!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωνή Λογικής
Re: Φωνή Λογικής
έχει παιδιά;
Το αίσθημα της μητρότητας δεν μπορείς να το έχεις χωρίς να έχεις παιδιά;
- Dwarven Blacksmith
Στα 33 κάθε χρόνος φέρνει έξτρα δυσκολίες.
Έτσι είναι.
Πολλές Ελληνίδες κοντά στα 40 δεν έχουν τεκνοποιήσει ακόμα.
Λόγω σπουδών, καριερας κλπ
Ξέρω τουλάχιστον 3 που έχουν καταψυξει ωάρια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Βοήθεια! Εκανα κλικ σε ένα βίντεο της Λατινοπούλου και τώρα ο αλγόριθμος μου έχει γεμίσει την αρχική σελίδα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οχι. Μπορεις να το εχεις οταν δεν μπορείς να κανεις, και θες να υιοθετήσεις ή να παλεύεις να το "πιάσεις" με όποια άλλη μεθοδο τελος παντων. Οταν δεν εχεις παιδι απο επιλογη σου και μου μιλας για υπογεννητικότητες και τα ρεστα, εισαι υποκριτης/τρια.Ιδεολόγος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 13:22 Το αίσθημα της μητρότητας δεν μπορείς να το έχεις χωρίς να έχεις παιδιά;
Πάντως, δεν είναι ακροκεντρώαGreen Dragon έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:02Ναι το είχα ακούσει και εγώ αυτό, κρίμα. Νόμιζα ότι αυτή τουλάχιστον δεν επηρεαζόταν από την φασιστοφοβία της χώρας.vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 10:59 Προσδιοριζει το κομμα της ως "κεντροδεξιά" λέει, δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω.
Υπουργός οικογένειας μπορείς να είσαι?vantono έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:28Οχι. Μπορεις να το εχεις οταν δεν μπορείς να κανεις, και θες να υιοθετήσεις ή να παλεύεις να το "πιάσεις" με όποια άλλη μεθοδο τελος παντων. Οταν δεν εχεις παιδι απο επιλογη σου και μου μιλας για υπογεννητικότητες και τα ρεστα, εισαι υποκριτης/τρια.Ιδεολόγος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 13:22 Το αίσθημα της μητρότητας δεν μπορείς να το έχεις χωρίς να έχεις παιδιά;
Πέραν, γουστάρω ξεβρακωματος συνέχεια από AfroLatin
οταν είστε κιουρίες με άλλες και δεν τα τολμάτε αυτά τα "από επιλογή σου"
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μεχρι πριν 15 χρονια οι γυναικες στα 33 έκαναν το τρίτο τους παιδι. Πόσο θελει να πάει για να κανει, 40? Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Για τη γυναικα μετα τα 30 αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. Καλώ τον μέγα Άγι να επιβεβαιωσει.
Μην αρχισετε το woke κηρυγμα παλι, δικιο εχω.
Νισάφι πια με τον wokeισμό
Όσο θέλει θα πάει και ο,τι θέλει θα κάνει.vantono έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:35Μεχρι πριν 15 χρονια οι γυναικες στα 33 έκαναν το τρίτο τους παιδι. Πόσο θελει να πάει για να κανει, 40? Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Για τη γυναικα μετα τα 30 αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. Καλώ τον μέγα Άγι να επιβεβαιωσει.
Μην αρχισετε το woke κηρυγμα παλι, δικιο εχω.![]()
Νισάφι πια με τον wokeισμό![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Και Τερρι Χατζηιερεμία για κάποιο λόγο γέμισε η αρχική σελίδα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χμμμμ, σε ποιά χώρα;vantono έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:35 Μεχρι πριν 15 χρονια οι γυναικες στα 33 έκαναν το τρίτο τους παιδι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι, δεν είναι, ευτυχώς. Δεν χρειαζόμαστε άλλους τέτοιους, πήξαμε.sharp έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:32Πάντως, δεν είναι ακροκεντρώαGreen Dragon έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:02Ναι το είχα ακούσει και εγώ αυτό, κρίμα. Νόμιζα ότι αυτή τουλάχιστον δεν επηρεαζόταν από την φασιστοφοβία της χώρας.vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 10:59 Προσδιοριζει το κομμα της ως "κεντροδεξιά" λέει, δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω.![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-