!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euroleague 18-19
Re: Euroleague 18-19
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου πάλι η ομάδα σήμερα. Η νίκη οφείλεται καθαρά στη δύναμη και την αύρα της έδρας, σε συνδυασμό με την κάκιστη απόδοση του αντιπάλου και τα σοβαρά λάθη του προπονητή της.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει σοβαρές βλέψεις για το κάτι παραπάνω, η οκτάδα δείχνει να είναι ταβάνι. Ειδικά το κενό στο 5 είναι οφθαλμοφανές. Για τα 6' του Θανάση, ειδικά όταν σε εκτεταμένα σημεία του παιχνιδιού ήθελες άμυνα και ενέργεια, μάλλον μιλάμε πλέον για εμπάθεια.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει σοβαρές βλέψεις για το κάτι παραπάνω, η οκτάδα δείχνει να είναι ταβάνι. Ειδικά το κενό στο 5 είναι οφθαλμοφανές. Για τα 6' του Θανάση, ειδικά όταν σε εκτεταμένα σημεία του παιχνιδιού ήθελες άμυνα και ενέργεια, μάλλον μιλάμε πλέον για εμπάθεια.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αληθεια ειναι αυτο αλλα τον βοηθησε και η ανυπαρξια του σιγκλετον σε αυτοunder έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:06Και ο Λασμε τους εκανε πλακα σημερα με τα επιθετικα ρημπαουντ.Να ειμαστε δικαιοι.alekhine έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:05 φανηκε παντως η ελλειψη ψηλου με προσωπικοτητα, καθως οι λασμε-γκιστ ειναι καλοι για γεμισματα μονο και οι δυο ψηλοι της μπαρτσελονα οταν ταιστηκαν σωστα τους κανανε πλακα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Βασικά τον βοήθησε κυρίως η κακή απόδοση του Τόμιτς. Ο Σίγκλετον απλά θύμισε τον ...γνωστό Σίγκλετον στα εκτός έδρας παιχνίδια, χαλαρότητα και άμυνα με τα μάτια μέχρι αγανάκτησης. Αυτός όμως έκανε μάγκα τον Τόμας, όπως κατά κανόνα κάθε αντίπαλο τεσσάρι. Στο 5 είναι καλύτερος παραδόξως, ίσως γιατί έτσι μένει πιο focused στο παιχνίδι.alekhine έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:09
αληθεια ειναι αυτο αλλα τον βοηθησε και η ανυπαρξια του σιγκλετον σε αυτο
Χάλια η Μπαρτσελονα
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Εισαι μιρλας ρε φιλε.kameron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:08 Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου πάλι η ομάδα σήμερα. Η νίκη οφείλεται καθαρά στη δύναμη και την αύρα της έδρας, σε συνδυασμό με την κάκιστη απόδοση του αντιπάλου και τα σοβαρά λάθη του προπονητή της.
Ποιος ο λογος να βαλει περισσοτερο τον Θαναση οταν η ομαδα πηγαινε καλα ;
Μονο σε ενα σημειο εγινε μπλακ αουτ και αυτο λογω βεβιασμενων προσωπικων αποφασεων του Παπαπετρου και του Τομας.
Η αμυνα τα πηγε καλα αν υπολογισουμε οτι ξεκινουσαμε με υστερηση ογκου και υψους στο 5.
Αν ο Παππας και ο Μητογλου δεν εχαναν δυο πεναλτι στο τελος η διαφορα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γενικά μιλώντας, φέτος το επίπεδο είναι πιο κάτω στην ευρωλίγκα σε σχέση με πέρυσι. Και θεωρώ ότι και πέρυσι ήταν πιο κάτω σε σχέση με πρόπερσι.
Καλά, εμένα μου αρέσει να τα λέω και στις νίκες γιατί στις ήττες είναι πάντα εύκολη η κριτική.under έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:20
Εισαι μιρλας ρε φιλε.
Ποιος ο λογος να βαλει περισσοτερο τον Θαναση οταν η ομαδα πηγαινε καλα ;
Μονο σε ενα σημειο εγινε μπλακ αουτ και αυτο λογω βεβιασμενων προσωπικων αποφασεων του Παπαπετρου και του Τομας.
