Έφτασες μέχρι και το σημείο να αντιγράφεις σχόλια άλλων από το γκαζέτα ρε μποτάκι;Kostis έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:51 Μόνο υμνους για αυτή τη Ρεάλ που ήρθε στο ΣΕΦ αδιάφορη, με σημαντικές απουσίες και χωρίς να παίξει τίποτα σπουδαίο διεκδίκησε στο ρελαντί τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν στην εξίσωση μπει και η πριονοκορδελα που την πέρασαν οι διαιτητές ειδικά στη 4η περίοδο, δεν βλέπω ποιος μπορεί να της σταθεί εμπόδιο μέχρι το φάιναλ φορ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euroleague 18-19
Re: Euroleague 18-19
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Παίζει να το έγραψα κι εγώ. Δε θα μάθεις ποτέ.Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 00:37Έφτασες μέχρι και το σημείο να αντιγράφεις σχόλια άλλων από το γκαζέτα ρε μποτάκι;Kostis έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:51 Μόνο υμνους για αυτή τη Ρεάλ που ήρθε στο ΣΕΦ αδιάφορη, με σημαντικές απουσίες και χωρίς να παίξει τίποτα σπουδαίο διεκδίκησε στο ρελαντί τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν στην εξίσωση μπει και η πριονοκορδελα που την πέρασαν οι διαιτητές ειδικά στη 4η περίοδο, δεν βλέπω ποιος μπορεί να της σταθεί εμπόδιο μέχρι το φάιναλ φορ.
Αν είχες γράψει ποτέ εδώ μέσα πάνω από μία αράδα σε ποστ σου, μπορεί και να το πίστευα.Kostis έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 00:40Παίζει να το έγραψα κι εγώ. Δε θα μάθεις ποτέ.Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 00:37Έφτασες μέχρι και το σημείο να αντιγράφεις σχόλια άλλων από το γκαζέτα ρε μποτάκι;Kostis έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:51 Μόνο υμνους για αυτή τη Ρεάλ που ήρθε στο ΣΕΦ αδιάφορη, με σημαντικές απουσίες και χωρίς να παίξει τίποτα σπουδαίο διεκδίκησε στο ρελαντί τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν στην εξίσωση μπει και η πριονοκορδελα που την πέρασαν οι διαιτητές ειδικά στη 4η περίοδο, δεν βλέπω ποιος μπορεί να της σταθεί εμπόδιο μέχρι το φάιναλ φορ.
FUCK DONALD TRUMP
Ήδη σε βαρέθηκαΛεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 00:46Αν είχες γράψει ποτέ εδώ μέσα πάνω από μία αράδα σε ποστ σου, μπορεί και να το πίστευα.
Έχεις μικρό attention span, δεν σε κατηγορώ.
FUCK DONALD TRUMP
Εντάξει, δεν μου βρίσκεται 0.60, πήγαινε παραπέρα τώρα.
FUCK DONALD TRUMP
+1Kostis έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:51 Μόνο υμνους για αυτή τη Ρεάλ που ήρθε στο ΣΕΦ αδιάφορη, με σημαντικές απουσίες και χωρίς να παίξει τίποτα σπουδαίο διεκδίκησε στο ρελαντί τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν στην εξίσωση μπει και η πριονοκορδελα που την πέρασαν οι διαιτητές ειδικά στη 4η περίοδο, δεν βλέπω ποιος μπορεί να της σταθεί εμπόδιο μέχρι το φάιναλ φορ.
So hab ich dich schon unbedingt
O Mπογρης πως επαιξε? Ηταν καθοριστικος?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Στο τρίτο δεκάλεπτο κάνει ο Γκος (νομίζω) ένα airball σε τρίποντο, και η μπάλα πέφτει πάνω στον Μπόγρη, που είναι κάτω από το καλάθι της Ρεάλ. Μέχρι να καταλάβει ότι έχει τη μπάλα και πρέπει κάτι να την κάνει, έχει κάνει βήματα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Στα @@ μας. Και μεις παίζαμε χωρίς Τουπάν και Αγραβάνη.Mole έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:04+1Kostis έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:51 Μόνο υμνους για αυτή τη Ρεάλ που ήρθε στο ΣΕΦ αδιάφορη, με σημαντικές απουσίες και χωρίς να παίξει τίποτα σπουδαίο διεκδίκησε στο ρελαντί τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν στην εξίσωση μπει και η πριονοκορδελα που την πέρασαν οι διαιτητές ειδικά στη 4η περίοδο, δεν βλέπω ποιος μπορεί να της σταθεί εμπόδιο μέχρι το φάιναλ φορ.
Ο Μπλατ προσπαθεί να περάσει επιθετικότητα στην ομάδα, αντίθετα με την άμυνα που έπαιζε ο Σφαιρο. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει προσαρμοστεί σε αυτή τη φιλοσοφία ούτε είμαι σίγουρος αν μου αρέσει. Όταν όμως βάζεις 88 πόντους εντός έδρας, δύσκολα χάνεις, αλλά οι βαζελοκωστήδες βλέπουν ότι λείπουν αντίπαλοι παίκτες και ότι οι διαιτητές αδικέψανε τη πριγκίπισσα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μαλακα Πασκουάλ μη γυρίσεις από την Ισπανία
Γιαννόπουλε με πορδές δε βάφονται αυγά. Κάνε αλλαγές άμεσα.
Γιαννόπουλε με πορδές δε βάφονται αυγά. Κάνε αλλαγές άμεσα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Από το βάζελο πρέπει να φύγει πρόεδρος, προπονητής και για τους άλλους βλέπουμε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Bασκικη βοιδοπουτσα πληροφορουμαι (διδακτικη παντα κατα Daje), ή σαμποταζ του ψυχακια Τρακη στον Πασκουαλ για να τον εξαναγκασει σε παραιτηση και να γλυτωσει την αποζημιωση του κλειστου συμβολαιου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση