!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκριματικα chl/europa/conference

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Re: Προκριματικα chl/europa/conference

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:54
Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:51
Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:44
Φίλε χθές πήρε ευρωπαϊκό ο γαύρος
Από τη Λάρισα και πάνω βγήκαν έξω 17 άτομα στα Γρεβενά,23 στην Κοζάνη καμία 70 στην Καβάλα
Δεν ξέρω τι έγινε Θράκη και ήπειρο δεν με ενδιαφέρει
ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η Ελλαδα
για Μακεδονια μου λες χαιρω πολυ
στις υπολοιπες περιοχες τι γινεται
η Αθηνα εχει τον μισο πληθυσμο της χωρας , αεκτζηδες θα βρεις παντου παοκ ουτε βουλη δεν μπαινει οσο κατεβαινεις
Ότι ήταν να πω το είπα
Ο ΠΑΟΚ έχει 1.000.000 κόσμο,τώρα όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε
Και δεν το έχει λόγω Σαββίδη
Τον είχε και όταν από το 76 ως το 2001 δηλαδή 25 ολόκληρα χρόνια είχε πάρει μόνο έναν τίτλο
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και ο τσουκαλας ελεγε για 6,5 εκ ολυμπιακους
καπου να στηριζεται να βγαινουν τα νουμερα
αν εχει 1 ο παοκ αλλο 1 η αεκ, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ποσο εχουνε δεν βγαινουν τα νουμερα
λες και ασχολειται ολη η ελλαδα με τις ομαδες

Κόκκορας έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:05
Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:51 ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η Ελλαδα
η Αθηνα εχει τον μισο πληθυσμο της χωρας , αεκτζηδες θα βρεις παντου παοκ ουτε βουλη δεν μπαινει οσο κατεβαινεις
μπλα μπλα μπλα

δεδομενα

520 χιλ. ακόλουθοι facebook ΠΑΟΚ
340 χιλ Παναθηναικος
1 μυριο Ολυμπιακος
322 χιλ ΑΕΚ
80 χιλ Αρης
instagram
410 xil ΠΑΟΚ
680 Παναθηναικος
863 χιλ Ολυμπιακος
342 xil AEK

χαιρετε :wave:
αντε υπνο τωρα :lol:
ουτε στο δημοτικο :lol:
ποιο fb και ινσταγκραμ ξεχασες το τικ τοκ οποιοσδηποτε μπορει να κανει ενα λαικ η΄να ακολουθει μια σελιδα μπορει να μην ειναι καν Ελληνας
παρε ολα τα οπαδικα γκαλοπ που εχουν γινει δεν μπορει να ειναι ολα λαθος
ακομα και του sdna που σας ειχε πανω απο την αεκ σας ειχε στο 12 εμεις στο 27 γαβρος στο 29
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:16
Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:54
Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:51

ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η Ελλαδα
Ότι ήταν να πω το είπα
Ο ΠΑΟΚ έχει 1.000.000 κόσμο,τώρα όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε
Και δεν το έχει λόγω Σαββίδη
Τον είχε και όταν από το 76 ως το 2001 δηλαδή 25 ολόκληρα χρόνια είχε πάρει μόνο έναν τίτλο
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και ο τσουκαλας ελεγε για 6,5 εκ ολυμπιακους
καπου να στηριζεται να βγαινουν τα νουμερα
αν εχει 1 ο παοκ αλλο 1 η αεκ, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ποσο εχουνε δεν βγαινουν τα νουμερα
λες και ασχολειται ολη η ελλαδα με τις ομαδες

Κόκκορας έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:05
Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:51 ενω οταν πηρε πρωταθλημα ο παοκ κατω απο τα τεμπη εγινε χαμος καηκε η Ελλαδα
μπλα μπλα μπλα

δεδομενα

340 χιλ Παναθηναικος
1 μυριο Ολυμπιακος
322 χιλ ΑΕΚ
80 χιλ Αρης
instagram
410 xil ΠΑΟΚ
680 Παναθηναικος
863 χιλ Ολυμπιακος
342 xil AEK

ποιο fb και ινσταγκραμ ξεχασες το τικ τοκ οποιοσδηποτε μπορει να κανει ενα λαικ η΄να ακολουθει μια σελιδα μπορει να μην ειναι καν Ελληνας
ακομα και του sdna που σας ειχε πανω απο την αεκ σας ειχε στο 12 εμεις στο 27 γαβρος στο 29
Ρε φίλε ΠΑΟΚ ΑΕΚ μαζί δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκός Ολυμπιακός μαζί γύρω στα πέντε πεντέμισι
Και εδώ μιλάμε να ρωτήσεις κάποιον να σε πει τι ομάδα είναι, δηλαδή και αυτό πρέπει να το εξηγήσουμε;
Όχι ότι ασχολείται πάει στο γήπεδο κτλ
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