Η αμυνα τα πηγε καλα αν υπολογισουμε οτι ξεκινουσαμε με υστερηση ογκου και υψους στο 5.
Αν ο Παππας και ο Μητογλου δεν εχαναν δυο πεναλτι στο τελος η διαφορα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη.
Αν σήμερα, ο αντίπαλος δεν είχε τα 4/5 του ρόστερ του τραγικά υστερήσαντες και αν ο Πέσιτς δεν έκανε συνεχή λάθη, τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να είναι διαφορετικά γιατί η ομάδα έβγαλε ξανά τις γνωστές παθογένειες. Χωρίς ενίσχυση στο 5 δεν πας πουθενά, ο κάθε απλά καπάτσος προπονητής θα σε βάζει στα καλάθια, δεν γίνεται να προχωρήσεις μόνο με την αύρα της έδρας.
Ο Θανάσης ανεβάζει την ομάδα (τουλάχιστον) ένα λέβελ όταν αγωνίζεται, σχεδόν σε όλους τους τομείς, χωρίς απαραίτητα να φαίνεται αυτό στη στατιστική. Μόνο την έξτρα ενέργεια, τις ανανεώσεις επιθέσεων, τη ζημιά που κάνει στην εκτέλεση της δημιουργίας των αντιπάλων, αρκεί. Δεν υπηρετεί κάποια μπασκετική λογική αυτός ο παίκτης να μην παίζει τουλάχιστον 15' ανά ματς ή όσο δεν συμπληρώνει τα 5 φάουλ. Ακόμα και σήμερα, στα 6' που έπαιξε στη δεύτερη περίοδο, τότε ήταν που πήραμε τη διαφορά που συντηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Δεν διαφωνω για τον Θαναση.Απλα λεω οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να τον βαζει καθε φορα 15 λεπτα ενω η ομαδα πηγαινει καλα.kameron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:27 Καλά, εμένα μου αρέσει να τα λέω και στις νίκες γιατί στις ήττες είναι πάντα εύκολη η κριτική.
Αν σήμερα, ο αντίπαλος δεν είχε τα 4/5 του ρόστερ του τραγικά υστερήσαντες και αν ο Πέσιτς δεν έκανε συνεχή λάθη, τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να είναι διαφορετικά γιατί η ομάδα έβγαλε ξανά τις γνωστές παθογένειες. Χωρίς ενίσχυση στο 5 δεν πας πουθενά, ο κάθε απλά καπάτσος προπονητής θα σε βάζει στα καλάθια, δεν γίνεται να προχωρήσεις μόνο με την αύρα της έδρας.
Ο Θανάσης ανεβάζει την ομάδα (τουλάχιστον) ένα λέβελ όταν αγωνίζεται, σχεδόν σε όλους τους τομείς, χωρίς απαραίτητα να φαίνεται αυτό στη στατιστική. Μόνο την έξτρα ενέργεια, τις ανανεώσεις επιθέσεων, τη ζημιά που κάνει στην εκτέλεση της δημιουργίας των αντιπάλων, αρκεί. Δεν υπηρετεί κάποια μπασκετική λογική αυτός ο παίκτης να μην παίζει τουλάχιστον 15' ανά ματς ή όσο δεν συμπληρώνει τα 5 φάουλ. Ακόμα και σήμερα, στα 6' που έπαιξε στη δεύτερη περίοδο, τότε ήταν που πήραμε τη διαφορά που συντηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Και μην τρελλαθουμε,η αμυνα ηταν καλη σημερα.Δεν επαιζαν μονοι τους και υστερησαν,βρηκαν σε τοιχο πολλες φορες.
Για το 5 σημαντικο ειναι να κερδηθει ο Παπαγιαννης.Μεγαλυτερο θεμα εχουμε στο σουτ.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Νομίζω ο Πάνγκος ήταν πολύ κακός σήμερα για τα στάνταρ του. Δεν ξέρω σε τι βαθμό οφείλεται στην άμυνά μας αυτό. Επίσης, ο Σίγκλετον ήταν άθλιος και έχασαν περισσότερα εύκολα καλάθια από εμας οι άλλοι. Ο λόγος που δεν φάνηκε αυτό στη διαφορά ήταν 2-3 φαλτσοσφυρίγματα υπέρ των Καταλανών (δε φωνάζω συχνά για διαιτησία, αλλά σήμερα ήταν 35 - 65), και κάποια λάθη μας στο τελευταίο λεπτό. Ενδεχόμενη νίκη την Παρασκευή διαγράφει την ήττα από Ζαλγκίρις και μπαίνουμε πάλι σε τροχιά 4άδας. Θα υπάρχει κούραση σίγουρα, αλλά πιστεύω μπορούμε.
