!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04 Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.
Επειδή δεν έχεις κάνει καμμιά αληθινή δουλειά στην ζωή σου μέχρι τώρα δικαιολογείται να μην έχεις ιδέα τι μαλακίες λες, αλλά φυσικά δεν δικαιολογείσαι ενήλικας άνθρωπος να λες τέτοιες μαλακίες. Το παίζεις και οικονομολόγος ενώ δεν μπορείς να κάνεις απλούς υπολογισμούς.

Όταν κάποιος ζει με τον βασικό μισθό, άσχετα αν είναι υπάλληλος ή ΕΕ, ΔΕΝ έχει λεφτά να του περισσεύουν για να δίνει σε φόρους. Επειδή το ληστρικό κράτος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν ΕΕ που ζούνε με τον βασικό μισθό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ούτε σημαίνει ότι κλέβει το κράτος επειδή το κράτος αποφάσισε ότι 700 ευρώ τον μήνα δεν είναι απλώς αρκετά για να ζήσεις αλλά αρκετά για να δώσεις τα μισά στην εφορία.

Μόνο αναίσθητο αρχίδι και άσχετος με βασικά μαθηματικά, πόσο μάλλον οικονομολογία θα έλεγε τέτοιες χοντρομαλακίες.

Όχι, ένα "περαστικά σου" δεν κάνει καλύτερο το ποστ σου όταν συνοδεύεται με ένα χυδαίο "αλλά" που εκτός από χυδαίο είναι και τελείως εκτός πραγματικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

GoBack έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:17
Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00
mao mao έγραψε: 31 Μάιος 2024, 23:55

Και τι πετυχαίνουμε με το τεκμαρτό; Διαλύουμε τους λίγους που δουλεύουν τίμια για να επιβιώσουν.
Θες να πεις οτι υπαρχουν εε με εσοδα κατω των 15000?? ΑΚομα και αν υπηρχαν θα επρεπε να αλλαξουν ενασχοληση.
Καλο θα ηταν να μην δουλευομαστε.
Υποθετω υπαρχουν αρκετοι σε μικρες κοινοτητες της επαρχιας.Αυτοι τι να κανουν να αλλαξουν ενασχοληση η να πανε και αυτοι στην Αθηνα που ολοι οι καλοι χωρανε;
σωστα,οργισμένος δεν ειμαστε καιε λβετια ρε συ,πολυς κοσμος και οπως λεει ιδιως σε επαρχια δεν βλεπει ουτε 15 χιλ,πρωτοφανες σου φαινεται;

επισης σου διαφευγει πως αυτη η χωρα εβγαλε μηχανικους με το κιλο,απειρους,με τρελο ανταγωνισμο και αρα χαμηλα εισοδηματα
ευκολο να λεμε ε θα κλεισουν καποιοι και η ζητηση θα παει στους αλλους και θα δουλεψουν σε αυτους
υπαρχει και ενα μεσοδιαστημα...για αλλους σε καποια ηλικια η αλλαγη ειναι δυσκολοτερη και φυσικα υπαρχει και ενας προγραμματισμος που εκανε ο αλλος στην ζωη του και τωρα αφηνεται στο αδηλο μελλον

οπως εξαλλου ηδη γνωριζεις η ατομικοτητα στον τοπο μας αποθεωθηκε και ετσι λειτουργουσε η οικονομια,απο μικροεπιχειρηση,μπλοκακι,ελευθερους επαγγελματιες
ευκολα καποιος γονος,που τα βρηκε ολα ετοιμα μπορει να πει οκ παμε restart
και μαλιστα σε μια χωρα διχως κανενα κοινωνικο διχτυ προστασιας,ουτε σε κατοικιες,ουτε σε επιδοματα για παιδια κ.λπ ουτε στην υγεια ουτε σε εργασια ουτε πουθενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Ιουν 2024, 00:41, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

λέει ο άνθρωπος τον πόνο του και τρώει στη μάπα τον άρρωστο
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

exiledd έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:27 Ίακχε έρρωσο και υγίαινε πάνω απ'όλα...
Όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι ξαδέλφη μου τοπογράφος-μηχανικός, οδοποιός καθαρίζει για πλάκα 2μισαχιλιαράκι 8ωρο..
Συμμετέχει το γραφείο της σε όλα τα μεγάλα έργα που χρειάζονται μελέτες οδοποιίας. Συγκεκριμένα έχει ειδίκευση στα υδραυλικά της οδοποιίας...
Με την εμπειρία που σε κόβω να έχεις είναι reachable για σένα ευκολάκι.
Ξέρω είσαι πολ.μηχ. μάλλον αλλά και πάλι σε τεχνικό γραφείο - εταιρεία κάτω από 1800 δεν παίζει να πέσεις, ειδικά τώρα που τρέχουν έργα αλλά και ο κατασκευαστικός πάει τρένο...
Μεγάλο βύσμα δηλαδή η ξαδέρφη.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

exiledd έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:27 Ίακχε έρρωσο και υγίαινε πάνω απ'όλα...
Όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι ξαδέλφη μου τοπογράφος-μηχανικός, οδοποιός καθαρίζει για πλάκα 2μισαχιλιαράκι 8ωρο..
Συμμετέχει το γραφείο της σε όλα τα μεγάλα έργα που χρειάζονται μελέτες οδοποιίας. Συγκεκριμένα έχει ειδίκευση στα υδραυλικά της οδοποιίας...
Με την εμπειρία που σε κόβω να έχεις είναι reachable για σένα ευκολάκι.
Ξέρω είσαι πολ.μηχ. μάλλον αλλά και πάλι σε τεχνικό γραφείο - εταιρεία κάτω από 1800 δεν παίζει να πέσεις, ειδικά τώρα που τρέχουν έργα αλλά και ο κατασκευαστικός πάει τρένο...
Επαρχία 1000άρικο, Αθήνα/θεσσ 1.200 ..Αυτά είναι τα νούμερα που μπορείς να πεις οτι δεν πέφτεις παρακάτω. Και πολλά λέω.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:29
Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04 Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.
Επειδή δεν έχεις κάνει καμμιά αληθινή δουλειά στην ζωή σου μέχρι τώρα δικαιολογείται να μην έχεις ιδέα τι μαλακίες λες, αλλά φυσικά δεν δικαιολογείσαι ενήλικας άνθρωπος να λες τέτοιες μαλακίες. Το παίζεις και οικονομολόγος ενώ δεν μπορείς να κάνεις απλούς υπολογισμούς.