μπλα μπλα μπλα

δεδομενα

340 χιλ Παναθηναικος
1 μυριο Ολυμπιακος
322 χιλ ΑΕΚ
80 χιλ Αρης
instagram
410 xil ΠΑΟΚ
680 Παναθηναικος
863 χιλ Ολυμπιακος
342 xil AEK

[/quote]
α ετσουξε βλεπω :lol: :8)
για ολους ισχυει αυτο,τραβα πες τους να κανουν like στην σελιδα σου :lol:
αυτα ειναι τα δεδομενα vs αποψεις
παρε και ενα ακομαΕικόνα
τωρα θα πεις ε ναι το εβγαλε το Open
ε δεν θες social,δεν θες το πιο προσφατο γκαλοπ(που σε κολακευει κιολας,του 21 ειναι...)

τι να κανουμε δεν χαλαμε καρδιες,οτι θελετε
θα μπει και ενας ΠΑΟΚτσης σε λιγο θα σου πει οτι ολη η γερμανια και η αμερικη ιεναι ΠΑΟΚ
no problem :lol:

:wave:
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εμείς στο ποδόσφαιρο δε μετράμε συμμετοχές, σουτ, πέναλτι και πορειες. Μετραμε ευρωπαϊκές κούπες. Είμαστε ο Ολυμπιακός.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Albrecht έγραψε: 31 Μάιος 2024, 05:38 Εμείς στο ποδόσφαιρο δε μετράμε συμμετοχές, σουτ, πέναλτι και πορειες. Μετραμε ευρωπαϊκές κούπες. Είμαστε ο Ολυμπιακός.
Ψωλες στον κωλο σας μετρατε. ΕΙΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Albrecht έγραψε: 31 Μάιος 2024, 05:38 Εμείς στο ποδόσφαιρο δε μετράμε συμμετοχές, σουτ, πέναλτι και πορειες. Μετραμε ευρωπαϊκές κούπες. Είμαστε ο Ολυμπιακός.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:20 Ρε φίλε ΠΑΟΚ ΑΕΚ μαζί δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκός Ολυμπιακός μαζί γύρω στα πέντε πεντέμισι
Και εδώ μιλάμε να ρωτήσεις κάποιον να σε πει τι ομάδα είναι, δηλαδή και αυτό πρέπει να το εξηγήσουμε;
Όχι ότι ασχολείται πάει στο γήπεδο κτλ
Ακόμα και πολλοί καλοπροαίρετοι κάτοικοι Αθήνας δεν γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία της Βορείου Ελλάδος πχ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έγραψες ότι τα περισσότερα άτομα που πανηγύρισαν για τον Ολυμπιακό ήταν ειδικά στην Καβάλα, πιστεύουν ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε μια παρέα και ψιλογνωριζόμαστε μεταξύ μας και άλλα τέτοια.

Η Θεσσαλονίκη δεν συμμετέχει στις... εθνικές χαρές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού γιατί πρώτον δεν έχουν ιδιαίτερο κόσμο εδώ (αν και οι Παναθηναϊκοί παίζει να είναι περισσότεροι από τους Ηρακλειδείς πλέον) και δεύτερον δεν είναι εθνικές χαρές. Είναι συγκεκριμένων συλλόγων και καλά κάνουν οι οπαδοί τους και πανηγυρίζουν. Δεν ξέρω γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτό το απλό πράγμα, εξίσου αυτονόητο πχ με το ότι δεν είδε κανείς ΠΑΟΚτσήδες να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα στην Ακτή Μιαούλη ή στα Πετράλωνα. Αυτό το άχτι, η μανία καθολικής αναγνώρισης, είναι προϊόν σιχαμερής οπαδογραφίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rakomelofronas την 31 Μάιος 2024, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:59 Τέλος πάντων εμείς είμαστε περήφανοι για τον πανελλήνιο μας
Το 89 στην διήμερη με αεκ μπάσκετ Παναθηναϊκό λεοφωρο που είχα ανοίξει το βιβλίο του συνδέσμου και το διάβαζα για να περάσει η ώρα, είχε 22.000 άτομα γραμμένα
Όχι με είπε κάποιος,το είδα κάπου,εγώ με τα ματάκια μου το είδα
Βέβαια γραμμένος σε σύνδεσμο μπορεί να μην ξαναπατήσε μετά την εγγραφή
Αλλά έστω μια φορά πηγε
Όταν μιλάμε για κόσμο δεν μιλάμε για συνδέσμους κτλ. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν πάει σε συνδέσμους και ούτε έχει σχέση με αυτούς. Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό.

