Τι φωνάζεις, μωρέ; Τι χαρακτηρίζεις!! Στο διάβολο!Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:05Αγραμματε πανηλιθιε ακροδεξιε, ολοι ξερουμε οτι εισαι αγραμματος πανηλιθιος ακροδεξιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Αγραμματε πανηλιθιε ακροδεξιε, η φοροδιαφυγη ειναι μια απο τις κυριες αιτιες που ατομα σαν τον Ιακχο ειναι σε αυτη την κατασταση που ειναι , αν υποθεσομε οτι ο Ιακχος ειναι παραγωγικος, που ετσι νομιζω, και οχι κανας ρεμπελος αγραμματος πανηλιθιος.Green Dragon έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:07Εγώ δεν έχω θέμα μωρή ξεφτιλισμένη τσιμπουκοσφυρίχτρα, εσύ όμως έχεις ξεπατωθεί ρε γελοίε να μπαίνεις και να ειρωνεύεσαι όλο τον κόσμο. Ρε κατακάθι των σουηδικών βόθρων, ο Ίακχος εδώ και πάρα πολύ καιρό περιγράφει την κακή οικονομική του κατάσταση, πολύ πριν το νομοσχέδιο του Μητσοτάκη που εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο κακό γιατί όντως η μεγάλη πλειοψηφία δεν τα δηλώνει αλλά εσύ μπαίνεις σαν μαλακοπίτουρας Ιλουμινάτος να κάνεις τον έξυπνο και τον διδάσκαλο της παπαρολογίας.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:03Αγραμματε πανηλιθιε ακροδεξιε, 3000 ευρω φορος εισοδηματος αντιστοιχει περιπου σε 16.000 εσοδα . ΕΕ με τοσα λιγα εσοδα δεν νοειται. Μηπως φοροδιαφευγεις και τσιριζεις με αυτο τον τροπο;;;Green Dragon έγραψε: 01 Ιουν 2024, 19:54 Και που ξέρεις μωρή καριόλα τι έβγαζε ο καθένας; Μέσα στο βρακί του κόσμου είσαι και τα γνωρίζεις αυτά;
Τράβα στον διάολο και παράτα μας χάπατο.
Ου να χαθείς σκουπίδι!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
talaipwros
σου εχω καλυτερο.Lugozzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 15:29Flat tax 15% και να εκπιπτουν ΟΛΑ τα εξοδαΟργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 14:35 Καπου πρεπει να μπει ενα φρενο με το μαυρο χρημα.Δεν παει αλλο.
Ειχαμε 11 δις συνολικα εσοδα απο φορολογια εισοδηματος. Θεμε να τα παμε 16
ωραια, 8 εκατομμυρια ελληνες, δυο χιλιαρικα το χρονο και αδιαφορω ως κρατος για τα υπολοιπα ( οσον αφορα τον φορο εισοδηματος)
ΑΠο κει και περα φορος σε επιχειρησεις ΦΠΑ κλπ, παιζουνε.
Ουτε δηλωσεις ουτε τιποτα, με το που κλεινεις τα 18, σου στελνει η εφορια το διχιλιαρο μπουγιουρντι
- Οργισμένος
Να πας και να μη γυρισεις ηλιθιε. Οταν με χαρακτηριζουν ανταποδιδω.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:09Τι φωνάζεις, μωρέ; Τι χαρακτηρίζεις!! Στο διάβολο!Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:05Αγραμματε πανηλιθιε ακροδεξιε, ολοι ξερουμε οτι εισαι αγραμματος πανηλιθιος ακροδεξιος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Έχεις δουλέψει ποτέ σε επιχείρηση που να έχει πουλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες χωρίς απόδειξη?Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:07τα αστυνομικα μετρα εχουν δυσβασταχτο κοστος για την κοινωνια που εν τελει εκμηδενιζει καθε οφελος απο την παταξη φοροδιαφυγης. Αντιθετως η χρηση τεχνολογιας διδει θεαματικα οικονομικα αποτελεσματα. Παραδειγμα, καταργηση μετρητων και χρηση μονο ηλεκτρονικου χρηματος.zteo έγραψε: 01 Ιουν 2024, 19:52 Όσοι μιλάνε ενάντια στα "αστυνομικα" μέτρα παταξης της φοροδιαφυγής που ουσιαστικά είναι τα μόνα που μπορούν να αντιμετωπίσουν την φοροδιαφυγή ουσιαστικά δεν θέλουν να πειράξουν την συμφωνία τύπου Βάρκιζας μεταξύ ΝΔ και ΕΕ και μικροαστων.