Όταν κάποιος ζει με τον βασικό μισθό, άσχετα αν είναι υπάλληλος ή ΕΕ, ΔΕΝ έχει λεφτά να του περισσεύουν για να δίνει σε φόρους. Επειδή το ληστρικό κράτος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν ΕΕ που ζούνε με τον βασικό μισθό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ούτε σημαίνει ότι κλέβει το κράτος επειδή το κράτος αποφάσισε ότι 700 ευρώ τον μήνα δεν είναι απλώς αρκετά για να ζήσεις αλλά αρκετά για να δώσεις τα μισά στην εφορία.

Μόνο αναίσθητο αρχίδι και άσχετος με βασικά μαθηματικά, πόσο μάλλον οικονομολογία θα έλεγε τέτοιες χοντρομαλακίες.

Όχι, ένα "περαστικά σου" δεν κάνει καλύτερο το ποστ σου όταν συνοδεύεται με ένα χυδαίο "αλλά" που εκτός από χυδαίο είναι και τελείως εκτός πραγματικότητας.
Εδώ να θυμίσουμε ότι ο παπάρας ο Όργιος επένδυσε ως αεριτζής σε μετοχές και πήρε το μπούλο, οπότε σκέφτηκε να μετακομίσει εν Σουηδητία.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ίακχος όσοι σου κάνουν "πατ πατ" στην πλάτη, είναι αυτοί που δεν θα σου πουν τίποτα χρήσιμο ποτέ.

Όποτε θελήσεις, στείλε μου ένα π.μ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύξ

Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:42 Ίακχος όσοι σου κάνουν "πατ πατ" στην πλάτη, είναι αυτοί που δεν θα σου πουν τίποτα χρήσιμο ποτέ.

Και τι συ είσαι ρε, φαρμακοποιός ή μαυραγορίτης;
Αρχίζω και τα παίρνω..
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

σουηδια ρε,σουδητια ειναι στην τσεχια :lol:

με κανες και ηρθε συνειρμος χιτλερ,ριμπεντροπ και συμφωνο μοναχου
Στύξ

Κόκκορας έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:47 σουηδια ρε,σουδητια ειναι στην τσεχια :lol:
στ αρχίδια μας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:45
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:42 Ίακχος όσοι σου κάνουν "πατ πατ" στην πλάτη, είναι αυτοί που δεν θα σου πουν τίποτα χρήσιμο ποτέ.

Και τι συ είσαι ρε, φαρμακοποιός ή μαυραγορίτης;
Αρχίζω και τα παίρνω..
Χρήσιμος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

μες στη γλυκα βραδιατικα
ταιριαζει ασορτι με το υφος ζαχαρια :lol:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:17 Υποθετω υπαρχουν αρκετοι σε μικρες κοινοτητες της επαρχιας.Αυτοι τι να κανουν να αλλαξουν ενασχοληση η να πανε και αυτοι στην Αθηνα που ολοι οι καλοι χωρανε;
Το επιχείρημα "αν δεν βγαίνουν να κάνουν κάτι άλλο" είναι τόσο μαλακισμένο και μανταμσουσουδίστικο που ξερνάω και μόνο που υποψιάζομαι ότι θα ακουστεί.

Για τους βολεμένους που τα βρήκαν όλα έτοιμα ή ζούνε παρασιτικά σε βάρος των άλλων είναι εύκολο να το λένε αυτό. Στην πραγματικότητα μετά από κάποια ηλικία η εύρεση εργασίας είναι από εξαιρετικά δύσκολη ως πρακτικά αδύνατη. Ελάχιστες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και όταν συμβαίνει αυτό είναι κακοπληρωμένες θέσεις σε δύσκολες και επίπονες εργασίες, που είναι ακόμα χειρότερα για ένα άτομο π.χ. 55 χρονών.

Επιπροσθέτως είμαστε σε ένα περιβάλλον ανεργίας τουλάχιστον 20%* αυτήν την στιγμή. Όποιος λέει "κάνε κάτι άλλο" λες και βρέχει δουλειές είναι Μαρία Αντουανέτα.

* 2 εκατομμύρια δεν εργάζονται σε σύνολο 6,3 εκ. πληθυσμού μεταξύ 18-67 ετών, το οποίο είναι 32% αυτής της ηλικιακής ομάδας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στύξ

Κόκκορας έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:48 μες στη γλυκα βραδιατικα

Ειλικρινά ,δε θέλετε να σας πηδήξει Ζαχαρίας σε παροξυσμό. Μέχρι και σωλήνες βουλώνει.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:52
Κόκκορας έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:48 μες στη γλυκα βραδιατικα

Ειλικρινά ,δε θέλετε να σας πηδήξει Ζαχαρίας σε παροξυσμό. Μέχρι και σωλήνες βουλώνει.
λυπησου μας ζαχαρια Please,οταν σου κανουμε :g094: δεν εννοουμε αυτο :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”