Και αν θες αντιπαράθεση για σύνδεσμο,στις αρχές του 2000 που τραβιομουν γήπεδο,ο σύνδεσμος μας στην Θεσσαλονίκη αριθμούσε από 800- μέχρι και 1300 εγγραφές το 2005 που έκοψα.

Στο ματς Παναθηναϊκός Γιουβέντους 3-1 στο ΟΑΚΑ,ο σύνδεσμος έβγαλε 7 πούλμαν. Και ξέρεις και πολύ καλά που ήταν.

Πάει αλλού το θέμα,και δεν βρίσκω λόγω αντιπαράθεσης για το ποιος τον έχει πιο μεγάλο.
Ο άλλος έβαλε στατιστικά από το Facebook και θέλει να τον πάρουμε και στα σοβαρά.
Νετο Γκουερινο

Λευκός Λύκος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:08
Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:02 Εγώ όταν μίλησα για πανηγύρια δεν εννοούσα κάποια καφέ πάντως
Εννοούσα κόρνες, μάζωξη στον λευκό Πύργο, πορείες, σημαίες κτλ
Τώρα στα καφέ είναι άλλη φάση
Στο ματς Άγιαξ Παναθηναϊκός στο γκολ του Βαζέχα ήμασταν σε ένα μαγαζί πάνω από σαράντα φίλοι και γνωστοί όλοι ΠΑΟΚ και Άρης
Στο γκολ έγινε της πουτανας μετά από λίγο κοιταζομασταν σαν μαλακες και αναρωτιόμασταν τι έγινε εδω
Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας που δεν υπάρχει έντονη παρουσία κόσμου,δεν μπορούν να βγουν απλοί φίλαθλοι και να πανηγυρίζουν.

Βλέπεις,πήρε ο Παναθηναϊκός το ευρωπαϊκό και στην βόρεια Ελλάδα βγήκαν να πανηγυρίσουν,εκτός από τις πόλεις της Θράκης,σε Καβάλα, Δράμα, Κοζάνη και νομίζω κάτι ξεμπαρκοι σε Κατερίνη Καστοριά.

Το ίδιο και οι γαύροι χθες,σε πολλές πόλεις εδώ πάνω βγήκαν και πανηγύρισαν.

Το 2000 όταν σηκώσαμε το ευρωπαϊκό στο παλατάκι σας, άνθρωποι απλοί, περνούσαν με τα αυτοκίνητα τους από όλη την πόλη και κορναρανε,αλλά βρέθηκαν κάποιοι μαμελουκοι και από την πολύ μαγκιά τα βάλανε με τα παρμπρίζ.

Αντίστοιχα γίνεται αυτό και σε άλλες περιοχές.
Τώρα το είδα αυτό
Αυτά φίλε να τα λέτε μεταξύ σας,όχι εδώ σε μένα τουλάχιστον
Μιλάς για κάποιους που είχαν άγνοια, γιατί δεν είχαν ιδέα από οπαδικα και νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν
Ας πήγαιναν και στον Πειραιά να κορνάρουν ή στην Λάρισα
Βέβαια μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να μπορούσαν να το κάνουν,αλλά δεν είναι
Αλλά στο φινάλε τι έπαθαν;
Δύο σπασμένοι καθρέφτες,ένα βαθούλωμα στην πόρτα και μια σφαλιάρα;
Όταν σε τελικό Πανιώνιος ΠΑΟΚ στο μπάσκετ πεταξαν σε αυτοκίνητο εν κινήσει μολότωφ και κάηκαν δύο παιδιά ζωντανά;
Σε παρακαλώ τώρα,αυτά να τα λέτε μεταξύ σας
Νετο Γκουερινο

Λευκός Λύκος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 08:32
Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 00:59 Τέλος πάντων εμείς είμαστε περήφανοι για τον πανελλήνιο μας
Το 89 στην διήμερη με αεκ μπάσκετ Παναθηναϊκό λεοφωρο που είχα ανοίξει το βιβλίο του συνδέσμου και το διάβαζα για να περάσει η ώρα, είχε 22.000 άτομα γραμμένα
Αλλά έστω μια φορά πηγε
Όταν μιλάμε για κόσμο δεν μιλάμε για συνδέσμους κτλ. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν πάει σε συνδέσμους και ούτε έχει σχέση με αυτούς. Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό.

Και αν θες αντιπαράθεση για σύνδεσμο,στις αρχές του 2000 που τραβιομουν γήπεδο,ο σύνδεσμος μας στην Θεσσαλονίκη αριθμούσε από 800- μέχρι και 1300 εγγραφές το 2005 που έκοψα.

Στο ματς Παναθηναϊκός Γιουβέντους 3-1 στο ΟΑΚΑ,ο σύνδεσμος έβγαλε 7 πούλμαν. Και ξέρεις και πολύ καλά που ήταν.

Πάει αλλού το θέμα,και δεν βρίσκω λόγω αντιπαράθεσης για το ποιος τον έχει πιο μεγάλο.
Ο άλλος έβαλε στατιστικά από το Facebook και θέλει να τον πάρουμε και στα σοβαρά.
Που ήταν, γιατί πλέον δεν υπάρχει
Ο πανελλήνιος υπάρχει σχεδόν πενήντα χρόνια
Ξέρω ξέρω,κανείς δεν ασχολείται, άλλωστε δεν δέχτηκε πάνω από 2500 επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 08:42
Αλλά έστω μια φορά πηγε

Ξέρω ξέρω,κανείς δεν ασχολείται, άλλωστε δεν δέχτηκε πάνω από 2500 επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια
Εντάξει και το δωματακι της αεκ έχει φάει τον ατελείωτο από πεσιματα αλλά ακόμα υπάρχει. Τι να λέει αυτό.
Νετο Γκουερινο

Λευκός Λύκος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 08:44
Νετο Γκουερινο έγραψε: 31 Μάιος 2024, 08:42

Εντάξει και το δωματακι της αεκ έχει φάει τον ατελείωτο από πεσιματα αλλά ακόμα υπάρχει. Τι να λέει αυτό.
Τα πάντα λέει
Τέλος πάντων,εγώ καταλαβαίνω ότι έχεις ακούσει ατελείωτες ιστορίες από παοκτσηδες σκοτώνω που δέρνουν όλο τον κόσμο,κτλ
Αν θέλεις όμως να ακούσεις την αλήθεια από μένα,η φήμη του κόσμου τού ΠΑΟΚ, στηρίχθηκε σε δύο πυλώνες
Ο ένας ήταν ότι από το 79 ως το 87 που υπήρχε τρελή βία στα γήπεδα και ανυπαρξία αστυνόμευσης ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος με παρουσία παντού
Οι άλλοι ειδικά γαύροι βαζελοι ήρθαν στην Θεσσαλονίκη όταν μπροστά και πίσω από τα λεοφωρεια τους βρισκόταν δεκάδες κλούβες

Ο δεύτερος ήταν η φήμη που εσείς είχατε βγάλει για το τι γινόταν στη Θεσσαλονίκη
Οπως για παράδειγμα οι βαζελοι που έλεγαν ότι το 82 στο ματς με την γριά τους περίμενε στον σταθμό όλη η Θεσσαλονίκη και τους βαρουσαν οι μαγαζατορες στα μαγαζιά που τρεχαν να σωθούν
Ότι τάχα μου περπατούσες απλά στην Τσιμισκή σε ρωτούσε κάποιος καθώς πρέπει αν έχουν ωραία θάλασσα οι Συκιές και στην συνέχεια σε δερναν άλλοι που πετάγονταν από τα στενά
Τέλος πάντων αυτά τα ζήσαμε δεν μας τα είπαν
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Μια φήμη υπάρχει για τους παοκτζηδες και νομίζω ότι συμφωνούν όλοι.

Οι μεγαλύτεροι παπατζηδες οπαδοί του στυλ γαμαω και δέρνω είναι οι παοκτζηδες. Τάχα μου δήθεν.

Άστο φίλε δεν βγαίνει πουθενά. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τι λένε για εσάς και άλλοι που τραβήχτηκαν έστω και για λίγο με γήπεδα και συνδέσμους.

Το ότι ετυχες κάποιες εποχές και κάποιες συγκυρίες μπράβο σου,αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι και έχουν αλλάξει κατά πολύ.
Άντε καλημέρα.
Νετο Γκουερινο

Λευκός Λύκος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 09:03 Μια φήμη υπάρχει για τους παοκτζηδες και νομίζω ότι συμφωνούν όλοι.

Οι μεγαλύτεροι παπατζηδες οπαδοί του στυλ γαμαω και δέρνω είναι οι παοκτζηδες. Τάχα μου δήθεν.

Άστο φίλε δεν βγαίνει πουθενά. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τι λένε για εσάς και άλλοι που τραβήχτηκαν έστω και για λίγο με γήπεδα και συνδέσμους.

Το ότι ετυχες κάποιες εποχές και κάποιες συγκυρίες μπράβο σου,αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι και έχουν αλλάξει κατά πολύ.
Άντε καλημέρα.
Άλλαξαν σίγουρα γιατί εδώ και χρόνια πίσω από τις κλούβες γίνανε όλοι οπαδοί
Καλημέρα επίσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”