Βινόσαυρος έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:28 η αλληλεγγυη μας περιορίζεται μόνο σε πτυχία
ή και απολυτήρια δημοτικού, νηπιαγωγείου,
διπλώματα κτλπ;
Σε ολους τους πλαστους τιτλους σπουδων και κρατικων εγγραφων
Βινόσαυρος έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:28 η αλληλεγγυη μας περιορίζεται μόνο σε πτυχία
ή και απολυτήρια δημοτικού, νηπιαγωγείου,
διπλώματα κτλπ;
Θελω οτι ισχυει για την δικαιωση του δημοσιου να ισχυει και για τον ιδιωτικο τομεαpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:33
Ε αφου έχεις αποψη για το κρατος που εισαι το 1/10000000 του, γιατι δεν θελεις να μας πεις την άποψή σου για μια αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης που σου ανηκει 100%?
Μα σου ειπα.. Απολυση, και οτι προβλεπει ο νομος για πλαστογραφια. Θελεις να σου κανω και τον νομοθετη?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:38Θελω οτι ισχυει για την δικαιωση του δημοσιου να ισχυει και για τον ιδιωτικο τομεαpanos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:33
Ε αφου έχεις αποψη για το κρατος που εισαι το 1/10000000 του, γιατι δεν θελεις να μας πεις την άποψή σου για μια αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης που σου ανηκει 100%?
Αν οι αλληλεγγυοι θελουν να αναμοιβει το δημοσιο τους παστογραφους για την πλαστογραφια πρεπει να ακολουθησει και ο ιδιωτικος τομεας
Μαλλον δεν θα μαθουμε ποιες κυρωσεις θεωρεις εσυ οτι πρεπει να επιβαλλονται
War never been so much fun. Αμιγκαρα, στηριζω!enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 06:16 πρέπει να βάλουμε δυνατότητα μουσικής υπόκρουσης στα νήματα.
Σε διαβάζω μερικές φορές και ακούω μέσα μου: σο ματς φαν, ουό.![]()
γιατί του απαντάτε και δεν τον αφήνετε στην τύχη του δε καταλαβαίνωNamrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.
Πλεον εχω πειστει, δεν τρολαρει. Εχει πολυ μεγαλα θεματα.
αυτό το είπε και ο πάνος, οπότε η ποινή είναι ακόμα πιο παράλογη. Πώς διαρθρώνεται η βλάβη της επιλαχούσας αν η πλαστογράφος πάει στην φυλακή; Ας είναι οικονομική η ποινή στοχευμένη προς τον ζημιωμένο.Γιωργης έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:15 Εαν ειααστε ανεργοι και ειχατε ολ τα απαραιτητα πτυχια και προϋποθέσεις για μια δουλεια και καποιος με πλαστα πτυχια σας την έπαιρνε, τι θα λεγατε τοτε.
Φυσικά και ζημιωθηκε.panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 09:47 Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι το δημόσιο δεν ζημιωθηκε, οτι θα πληρωνε την αλλη πληρωσε κι αυτην. Για μενα ο μονος που εχει δικαιωμα να την μηνυσει για ζημια ειναι αυτη που εχασε την θεση, και εδω πραγματι το θεμα σηκωνει κουβέντα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση λογικά μετά από 20 χρόνια έχει παραγραφεί η δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνηstergiosbik έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:27 Δεν εχω νομικες γνωσεις αλλα θελω να ρωτησω το εξης.
Λετε οτι το δημοσιο δεν ζημιωθηκε και λογικα ετσι ειναι.
Εμμεσα ομως δεν θα μπορουσε να ζημιωθει;
Τι θελω να πω.Εστω οτι εγω ειμαι ο επομενος στη σειρα μετα την καθαριστρια που παρανόμως πηρε την θεση.
Δεν θα μπορουσα να μηνυσω το δημοσιο και να ζητησω αποζημιωση γιατι δεν εκανε τον ελεγχο που οφειλε να κανει;
Δεν ζημιωθηκα εγω λογω ανικανοτητας του δημοσιου;
Κάτσε ρε Ναμ, να το συζητήσουμε.Namrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.
Πλεον εχω πειστει, δεν τρολαρει. Εχει πολυ μεγαλα θεματα.
Αυτο δεν λεει κατι.Kostis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:30Στη συγκεκριμένη περίπτωση λογικά μετά από 20 χρόνια έχει παραγραφεί η δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνηstergiosbik έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:27 Δεν εχω νομικες γνωσεις αλλα θελω να ρωτησω το εξης.
Λετε οτι το δημοσιο δεν ζημιωθηκε οικονομικα και λο ετσι ειναι.
Εμμεσα ομως δεν θα μπορουσε να ζημιωθει;
Τι θελω να πω.Εστω οτι εγω ειμαι ο επομενος στη σειρα μετα την καθαριστρια που παρανόμως πηρε την θεση.
Δεν θα μπορουσα να μηνυσω το δημοσιο και να ζητησω αποζημιωση γιατι δεν εκανε τον ελεγχο που οφειλε να κανει;
Δεν ζημιωθηκα εγω λογω ανικανοτητας του δημοσιου;