!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
- Space_Passenger
Re: "Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
Θα ειναι η απολυτη κ@υλα να το εχουν ριξει οι Ισραηλινοι παντως.
Οργισμένος έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:45Mπου χου χου πεθανε ο γιδογαμης μας, θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μαααααςςςς...Green Dragon έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:42Έζησα για να το ακούσω κι αυτό, ότι είμαι φιλομουσουλμάνος![]()
Και από ποιόν, από έναν λαθρολάγνο![]()
![]()
![]()
αχ πουτιν μου αχ!!!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Είσαι ο νέος Ιησούς;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:49SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 17 Μάιος 2024, 15:12 Είδα όνειρο σήμερα ότι έπεσε ένα τεράστιο αεροπλάνο στην θάλασσα
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Βάλε και πόσοι φρουροί/στελεχη θα δικαστουν, βασανιστούν, κρεμαστούν για το κάζο που πάθανε.Space_Passenger έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:46 Ηταν και ο Αμπτουλαχιαν και ολη η κουστοδια. Μακαρι να ειναι ολοι τεζα. Μεχρι και οι φρουροι.
Τους Ιρανούς τους εξουδετερώνουν οπότε και όπως θέλουν οι Αμερικανοί!
Εγώ πάλι άκουσα πως οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν μια μηχανή του Τέσλα που ελέγχει τον καιρό για αυτό και η ομίχλη δεν πέφτει. Περιμένω τον Αρίστο να μάθω εάν όντως ισχύει.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:29 Πρόσφατες φήμες λένε ότι πρόκειται για το εβραϊκό ελικόπτερο που μακελεψε τον κόσμο στη συναυλία στις 7/10.
ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
- Libre arbitre
Eκιεσυ...GoBzi έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:57Εγώ πάλι άκουσα πως οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν μια μηχανή του Τέσλα που ελέγχει τον καιρό για αυτό και η ομίχλη δεν πέφτει. Περιμένω τον Αρίστο να μάθω εάν όντως ισχύει.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:29 Πρόσφατες φήμες λένε ότι πρόκειται για το εβραϊκό ελικόπτερο που μακελεψε τον κόσμο στη συναυλία στις 7/10.
ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
-
talaipwros
https://www.reddit.com/r/NonCredibleDef ... at_coming/GoBzi έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:57Εγώ πάλι άκουσα πως οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν μια μηχανή του Τέσλα που ελέγχει τον καιρό για αυτό και η ομίχλη δεν πέφτει. Περιμένω τον Αρίστο να μάθω εάν όντως ισχύει.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:29 Πρόσφατες φήμες λένε ότι πρόκειται για το εβραϊκό ελικόπτερο που μακελεψε τον κόσμο στη συναυλία στις 7/10.
ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
Θυμίζει όπως πριν κανα 2-3 χρόνια με έναν επιστήμονα υπουργό του ιραν που τον καθάρισαν στη μέση του πουθενά με ένα όπλο που αυτόεξαφανίστηκε/αυτοκαταστράφηκε και δεν βρήκαν τίποτα.GoBzi έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:57Εγώ πάλι άκουσα πως οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν μια μηχανή του Τέσλα που ελέγχει τον καιρό για αυτό και η ομίχλη δεν πέφτει. Περιμένω τον Αρίστο να μάθω εάν όντως ισχύει.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:29 Πρόσφατες φήμες λένε ότι πρόκειται για το εβραϊκό ελικόπτερο που μακελεψε τον κόσμο στη συναυλία στις 7/10.
ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
- Libre arbitre
- Οργισμένος
talaipwros έγραψε: 20 Μάιος 2024, 00:00https://www.reddit.com/r/NonCredibleDef ... at_coming/GoBzi έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:57Εγώ πάλι άκουσα πως οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν μια μηχανή του Τέσλα που ελέγχει τον καιρό για αυτό και η ομίχλη δεν πέφτει. Περιμένω τον Αρίστο να μάθω εάν όντως ισχύει.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2024, 23:29 Πρόσφατες φήμες λένε ότι πρόκειται για το εβραϊκό ελικόπτερο που μακελεψε τον κόσμο στη συναυλία στις 7/10.
ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Οι Ρώσοι στέλνουν αεροπλάνα, ελικόπτερα και διασώστες. Οι Τούρκοι στείλανε στρατιωτικά ελικόπτερα με night vision.
-
talaipwros
Εμεις στελνομε ποπκορν
να προσεχουν και αυτοι γιατι εχει πολυ ομιχλη ...GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 00:19 Οι Ρώσοι στέλνουν αεροπλάνα, ελικόπτερα και διασώστες. Οι Τούρκοι στείλανε στρατιωτικά ελικόπτερα με night vision.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν χρειάζονται όλα αυτά...GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 00:19 Οι Ρώσοι στέλνουν αεροπλάνα, ελικόπτερα και διασώστες. Οι Τούρκοι στείλανε στρατιωτικά ελικόπτερα με night vision.
Κανέναν συναρμολογητή από την LEGO πρέπει να ζητήσουν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 23 Απαντήσεις