!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Βινόσαυρος έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:28 η αλληλεγγυη μας περιορίζεται μόνο σε πτυχία
ή και απολυτήρια δημοτικού, νηπιαγωγείου,
διπλώματα κτλπ;

Σε ολους τους πλαστους τιτλους σπουδων και κρατικων εγγραφων
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:33
Ε αφου έχεις αποψη για το κρατος που εισαι το 1/10000000 του, γιατι δεν θελεις να μας πεις την άποψή σου για μια αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης που σου ανηκει 100%?
Θελω οτι ισχυει για την δικαιωση του δημοσιου να ισχυει και για τον ιδιωτικο τομεα
Αν οι αλληλεγγυοι θελουν να αναμοιβει το δημοσιο τους παστογραφους για την πλαστογραφια πρεπει να ακολουθησει και ο ιδιωτικος τομεας
Μαλλον δεν θα μαθουμε ποιες κυρωσεις θεωρεις εσυ οτι πρεπει να επιβαλλονται
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:38
panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:33
Ε αφου έχεις αποψη για το κρατος που εισαι το 1/10000000 του, γιατι δεν θελεις να μας πεις την άποψή σου για μια αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης που σου ανηκει 100%?
Θελω οτι ισχυει για την δικαιωση του δημοσιου να ισχυει και για τον ιδιωτικο τομεα
Αν οι αλληλεγγυοι θελουν να αναμοιβει το δημοσιο τους παστογραφους για την πλαστογραφια πρεπει να ακολουθησει και ο ιδιωτικος τομεας
Μαλλον δεν θα μαθουμε ποιες κυρωσεις θεωρεις εσυ οτι πρεπει να επιβαλλονται
Μα σου ειπα.. Απολυση, και οτι προβλεπει ο νομος για πλαστογραφια. Θελεις να σου κανω και τον νομοθετη?
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι το δημόσιο δεν ζημιωθηκε, οτι θα πληρωνε την αλλη πληρωσε κι αυτην. Για μενα ο μονος που εχει δικαιωμα να την μηνυσει για ζημια ειναι αυτη που εχασε την θεση, και εδω πραγματι το θεμα σηκωνει κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.

Πλεον εχω πειστει, δεν τρολαρει. Εχει πολυ μεγαλα θεματα.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 06:16 πρέπει να βάλουμε δυνατότητα μουσικής υπόκρουσης στα νήματα.

Σε διαβάζω μερικές φορές και ακούω μέσα μου: σο ματς φαν, ουό. :003:

War never been so much fun. Αμιγκαρα, στηριζω! :smt023
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Αυτο που δε καταλαβαινει ο μεσος πανος εδω μεσα ειναι το εξης.

Υπηρχαν και αλλες κυριες με παιδακια να θρεψουν οπου τηρούσαν τις προϋποθέσεις για την θεση. Δηλαδη ειχαν το απαιτουμενο πτυχίο αλλα κατεληξαν άνεργες επειδη η συγκεκριμένη εκανε κομπινα.

Τα λεφτα δεν φαινονται πολλα αλλα ποσοι ειναι αυτοι που την γλίτωσαν? Συν τα 3-4 περιστατικα που παρεθεσε ο Γιαννόπουλος μαζευεται ανετα 1 εκ. Αυτο απο 4 ανθρωπους μονο. Πόσοι ειναι οι πλαστογραφοι? Αλλα τοσα εκατομμύρια σε μαυρες τρυπες.

Αυτη ειναι η κλασσικη δικαιολογια του ελληνα... ναι αλλα ο Τσοχατζόπουλος, ο ταδε, η δεινα.

Ως λαος ειστε απατεωνες. Παίρνετε το πλευρο της καθαριστριας αλλα ποτε το πλευρό του χαμενου. Κανεις δεν σκεφτηκε ποιος εχασε την θεση του. Κατα τα αλλα ο μεσος πανος-ελλην κλαιγεται μια ζωη για βυσματα που τυχαινουν εύνοιας και για την αδικια στο ελ σύμπαν και θυμούνται παπαδοπουλους και μεταξαδες.

Εαν ειααστε ανεργοι και ειχατε ολ τα απαραιτητα πτυχια και προϋποθέσεις για μια δουλεια και καποιος με πλαστα πτυχια σας την έπαιρνε, τι θα λεγατε τοτε.

Υποκρισια, βλαχια, ελληνισμος.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Namrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.

