Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σήμερα συζητώντας με τον κουνιάδο μου τυχαία ανακαλύψαμε πως είχαμε υπηρετήσει με έναν κοινό φαντάρο. Μόνο που ο κουνιάδος μου απολύθηκε το 94 κι εγώ το 96. Και οι δύο γνωρίζαμε πως είχε πολύ φυλακή αναβολές και πως είχε υπηρετήσει στις ΣΦΑ...
Πολύ καλό παιδί σύμφωνήσαμε, αλλά είχε μια αδυναμία.... Να φανταστείτε σαν ΑΜ στην πύλη σε ειδκό τάγμα προκάλυψης στον Έβρο έβγαλε στον ταξίαρχο για υπογραφή από την τσέπη του αντί για στυλό ένα μπάφο ΝΑ
Μου γεννήθηκε λοιπόν η απορία αν κάποιος ξέρει από γνωστούς και όχι από ράδιο αρβύλα τι τρέχει εκεί μέσα...(εννοώ στις στρατιωτικές φυλακές). Έχω ακούσει αρκετά αλλά λόγω ομοιότητας δεν τα πολυπίστεψα...
alto_sem έγραψε: 06 Ιουν 2024, 22:45
Σήμερα συζητώντας με τον κουνιάδο μου τυχαία ανακαλύψαμε πως είχαμε υπηρετήσει με έναν κοινό φαντάρο. Μόνο που ο κουνιάδος μου απολύθηκε το 94 κι εγώ το 96. Και οι δύο γνωρίζαμε πως είχε πολύ φυλακή αναβολές και πως είχε υπηρετήσει στις ΣΦΑ...
Πολύ καλό παιδί σύμφωνήσαμε, αλλά είχε μια αδυναμία.... Να φανταστείτε σαν ΑΜ στην πύλη σε ειδκό τάγμα προκάλυψης στον Έβρο έβγαλε στον ταξίαρχο για υπογραφή από την τσέπη του αντί για στυλό ένα μπάφο ΝΑ
Μου γεννήθηκε λοιπόν η απορία αν κάποιος ξέρει από γνωστούς και όχι από ράδιο αρβύλα τι τρέχει εκεί μέσα...(εννοώ στις στρατιωτικές φυλακές). Έχω ακούσει αρκετά αλλά λόγω ομοιότητας δεν τα πολυπίστεψα...
Έπρεπε να το σκάσει και να δώσει στον ταξίαρχο να δοκιμάσει πρώτα.
alto_sem έγραψε: 06 Ιουν 2024, 22:45
Έπρεπε να το σκάσει και να δώσει στον ταξίαρχο να δοκιμάσει πρώτα.
Πολύ πιθανόν να το έκανε και για αυτό να μαζέψει τόσες. Φυλακές. Μέσα τι τρέχει όμως...
Εγιναν πλεον Φυλακες Ανηλικων στις παλιες στρατιωτικες της Αυλωνας και οι Στρατιωτικες μεταφέρθηκαν στην Κορινθο για οπλιτες/ΕΠΟΠ/υπαξ. και Καβαλα για αξιωματικους αν θυμαμαι καλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.