Αν έχεις υπομονή, μπορεί και μέχρι δυο ώρες να έχει αναμονή αν και συνήθως είναι 45 λεπτά με ώραsouthern έγραψε: 05 Ιουν 2024, 01:37Εσύ είσαι Θεσσαλονίκη. Αν ποτέ περάσω, θα σε δοκιμάσωSid Vicious έγραψε: 05 Ιουν 2024, 01:17Υπερβολικά με ακούγονται τα 45 για αυτα, 31,70 θα βγαίναν σε εμένα αυτά και δεν είμαι και ο φθηνότεροςsouthern έγραψε: 05 Ιουν 2024, 00:35 4 τυλίχτα 1 χωριάτικη 1 πανσετακια 1 σόδα και 1 βαρελίσια φιξ
Όλα αυτά 45 ευρώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο
- Sid Vicious
Re: 4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Όντως σαν τρελό ποσό ακούγεται για μια μερίδα παντσέτες, μια χωριάτικη και μια μπύραGoBack έγραψε: 05 Ιουν 2024, 01:19 Ειναι να απορεις πως βγηκαν τα υπολοιπα εκτος τυλιχτων 28.20.Παιζει να χρεωνει 1 ευρω την κουταλια λαδι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Σε ποιο πηγες; Θα είμαι Γλυφάδα σε κανένα μήνα να ξέρω. Τα σούσι restaurants που μου είχες προτείνει αποδείχθηκαν καλά όποτε έχεις credibility!southern έγραψε: 05 Ιουν 2024, 00:35 4 τυλίχτα 1 χωριάτικη 1 πανσετακια 1 σόδα και 1 βαρελίσια φιξ
Όλα αυτά 45 ευρώ
- Frappezitis
Η αγορα αυτορυθμιζεται.....μην παραπονιεσται.
Δεν εχει καμια δουλεια να παρεμβει το κρατος.

Δεν εχει καμια δουλεια να παρεμβει το κρατος.
Spoiler

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 05 Ιουν 2024, 06:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάντως τα σουβλατζίδικα σε γειτονιές καταλάβανε πως το 3.50 είναι ταβάνι και κόλλησαν εκεί, κάποιοι πάνε και λίγο πιο χαμηλά, όπως αυτός που δούλεψα στην Παλατιανή λίγο και είναι φοβερός με 3.30. αυτοί που είναι σε κεντρικούς δρόμους και στηρίζονται στην περαστικη πλεμπα, και πανάκριβοι, και τίποτα ιδιαίτερο, κάνουμε μποϋκοτάζ. Αν θες να πας σε κάποια περιοχή, κάνεις έρευνα αγοράς πρώτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η Γλυφάδα είναι η Μύκονος της Αττικής, η μέση τιμή στα περισσότερα είναι μεταξύ 3.30 - 3.60
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να ξέρετε ότι τα κόστη στα delivery έχουν ανέβει αρκετά και λόγω efood. Την 'ευκολία' της online παραγγελίας την πληρώνετε χρυσή.
Αρκετά μαγαζιά μάλιστα έχουν και διαφορετική τιμή αν παραγγείλεις τηλεφωνικά (σημαντικά χαμηλότερη).
Αρκετά μαγαζιά μάλιστα έχουν και διαφορετική τιμή αν παραγγείλεις τηλεφωνικά (σημαντικά χαμηλότερη).
προς στιγμήν διάβασα χυμό γύροΑχθος Αρουρης έγραψε: 05 Ιουν 2024, 00:28 στα σουπερ μαρκετ μπορειτε να βρειτε
χυμα γυρο σε συσκευασια .......
συμφερει .........
φοβήθηκα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όποιος παραγγέλνει από efood είναι ψυχοπαθής. Εγώ καν δεν παίρνω τηλέφωνο, πάω με τα πόδια, δεν είναι δύσκολο.Green Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 06:53 Να ξέρετε ότι τα κόστη στα delivery έχουν ανέβει αρκετά και λόγω efood. Την 'ευκολία' της online παραγγελίας την πληρώνετε χρυσή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πολυ σωστη παρατηρηση. το αυτο ισχυει και με deliveroo/ubereats αγγλια. εχουν μονοπωλιο πλεον και βαρανε στο κεφαλιGreen Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 06:53 Να ξέρετε ότι τα κόστη στα delivery έχουν ανέβει αρκετά και λόγω efood. Την 'ευκολία' της online παραγγελίας την πληρώνετε χρυσή.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
κωλόπιασμα, κλέψιμο.southern έγραψε: 05 Ιουν 2024, 00:18 Σε γνωστό ψητοπωλείο στη κάτω Γλυφάδα.
Το θυμάμαι στα 2,5 πριμ λίγα χρόνια.
Κάντε κάτι για την ακρίβεια ρε καραμητροι
και το πιτόγυρο απο τα 2 και τα 2,50 ευρώ σε λίγα χρόνια έφθασε το 4 ευρω συν. Σύντομα και στα 5 ευρω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εν τω μεταξύ την πάτησαν και τα μαγαζιά με το efood, έβαλαν νταβατζή πάνω από το κεφάλι τους.
Πάντως υπάρχει και ένα κομμάτι που όντως βοηθήθηκαν τα μαγαζιά, τον να μην εχουν δικούς τους ντελιβεράδες. Μιλάμε για τέρμα αναξιόπιστη κατηγορία εργαχόμενων. Πονοκέφαλος κανονικός.
Πάντως υπάρχει και ένα κομμάτι που όντως βοηθήθηκαν τα μαγαζιά, τον να μην εχουν δικούς τους ντελιβεράδες. Μιλάμε για τέρμα αναξιόπιστη κατηγορία εργαχόμενων. Πονοκέφαλος κανονικός.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια χαρά ειναι και τα efood κτλ, βολευουν για κάτι μακρινό, δεν μπορείς να τα εχεις όλα (και όλα τα καλά μαλιστα) δίπλα σου.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
3,40 τό 'χουν στη γειτονιά μου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ελπίζω οτι δεν ειμαστε τεχνολογικά και πάρα πολυ μακριά, απ'το να σου παραδίδεται η παραγγελία με ντρόουν, να την παραλαμβάνεις απο το μπαλκόνι σου. Ομοίως και με τους αυτοματους-ρομποτικούς ταμίες σε καταστήματα, απο σουπερ-μαρκετ μεχρι ρούχα.Green Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:21 Εν τω μεταξύ την πάτησαν και τα μαγαζιά με το efood, έβαλαν νταβατζή πάνω από το κεφάλι τους.
Θα 'χομεν νεολουδίτες που θα κλαίγονται για τις θεσεις εργασίας κτλ, αλλά η αγορά θα προσαρμοστεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 55 Απαντήσεις