γιατί του απαντάτε και δεν τον αφήνετε στην τύχη του δε καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

γιατί πατάει στην λεπτή γραμμή, είναι ενδιαφέρον και ωραία άσκηση να δούμε αν θα πέσουμε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Γιωργης έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:15 Εαν ειααστε ανεργοι και ειχατε ολ τα απαραιτητα πτυχια και προϋποθέσεις για μια δουλεια και καποιος με πλαστα πτυχια σας την έπαιρνε, τι θα λεγατε τοτε.
αυτό το είπε και ο πάνος, οπότε η ποινή είναι ακόμα πιο παράλογη. Πώς διαρθρώνεται η βλάβη της επιλαχούσας αν η πλαστογράφος πάει στην φυλακή; Ας είναι οικονομική η ποινή στοχευμένη προς τον ζημιωμένο.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Δεν εχω νομικες γνωσεις αλλα θελω να ρωτησω το εξης.
Λετε οτι το δημοσιο δεν ζημιωθηκε και λογικα ετσι ειναι.
Εμμεσα ομως δεν θα μπορουσε να ζημιωθει;
Τι θελω να πω.Εστω οτι εγω ειμαι ο επομενος στη σειρα μετα την καθαριστρια που παρανόμως πηρε την θεση.
Δεν θα μπορουσα να μηνυσω το δημοσιο και να ζητησω αποζημιωση γιατι δεν εκανε τον ελεγχο που οφειλε να κανει;
Δεν ζημιωθηκα εγω λογω ανικανοτητας του δημοσιου;
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:47 Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι το δημόσιο δεν ζημιωθηκε, οτι θα πληρωνε την αλλη πληρωσε κι αυτην. Για μενα ο μονος που εχει δικαιωμα να την μηνυσει για ζημια ειναι αυτη που εχασε την θεση, και εδω πραγματι το θεμα σηκωνει κουβέντα.
Φυσικά και ζημιωθηκε.
Το ελληνικό δημόσιο πλήρωνε Χ για να έχει τους καλύτερους και είχε τους χειρότερους.
Σαν να λέμε πήρες τον σωσία του Μεσί και τον πληρώνεις χρυσάφι ενώ είναι άμπαλος.
Η δικαιολογία ότι ερχόταν κανονικά στις προπονήσεις, δεν στέκει- ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτο

Μην ξανακούσω ομως παράπονα για τις υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου, από κανέναν εδώ μέσα.
Ούτε για βύσματα μην ξανακούσω, αφού σας αρέσει να επιβιώνουν τα λαμογια και να υποφέρουν οι τιμιοι
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

stergiosbik έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:27 Δεν εχω νομικες γνωσεις αλλα θελω να ρωτησω το εξης.
Λετε οτι το δημοσιο δεν ζημιωθηκε και λογικα ετσι ειναι.
Τι θελω να πω.Εστω οτι εγω ειμαι ο επομενος στη σειρα μετα την καθαριστρια που παρανόμως πηρε την θεση.
Δεν θα μπορουσα να μηνυσω το δημοσιο και να ζητησω αποζημιωση γιατι δεν εκανε τον ελεγχο που οφειλε να κανει;
Στη συγκεκριμένη περίπτωση λογικά μετά από 20 χρόνια έχει παραγραφεί η δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Namrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.

Κάτσε ρε Ναμ, να το συζητήσουμε.
Θέλω να βάλω χέρι σε 300.000 ευρώ του ελληνικού δημοσίου.
Πρέπει να παρανομησω , γιατί αλλιώς δεν έχω ελπίδα.

Ποια θεωρείς εσύ λογική ποινή που θα με αποτρέψει να το επιχειρήσω;
Το ότι αν με πιάσουν δε θα μου επιτρέψουν να συνεχίσω να τους τα παίρνω;
2 χρόνια με αναστολή;
1 χρόνος στη μπουζού;

Να ξέρω αν είναι, να σταθμισω τα στοιχεία, ώστε να καταλήξω αν συμφέρει να το ρισκάρω και εγώ.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Kostis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:30
stergiosbik έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:27 Δεν εχω νομικες γνωσεις αλλα θελω να ρωτησω το εξης.
Λετε οτι το δημοσιο δεν ζημιωθηκε οικονομικα και λο ετσι ειναι.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση λογικά μετά από 20 χρόνια έχει παραγραφεί η δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη
Αυτο δεν λεει κατι.
Γενικα μιλαω και εφερα αυτο το παραδειγμα.
Οι πλαστογραφοι πρΕπει να τιμωρουνται χωρις καμμια αμφιβολια.
Απλα το εξοργιστικο ειναι οτι αλλοι που εχουν ζημιωσει το δημοσιο με πολλα εκατομμυρια την βγαζουν ζαχαρη και ο νομος εφαρμοζεται στους πιο ανισχυρους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”