θα το τσεκάρω, μόνο και μόνο λόγο Spaderchris έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 12:04 Εγώ έχω κολλήσει κάμποσες βδομάδες τώρα με το Blacklist (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί).
Ο James Spader (o πρωταγωνιστής) δεν τα σπάει απλώς, παραδίδει μαθήματα ηθοποιού σε κάθε επεισόδιο.
Μεγάλη πόρωση λέμεεε !
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
"Artaud". Λευκορωσική τηλεοπτική σειρά 2 κύκλων από 10 επεισόδια που αυτήν την εποχή κάνει θραύση στην ανατολική Ευρώπη. Κάπου διάβασα πως εξαγοράστηκαν τα δικαιώματα από αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο με τον Στιβ Μπουσέμι στον ομώνυμο ρόλο.
Εν ολίγοις, εξιστορεί την αληθινή ιστορία ενός 50αρη βυρσοδέψη σε κάποιο χωριό της Εσθονίας που επικοινωνεί με τους νεκρούς μέσω της πατούσας των συγγενών. Όταν καταφθάνει η κόρη του από την Λευκορωσία, για την οποία δεν γνώριζε καν την υπαρξή της, ο βυρσοδέψης πιάνει δουλειά στο τοπικό ταχυδρομείο του χωριού στον τομέα της ανακύκλωσης γραμματοσημάτων και εκεί γνωρίζει μια μωβ αρκούδα που περιφέρεται ανάμεσα στα γραφεία, όπου αναπτύσσεται μετάξύ τους μια στενή φιλική σχέση μέχρι την στιγμή που γυρίζει πίσω ο κουνιάδος του τοπικού μανάβη που είχε αυτοεξοριστεί στο Λουξεμβούργο, έπειτα από ένα δύσκολο διαζύγιο με την παρένθετη μητέρα του επιστάτη του σχολείου.
Να την δείτε. Αξίζει.
Εν ολίγοις, εξιστορεί την αληθινή ιστορία ενός 50αρη βυρσοδέψη σε κάποιο χωριό της Εσθονίας που επικοινωνεί με τους νεκρούς μέσω της πατούσας των συγγενών. Όταν καταφθάνει η κόρη του από την Λευκορωσία, για την οποία δεν γνώριζε καν την υπαρξή της, ο βυρσοδέψης πιάνει δουλειά στο τοπικό ταχυδρομείο του χωριού στον τομέα της ανακύκλωσης γραμματοσημάτων και εκεί γνωρίζει μια μωβ αρκούδα που περιφέρεται ανάμεσα στα γραφεία, όπου αναπτύσσεται μετάξύ τους μια στενή φιλική σχέση μέχρι την στιγμή που γυρίζει πίσω ο κουνιάδος του τοπικού μανάβη που είχε αυτοεξοριστεί στο Λουξεμβούργο, έπειτα από ένα δύσκολο διαζύγιο με την παρένθετη μητέρα του επιστάτη του σχολείου.
Να την δείτε. Αξίζει.
Είχα δει την προηγούμενή του με ένα πράσινο άλογο που δούλευε στην τοπική ΕΥΔΑΠ. Δεν έλεγε πολλά πράματα.Dasein έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 14:08 "Artaud". Λευκορωσική τηλεοπτική σειρά 2 κύκλων από 10 επεισόδια που αυτήν την εποχή κάνει θραύση στην ανατολική Ευρώπη. Κάπου διάβασα πως εξαγοράστηκαν τα δικαιώματα από αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο με τον Στιβ Μπουσέμι στον ομώνυμο ρόλο.
Να την δείτε. Αξίζει.
Πάνος Σκουρλέτης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καλό το homecoming.
Μήπως εννοείται το "Κέρας του Βαλεγκόν"; Δεν το έχω βρεί πουθενά, αλλά το ψάχνω. Δεν είναι καλή;Saliveros έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 16:32Είχα δει την προηγούμενή του με ένα πράσινο άλογο που δούλευε στην τοπική ΕΥΔΑΠ. Δεν έλεγε πολλά πράματα.Dasein έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 14:08 "Artaud". Λευκορωσική τηλεοπτική σειρά 2 κύκλων από 10 επεισόδια που αυτήν την εποχή κάνει θραύση στην ανατολική Ευρώπη. Κάπου διάβασα πως εξαγοράστηκαν τα δικαιώματα από αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο με τον Στιβ Μπουσέμι στον ομώνυμο ρόλο.
Να την δείτε. Αξίζει.
Ούτε εγώ, αλλά δεν μου άρεσε.
Πάνος Σκουρλέτης
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Το Σαλέ, βλέπω στο Netflix. Αν δε σας τη σπάνε τα γαλλικά.