-_-
Ο Πανγκος ηταν αστοχος αλλα η αμυνα μας γενικα στην περιφερεια ηταν καλη.Δωσαμε λιγα ελευθερα σουτ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 00:28 Νομίζω ο Πάνγκος ήταν πολύ κακός σήμερα για τα στάνταρ του. Δεν ξέρω σε τι βαθμό οφείλεται στην άμυνά μας αυτό. Επίσης, ο Σίγκλετον ήταν άθλιος και έχασαν περισσότερα εύκολα καλάθια από εμας οι άλλοι. Ο λόγος που δεν φάνηκε αυτό στη διαφορά ήταν 2-3 φαλτσοσφυρίγματα υπέρ των Καταλανών (δε φωνάζω συχνά για διαιτησία, αλλά σήμερα ήταν 35 - 65), και κάποια λάθη μας στο τελευταίο λεπτό. Ενδεχόμενη νίκη την Παρασκευή διαγράφει την ήττα από Ζαλγκίρις και μπαίνουμε πάλι σε τροχιά 4άδας. Θα υπάρχει κούραση σίγουρα, αλλά πιστεύω μπορούμε.
Αντιθετα αυτοι μας εδωσαν περισσοτερα τα οποια δεν αξιοποιησαμε οπως επρεπε.
Εχασαν καποια ευκολα καλαθια αλλα ιδιως στο τελος 2 λεη απ - πεναλτι τα χασαμε και εμεις.
Η διαιτησια ειχε τα ιδια στανταρντς στις δυο πλευρες αλλα εκανε καποια λαθη εναντιον μας.
Μεγαλη νικη.
Μόνο υμνους για αυτή τη Ρεάλ που ήρθε στο ΣΕΦ αδιάφορη, με σημαντικές απουσίες και χωρίς να παίξει τίποτα σπουδαίο διεκδίκησε στο ρελαντί τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν στην εξίσωση μπει και η πριονοκορδελα που την πέρασαν οι διαιτητές ειδικά στη 4η περίοδο, δεν βλέπω ποιος μπορεί να της σταθεί εμπόδιο μέχρι το φάιναλ φορ.
Με ΤΣΣΚΑ χωρίς Ντε Κολό-Κουρμπάνοφ, με Μακάμπι χωρίς Ουίλμπεκιν-Πάργκο, με Φενέρ χωρίς Βέσελι, με Μπασκόνια 2 τραυματισμούς μέσα στο ματς με Μπάγερν χωρίς Γιόβιτς και ηρθε η Ρεάλ χωρίς Γιουλ-Αγιόν-Κούζμιτς-Ροντριγκεζ τραυματιστηκε, έβαλαν κι οι διαιτητές το χέρι τους εκει που χρειάστηκε, στο φλοπινγκ του Σπανούλη που δεν σφυριχτηκε στο τελος και τα 3 δευτερολεπτα που χρέωσαν στον Παλάτσο, που ουτε καν υπήρχαν.
Για να πήζει ο Κωστής σημαίνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Μεγαλη νικη του γαβρου σημερα.
Του εκατσαν πολλες συγκυριες για να το καταφερει αλλα το αποτελεσμα μετραει.
Το πηρε κυριως χαρη στον Στρελνιεκς και τον Λασο.
Η διαιτησια κακη με λαθη και για τους δυο αν και σφυριξε κυριως εδρα.
Του εκατσαν πολλες συγκυριες για να το καταφερει αλλα το αποτελεσμα μετραει.
Το πηρε κυριως χαρη στον Στρελνιεκς και τον Λασο.
Η διαιτησια κακη με λαθη και για τους δυο αν και σφυριξε κυριως εδρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση