!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψήφισα στην Αυστραλία
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ψήφισα στην Αυστραλία
Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
εγώ έκανα πλάκα πάντως, πες και άλλα 
μου θυμίζει την 3η χρονιά μου στην αγγλία, πάμε σε ένα σπίτι που ηταν σε καθεστώς ποινής, ειχε ρεύμα/γκάζι με κάρτα. Ακριβώς πριν τους μετρητές ειχε γενική παροχή και για να μετρήσει κάποιος έπρεπε να πάρει την άδειά σου, ήταν μεσα στο σπίτι. Πεδίο λαμπρό για Ελληνική νοοτροπία, πήγα στο χρωματοπωλείο-ηλεκρολογίο, πήρα τα κατάλληλα και δύο μαύρες σακούλες, έβγαλα τους μετρητές και τους έβαλα μέσα να μην σκονιστούν και πέρασε η χρονιά σαν να ήμασταν στον φούρνο, ο καυστήρας έκαιγε 6 μήνες όλη μέρα.
Υπάρχουν πράγματι μερικές χώρες, που ο κόσμος δεν θεωρεί ότι είναι ξένες και δεν θέλει να τις κλέψει, τις λέει χώρα του.
μου θυμίζει την 3η χρονιά μου στην αγγλία, πάμε σε ένα σπίτι που ηταν σε καθεστώς ποινής, ειχε ρεύμα/γκάζι με κάρτα. Ακριβώς πριν τους μετρητές ειχε γενική παροχή και για να μετρήσει κάποιος έπρεπε να πάρει την άδειά σου, ήταν μεσα στο σπίτι. Πεδίο λαμπρό για Ελληνική νοοτροπία, πήγα στο χρωματοπωλείο-ηλεκρολογίο, πήρα τα κατάλληλα και δύο μαύρες σακούλες, έβγαλα τους μετρητές και τους έβαλα μέσα να μην σκονιστούν και πέρασε η χρονιά σαν να ήμασταν στον φούρνο, ο καυστήρας έκαιγε 6 μήνες όλη μέρα.
Υπάρχουν πράγματι μερικές χώρες, που ο κόσμος δεν θεωρεί ότι είναι ξένες και δεν θέλει να τις κλέψει, τις λέει χώρα του.
- Chilloutbuddy
enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 εγώ έκανα πλάκα πάντως, πες και άλλα

Τι να πω, πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.. εκτός και αν η εφορευτική επιτροπή δεν κρατούσε τους τύπους και έκαναν του κεφαλιού τους. Νομίζω πως το όνομα σου κάπου θα το σημείωσαν, δεν γίνεται.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο![]()
the end
Αγαθοί άνθρωποι.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Μου λέει μας είπαν ότι συμβαίνει σπάνια, εκ των υστέρων κάνουν διασταύρωση κι αν βρεθεί κανα όνομα που εμφανίστηκε πολλές φορές κάνουν έρευνα![]()
Εδώ θα ψήφιζαν όλοι όλη μέρα δίνοντας διαφορετικό όνομα κάθε φορά και θα έβγαινε συμμετοχή στις εκλογές 1800%.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Chilloutbuddy
Όχι το σημείωσε, βρήκε και τη διεύθυνσή μου σε ένα χαρτί. Αλλά δεν είναι το μόνο εκλογικό κέντρο, μπορούσα μετά να πάω σε άλλα 20, γι'αυτό με ρώτησε αν έχω ξαναψηφίσει.Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:37Τι να πω, πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.. εκτός και αν η εφορευτική επιτροπή δεν κρατούσε τους τύπους και έκαναν του κεφαλιού τους. Νομίζω πως το όνομα σου κάπου θα το σημείωσαν, δεν γίνεται.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο![]()
0,60 ο κάθε ψήφος.Chainis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:38Αγαθοί άνθρωποι.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Μου λέει μας είπαν ότι συμβαίνει σπάνια, εκ των υστέρων κάνουν διασταύρωση κι αν βρεθεί κανα όνομα που εμφανίστηκε πολλές φορές κάνουν έρευνα![]()
![]()
Εδώ θα ψήφιζαν όλοι όλη μέρα δίνοντας διαφορετικό όνομα κάθε φορά και θα έβγαινε συμμετοχή στις εκλογές 1800%.
the end
τσιλ θα σου φανεί υπερβολή αλλά πολλά βράδια σηκωνόμουν και άνοιγα τα παράθυρα, κοιμόμουν με σεντόνι και έσκαγα. Ήταν απίστευτο πόσο απροστάτευτο είναι το σύστημά τους από κακόβουλη χρήση, απλά θεωρούν ότι δεν το κάνει κανείς ή το αφήνουν να περάσει όσο δεν είναι πρόβλημα, σαν εκεί φαντάζομαι.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα σου έμπλεξες.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:39Όχι το σημείωσε, βρήκε και τη διεύθυνσή μου σε ένα χαρτί. Αλλά δεν είναι το μόνο εκλογικό κέντρο, μπορούσα μετά να πάω σε άλλα 20, γι'αυτό με ρώτησε αν έχω ξαναψηφίσει.Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:37Τι να πω, πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.. εκτός και αν η εφορευτική επιτροπή δεν κρατούσε τους τύπους και έκαναν του κεφαλιού τους. Νομίζω πως το όνομα σου κάπου θα το σημείωσαν, δεν γίνεται.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο![]()
the end
-
Nero
Δεν είναι πιο αγαθοί,απλά η Ελλάδα τυχαίνει να είναι χώρα με μεγαλύτερη δημοκρατική παράδοση και με πιο διευρυμένο εκλογικό σώμα,όχι τυπικά αλλά εκ των πραγμάτων γιατί σε αυτές τις χώρες συνήθως δεν ενδιαφέρονται όλοι να πάνε να ψηφίσουν. Εδώ ακόμα και τα πιο χαμηλά στρώματα,ακόμα και τα luben στοιχεία αν θες έχουν πολύ καλύτερη σχέση με την ψήφο,ίσως και γιατί επηρεάζει τη θέση τους περισσότεροChainis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:38Αγαθοί άνθρωποι.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Μου λέει μας είπαν ότι συμβαίνει σπάνια, εκ των υστέρων κάνουν διασταύρωση κι αν βρεθεί κανα όνομα που εμφανίστηκε πολλές φορές κάνουν έρευνα![]()
![]()
Βλέπω πως εκτός από τα ελληνικά, τις οδηγίες τις δίνουν και στα μακεδονικά. 
Η, άμα ήταν ο θα ήταν καλός.Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:400,60 ο κάθε ψήφος.Chainis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:38Αγαθοί άνθρωποι.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Μου λέει μας είπαν ότι συμβαίνει σπάνια, εκ των υστέρων κάνουν διασταύρωση κι αν βρεθεί κανα όνομα που εμφανίστηκε πολλές φορές κάνουν έρευνα![]()
![]()
Εδώ θα ψήφιζαν όλοι όλη μέρα δίνοντας διαφορετικό όνομα κάθε φορά και θα έβγαινε συμμετοχή στις εκλογές 1800%.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πληρώνεις πρόστιμο αν δεν πάς να ψηφίσεις; Πόσο;Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Πρώτη φορά. Βαρέθηκα να πληρώνω το πρόστιμο, ήταν και δίπλα στο σπίτι μου και είπα να πάω να δω πώς είναι.
- Chilloutbuddy
κανα εικοσάρικο, κάπου εκείsharp έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:12Πληρώνεις πρόστιμο αν δεν πάς να ψηφίσεις; Πόσο;Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Πρώτη φορά. Βαρέθηκα να πληρώνω το πρόστιμο, ήταν και δίπλα στο σπίτι μου και είπα να πάω να δω πώς είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 9 Απαντήσεις