαλάκες με το standing charge. Πριν λίγα χρόνια ήταν κάτω από 20 στο ρεύμα και τώρα βλέπω έφτασε στα 60.mao mao έγραψε: 09 Ιουν 2024, 00:37 εγώ με χαλασμένο ρολόι δεν πληρώνω τίποτα σχεδόν 4 χρόνια. Μία λίρα το μήνα. Κορόιδα Scottish power![]()
-
talaipwros
ευλογημενος ο Κυριακος!GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 00:35Οι μισθοί δεν έχουν να λένε κάτι. Κάποιος με βασικό παίρνει 1550, το νοίκι για σπίτι με ένα δωμάτιο είναι πλέον στα 1000 (και δεν μιλάω για Λονδίνο). Δημοτικά τέλη είναι 140-150 τον μήνα (αν και όταν μένεις μόνος σου παίρνεις 20% έκπτωση). Γενικά μόνο για το σπίτι τα έξοδα σου είναι 1350 στην καλύτερη και σου μένουν 200 για φαί και προσωπικά έξοδα.Pillars έγραψε: 09 Ιουν 2024, 00:18Ναι οι τιμές αυτές δεν περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις, λοιπές επιβαρύνσεις, ΦΠΑ 6% μόνο ευτυχώς, όλα αυτά μαζί περίπου +43%, οπότε η Zenith με το νέο τιμοκατάλογο σας φτάνειGoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41 ...
Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;αλλά έχουμε μισούς μισθούς ρε φίλε!!
![]()
Οι τιμές δεν παίζει να είναι στα ίδια με εδώ. Αυτός είναι ο τελευταίος λογαριασμός μου. Και σκέψου πως τα δημοτικά τέλη δεν έρχονται στον λογαριασμό, τα πληρώνεις απευθείας στον δήμο. Εμείς πληρώνουμε £153 τον μήνα.
![]()
( παντως με ιδιαιτερη χαρα εχω να πω οτι τα νοικια οντως εχουν ανεβει πολυ , Δυστυχως υπηρξα τεραστιο κοροιδο, σιγα σιγα ξυπναω. As we speak Two bed flat απο 525 πηγε στα 950 και βρηκα νοικαρη μεσα σε 2 μερες )
- hellegennes
Δεν είναι οι τελικές τιμές, η σύγκριση είναι παραπλανητική. Υπάρχουν δευτερεύουσες χρεώσεις που υπολογίζονται με διαφορετικές τιμές κιλοβατώρας.GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:41 Oι τιμές είναι νορμάλ, τουλάχιστον σε σύγκριση με εδώ (Αγγλία), μήπως σας γαμάει η φορολογία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Pillars έγραψε: 08 Ιουν 2024, 23:54 https://twitter.com/pooralexander/statu ... 5379490870
Προχωράμε????
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μπόνους ....με το που πήγε στη προπόνηση του ο γουρλής Κουλαρος
8.65 ο Μιλτος
αν πάει να τον βρει και πριν τους Ολυμπιακούς...... ίσως και 9 μέτρα
8.65 ο Μιλτος
αν πάει να τον βρει και πριν τους Ολυμπιακούς...... ίσως και 9 μέτρα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
-
talaipwros
Προχωράμε!!Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 11:05
Σούπερ μάρκετ για τον μήνα 100 με 150 ευρώ, κοινόχρηστα 10 ευρώ, νερό 12.5, ίντερνετ 18 ευρώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 1 Απαντήσεις