Ούτε εσείς δεν το είδατε, εννοείται; Πώς γνωρίζετε ότι δεν είναι καλή;
Μήπως διαβάσατε την κινηματογραφική κριτική του σπουδαίου γαλλοαλγερινού Ζεράρ Μπουαντιά (1964-2012) για το απρόσκοπτο πέρασμα από τον λευκορωσικό νεορεαλισμό στην αταβιστική υπόγεια ολίσθηση;
Αυτό πράγματι έχει προβληματίσει κι εμένα.Dasein έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 17:04Ούτε εσείς δεν το είδατε, εννοείται; Πώς γνωρίζετε ότι δεν είναι καλή;
Όχι, διότι έχω γεννηθεί πολύ προ του 1964 (όταν η Αταβία υπήγετο ακόμα στην Λευκορωσία).Μήπως διαβάσατε την κινηματογραφική κριτική του σπουδαίου γαλλοαλγερινού Ζεράρ Μπουαντιά (1964-2012) για το απρόσκοπτο πέρασμα από τον λευκορωσικό νεορεαλισμό στην αταβιστική υπόγεια ολίσθηση;
Πάνος Σκουρλέτης
Είστε λάτρης του Μαυροβούνιου πατερναλιστή Στρουχτρ Μπογκντάνοβιτς (1955-;) που έγραψε το δίτομο "Αγκραφοειδές Μοτοναριλιστικό Μοντέλο στη Δημόσια Διοίκηση"; Με εκπλήσσετε, δεν γνώριζα πως υπάρχεις κάποιος που να τον γνωρίζει στην Ελλάδα.Saliveros έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 17:42Αυτό πράγματι έχει προβληματίσει κι εμένα.
Όχι, διότι έχω γεννηθεί πολύ προ του 1964 (όταν η Αταβία υπήγετο ακόμα στην Λευκορωσία).Μήπως διαβάσατε την κινηματογραφική κριτική του σπουδαίου γαλλοαλγερινού Ζεράρ Μπουαντιά (1964-2012) για το απρόσκοπτο πέρασμα από τον λευκορωσικό νεορεαλισμό στην αταβιστική υπόγεια ολίσθηση;
Όντως τον γνωρίζω, όχι όμως στην Ελλάδα, αλλά στο Ανατολικό Τιμόρ (όποτε πάω).Dasein έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 20:15 Είστε λάτρης του Μαυροβούνιου πατερναλιστή Στρουχτρ Μπογκντάνοβιτς (1955-;) που έγραψε το δίτομο "Αγκραφοειδές Μοτοναριλιστικό Μοντέλο στη Δημόσια Διοίκηση"; Με εκπλήσσετε, δεν γνώριζα πως υπάρχεις κάποιος που να τον γνωρίζει στην Ελλάδα.
Πάνος Σκουρλέτης
-
User_601
Eνταξει..ηθελα να το γραψω μολις τωρα,ουτε που φανταζομουν οτι θα το εχει δει και αλλος απο εδω! Ειπα να γκουγκλαρω κριτικη για το σηριαλ αυτο,να την κοπιαρω εδω,και το πρωτο που μου εβγαλε ηταν το πχωρουμ!Japetus έγραψε: 06 Αύγ 2018, 15:45 Τις σειρές των γειτόνων δεν τις είχα σε πολύ μεγάλη υπόληψη, μπορεί να είναι άρτιες σκηνοθετικά και να έχει ο χώρος παραγωγής ταινιών κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια εκεί, αλλά το μελό που βγάζουνε με απωθεί.. Όταν άκουσα ότι βγήκε όμως μια καλή αστυνομική σειρά που ξεφεύγει από τη φόρμα των 'τουρκικων σειρών γενικής κατανάλωσης', είπα να τη δοκιμάσω ..και όντως άξιζε τον κόπο. Αρκετά καλή προσπάθεια στο σύνολό της.
https://www.imdb.com/title/tt7920978/
Sahsiyet (ή 'Προσωπικότητα' όπως το νοικιάζουν σε μας τα "βιντεο κλαμπ")
Στα συν της ότι μεταδίδεται από το ιντερνετικό δίκτυο puhutv, μια πλατφόρμα που έφτιαξαν και στηρίζουν διάφοροι παράγοντες του χώρου των media στην τουρκία, για να παρακάμψουν τους κανόνες που επέβαλε η κυβέρνησή τους σχετικά με την απαγόρευση προβολής σκηνών βίας, σεξ, καπνίσματος και κατανάλωσης αλκοόλ από τα τηλεοπτικά δίκτυα.
Λοιπον,ξεχαστε οτι τουρκικο παιζεται στην ελληνικη τιβι.Καλα ,το εχω ξαναπει,η τουρκια ειναι δευτερη χωρα εξαγωγης ταινιων και σειρων στον κοσμο,μετα την αμερικη.Αυτα που φερνουν στην ελλαδα ειναι τα φτηνιαρικα,σαφως εχει και σαβουρες,αλλα εχει και εξαιρετικες σειρες και ταινιες....κλασεως ανωτερες απο τα σημερινα ελληνικα.
Την σειρα την ειδα και την ολοκληρωσα,και μαλιστα επεσε επανω στο κλεισιμο των σαιτς των γνωστων.Ειχα φτασει στο 4ο επεισοδιο και τα ειδα ολα! Τελικα μετα απο κανα δυο μερες,,ξαναβρηκα τα χαμενα σαιτς
- Βινόσαυρος
Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 21:02 Ειπα να γκουγκλαρω κριτικη για το σηριαλ αυτο,να την κοπιαρω εδω,και το πρωτο που μου εβγαλε ηταν το πχωρουμ!![]()
κανονίστε να γίνει σαν τα πέλετς
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί δεν βγήκε το last kingdom στο ελληνικό νέτφλιξ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση