Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και ο τσουκαλας ελεγε για 6,5 εκ ολυμπιακουςΝετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:54Ότι ήταν να πω το είπαRocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:51ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η ΕλλαδαΝετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:44
Φίλε χθές πήρε ευρωπαϊκό ο γαύρος
Από τη Λάρισα και πάνω βγήκαν έξω 17 άτομα στα Γρεβενά,23 στην Κοζάνη καμία 70 στην Καβάλα
Δεν ξέρω τι έγινε Θράκη και ήπειρο δεν με ενδιαφέρει
για Μακεδονια μου λες χαιρω πολυ
στις υπολοιπες περιοχες τι γινεται
η Αθηνα εχει τον μισο πληθυσμο της χωρας , αεκτζηδες θα βρεις παντου παοκ ουτε βουλη δεν μπαινει οσο κατεβαινεις
Ο ΠΑΟΚ έχει 1.000.000 κόσμο,τώρα όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε
Και δεν το έχει λόγω Σαββίδη
Τον είχε και όταν από το 76 ως το 2001 δηλαδή 25 ολόκληρα χρόνια είχε πάρει μόνο έναν τίτλο
καπου να στηριζεται να βγαινουν τα νουμερα
αν εχει 1 ο παοκ αλλο 1 η αεκ, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ποσο εχουνε δεν βγαινουν τα νουμερα
λες και ασχολειται ολη η ελλαδα με τις ομαδες
ουτε στο δημοτικοΚόκκορας έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:05μπλα μπλα μπλαRocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:51 ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η Ελλαδα
για Μακεδονια μου λες χαιρω πολυ
στις υπολοιπες περιοχες τι γινεται
η Αθηνα εχει τον μισο πληθυσμο της χωρας , αεκτζηδες θα βρεις παντου παοκ ουτε βουλη δεν μπαινει οσο κατεβαινεις
δεδομενα
520 χιλ. ακόλουθοι facebook ΠΑΟΚ
340 χιλ Παναθηναικος
1 μυριο Ολυμπιακος
322 χιλ ΑΕΚ
80 χιλ Αρης
410 xil ΠΑΟΚ
680 Παναθηναικος
863 χιλ Ολυμπιακος
342 xil AEK
χαιρετε![]()
αντε υπνο τωρα![]()
ποιο fb και ινσταγκραμ ξεχασες το τικ τοκ οποιοσδηποτε μπορει να κανει ενα λαικ η΄να ακολουθει μια σελιδα μπορει να μην ειναι καν Ελληνας
παρε ολα τα οπαδικα γκαλοπ που εχουν γινει δεν μπορει να ειναι ολα λαθος
ακομα και του sdna που σας ειχε πανω απο την αεκ σας ειχε στο 12 εμεις στο 27 γαβρος στο 29