Η καυτή πατάτα όμως έχει φτάσει στα χέρια της ΝΔ και οι μεγαλοαστοι απαιτούν τον κανιβαλισμο των ΕΕ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΤΙ ΑΛΥΧΤΑΣ ΜΩΡΕ!!!Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11Να πας και να μη γυρισεις ηλιθιε. Οταν με χαρακτηριζουν ανταποδιδω.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:09Τι φωνάζεις, μωρέ; Τι χαρακτηρίζεις!! Στο διάβολο!Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:05
Αγραμματε πανηλιθιε ακροδεξιε, ολοι ξερουμε οτι εισαι αγραμματος πανηλιθιος ακροδεξιος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Αυτο που κολλαει;zteo έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11Έχεις δουλέψει ποτέ σε επιχείρηση που να έχει πουλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες χωρίς απόδειξη?Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:07τα αστυνομικα μετρα εχουν δυσβασταχτο κοστος για την κοινωνια που εν τελει εκμηδενιζει καθε οφελος απο την παταξη φοροδιαφυγης. Αντιθετως η χρηση τεχνολογιας διδει θεαματικα οικονομικα αποτελεσματα. Παραδειγμα, καταργηση μετρητων και χρηση μονο ηλεκτρονικου χρηματος.zteo έγραψε: 01 Ιουν 2024, 19:52 Όσοι μιλάνε ενάντια στα "αστυνομικα" μέτρα παταξης της φοροδιαφυγής που ουσιαστικά είναι τα μόνα που μπορούν να αντιμετωπίσουν την φοροδιαφυγή ουσιαστικά δεν θέλουν να πειράξουν την συμφωνία τύπου Βάρκιζας μεταξύ ΝΔ και ΕΕ και μικροαστων.
Η καυτή πατάτα όμως έχει φτάσει στα χέρια της ΝΔ και οι μεγαλοαστοι απαιτούν τον κανιβαλισμο των ΕΕ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πες μου που μένεις ,να σου στείλω έναν Scalp.talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11σου εχω καλυτερο.Lugozzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 15:29Flat tax 15% και να εκπιπτουν ΟΛΑ τα εξοδαΟργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 14:35 Καπου πρεπει να μπει ενα φρενο με το μαυρο χρημα.Δεν παει αλλο.
ωραια, 8 εκατομμυρια ελληνες, δυο χιλιαρικα το χρονο και αδιαφορω ως κρατος για τα υπολοιπα ( οσον αφορα τον φορο εισοδηματος)
Ουτε δηλωσεις ουτε τιποτα, με το που κλεινεις τα 18, σου στελνει η εφορια το διχιλιαρο μπουγιουρντι
- Οργισμένος
Στο διαβολο!!!AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:12ΤΙ ΑΛΥΧΤΑΣ ΜΩΡΕ!!!Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11Να πας και να μη γυρισεις ηλιθιε. Οταν με χαρακτηριζουν ανταποδιδω.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι η όχι?Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:14Αυτο που κολλαει;zteo έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11Έχεις δουλέψει ποτέ σε επιχείρηση που να έχει πουλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες χωρίς απόδειξη?Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:07
τα αστυνομικα μετρα εχουν δυσβασταχτο κοστος για την κοινωνια που εν τελει εκμηδενιζει καθε οφελος απο την παταξη φοροδιαφυγης. Αντιθετως η χρηση τεχνολογιας διδει θεαματικα οικονομικα αποτελεσματα. Παραδειγμα, καταργηση μετρητων και χρηση μονο ηλεκτρονικου χρηματος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τον έβρισα χοντρά αλλά το έχει ξεφτιλίσει! Δεν θα συνεχίσω ότι και να πει για να μην δημιουργώ άλλο πρόβλημα, αρκετά δημιούργησα ήδη. Αλλά αγανάκτησα με τον απίστευτο, το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει στην στρατόσφαιρα.
- Οργισμένος
Ωραιο επιχειρημα, ομορφα δομημενο.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:15Πες μου που μένεις ,να σου στείλω έναν Scalp.talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11σου εχω καλυτερο.
Θα μπορουσες απλα να πεις οτι θες να εχεις απολυτη εξασφαλιση απο το δημοσιο διχως να πληρωνεις φορους διοτι τα λεφτα στο κρατος τα φερνει ο πελαργος. Ασυναρτησιες γραφεις συνελθε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ελα βρε δυσνου που θα το παιξεις και κριτης των παντων. Να μαθεις να συζητας και οχι να γρυλιζεις. Αρκετα ανεχομαστε την ηλιθιοτητα σου.Green Dragon έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:16 Τον έβρισα χοντρά αλλά το έχει ξεφτιλίσει! Δεν θα συνεχίσω ότι και να πει για να μην δημιουργώ άλλο πρόβλημα, αρκετά δημιούργησα ήδη. Αλλά αγανάκτησα με τον απίστευτο, το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει στην στρατόσφαιρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:11Eγώ πληρώνω γιατί έχω μάθει να είμαι νομοταγής κι όχι πούστερμαν. Διότι έτσι γίνεται πατρίδα.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:06Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε ΊακχοςΣτύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε![]()

Εν τω μεταξύ αμφότεροι είναι εκτός Ελλάδας ,αλλά δε γαμιέται... έχουν αποψάρα.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:17Ωραιο επιχειρημα, ομορφα δομημενο.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:15Πες μου που μένεις ,να σου στείλω έναν Scalp.talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 20:11
σου εχω καλυτερο.
Θα μπορουσες απλα να πεις οτι θες να εχεις απολυτη εξασφαλιση απο το δημοσιο διχως να πληρωνεις φορους διοτι τα λεφτα στο κρατος τα φερνει ο πελαργος. Ασυναρτησιες γραφεις συνελθε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις