Νόμιμες, δηλαδή 8 μέρες αιμοδοτική είναι παράνομη,εε;;
Ρε φοροφυγά, δεν είμαστε το ίδιο.
Νόμιμες, δηλαδή 8 μέρες αιμοδοτική είναι παράνομη,εε;;
Ετσι ειναι.
μισθος ειναι ανταμοιβη για εργασια. το "εφεδρος' δεν ειναι εργασια.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:41Ως έφεδρος σμηναγός θα έπρεπε να παίρνω κι άλλο μισθό ... κουφάλεςLugozzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:34Ποιο?Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:27
Αυτο δεν ειναι σοσιαλιστικο αλλα πολυ πιο φιλελευθερο απο τον οντως φιλελευθερο φλατ ταξ που προτεινεις. Ουσιαστικα μηδενικος φορος εισοδηματος για ολουν πλην 2000€ . Αποτελεσματικο κατα παρετο;;; Ισως αλλα μη αποδεκτο απο την μαζικη πλειοψηφια,
Να χρωστάει ο γιος σου στα 18, 2 χιλιάρικα το χρόνο?
Για να παίρνει το μισθό του ο στυγιος?![]()
Με φοροφυγάδες δεν διαλέγομαι πλέον.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:49μισθος ειναι ανταμοιβη για εργασια. το "εφεδρος' δεν ειναι εργασια.
εχεις καλομαθει να πληρωνεσαι χωρις να προσφερεις εργασια....
Νομιζω εκανες και φροντηστηρια ε???
καταρχην συμφωνησαμε οτι ειναι μαλακια.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:33Ναι αλλα στον υπολοιπο πολιτισμενο πλανητη κανουν αλλα που εδω θεωρουνται τρισχειροτερα απο τεκμαρτο.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:27περιεργο που δεν το κανουν και αλλου στον πλανητη.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 14:34 Πολυ σωστο , εν κατακέιδι , το μετρο με το τεκμαρτο εισοδημα. Οπως και να το δουμε.
εκτος κι αν ειναι μαλακια, λεω εγω τωρα.
Συμφωνω απολυτα να καμουμε οτι κανουν πχ στη βορειο ευρωπη με τους εε
Περιγραφω πιο πανω τι γινεται Σουηδια. Το ρωτησα πολλες φορες πχ εδω, ολοι μοκο. Με οσους το εχω συζητησει το καταριουνται. Γιατι αραγε???Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:52καταρχην συμφωνησαμε οτι ειναι μαλακια.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:33Ναι αλλα στον υπολοιπο πολιτισμενο πλανητη κανουν αλλα που εδω θεωρουνται τρισχειροτερα απο τεκμαρτο.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:27
περιεργο που δεν το κανουν και αλλου στον πλανητη.
εκτος κι αν ειναι μαλακια, λεω εγω τωρα.
τωρα μπορουμε να δουμε τι κανουν αλλου και να το αντιγραψουμε, και κατοπιν να δουμε ποιος το θεωρει τρισχειροτερο.
ε, καλα τοτε, μη μιλας στον καθρεφτη.
Όργιε προ διορισμού ,το 1996, όπως επίσης δούλεψα σε ιδιωτικό σχολείο. Κάτι άλλο;
Δεν μας ειπες για τα.φροντηστηριακα μαθηματα ομως...
Bασικά θέλω να μου πεις εσύ τι εισόδημα έχεις, πόσο φόρο πληρώνεις κι αν μασάς τίποτα επιδόματα.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:56Δεν μας ειπες για τα.φροντηστηριακα μαθηματα ομως...
Μπλοκακι ειχες?
επειδη αν ισχυσει, με το τρεχον φορολογικο συστημα, θα καταληξουν να πληρωνουν κανα 80% των εσοδων σε φορους.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:55Περιγραφω πιο πανω τι γινεται Σουηδια. Το ρωτησα πολλες φορες πχ εδω, ολοι μοκο. Με οσους το εχω συζητησει το καταριουνται. Γιατι αραγε???Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:52καταρχην συμφωνησαμε οτι ειναι μαλακια.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:33
Ναι αλλα στον υπολοιπο πολιτισμενο πλανητη κανουν αλλα που εδω θεωρουνται τρισχειροτερα απο τεκμαρτο.
τωρα μπορουμε να δουμε τι κανουν αλλου και να το αντιγραψουμε, και κατοπιν να δουμε ποιος το θεωρει τρισχειροτερο.
Εδω εξω περιττο να πω ως υπαλήλος πολυεθνικης οτι φορπδιαφυγη ισπδυναμει με αυτοκτονοα. Στη ελάδα παλι ποτε δεν φοροδιεφυγα.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:59Bασικά θέλω να μου πεις εσύ τι εισόδημα έχεις, πόσο φόρο πληρώνεις κι αν μασάς τίποτα επιδόματα.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 21:56Δεν μας ειπες για τα.φροντηστηριακα μαθηματα ομως...
Μπλοκακι ειχες?