!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
Re: "Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
Πέρα απ' τη πλάκα, φανταστείτε πως μπορεί να αισθάνεται ο μέσος ισλαμοφασιστας, "εβραιοφάγος" Ιρανός αυτή τη στιγμή...
Εάν τα βάλω με το Ισραήλ, θα σκέφτεται, θα με φάνε λάχανο μέσα στην ίδια μου την χώρα, ακόμη και εάν είμαι ο Πρόεδρος της χώρας, δηλαδή το πιο προστάτευόμενο πρόσωπο σε όλο το Ιράν!
Τους ξεφτηλισαν!
Εάν τα βάλω με το Ισραήλ, θα σκέφτεται, θα με φάνε λάχανο μέσα στην ίδια μου την χώρα, ακόμη και εάν είμαι ο Πρόεδρος της χώρας, δηλαδή το πιο προστάτευόμενο πρόσωπο σε όλο το Ιράν!
Τους ξεφτηλισαν!
Έχεις προεξοφλησει ότι ήταν δολοφονία την περίπτωση του ατυχήματος την έχεις αποκλισει.Fipps έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:26 Πέρα απ' τη πλάκα, φανταστείτε πως μπορεί να αισθάνεται ο μέσος ισλαμοφασιστας, "εβραιοφάγος" Ιρανός αυτή τη στιγμή...
Τους ξεφτηλισαν!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
Ο τυπος ευθυνεται για τον θανατο δεκαδων χιλιαδων Ουκρανων και τη βρηκε απο πτωση ενος σαπιου Ρωσικου ελικοπτερου.Το λες και θεια δικη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα μπορουσε να ειναι ατυχημα.zteo έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:31Έχεις προεξοφλησει ότι ήταν δολοφονία την περίπτωση του ατυχήματος την έχεις αποκλισει.Fipps έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:26 Πέρα απ' τη πλάκα, φανταστείτε πως μπορεί να αισθάνεται ο μέσος ισλαμοφασιστας, "εβραιοφάγος" Ιρανός αυτή τη στιγμή...
Τους ξεφτηλισαν!
Αλλα το γεγονος οτι ο τυπος ειναι/ηταν ο κυριοτερος υποψηφιος διαδοχος του Χαμενει του δινει υποψιες foul play at least.
Tωρα η διαδοχη του Χαμενει παει κατα διαολου και με απροβλεπτες συνεπειες για το Ιραν. Ειδικα αν βγει ο γιος του Χαμενει μπροστα καθως θα εχει τη "ρετσινια" οτι ισως εβαλε το χέρι του. Ακομα και αν ειναι οντως ατυχημα.
Παει για τρελη διασπαση ετσι το Ιρανικο κατεστημενο και στο τελος ισως δεν αποφυγουν τον εμφυλιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλή ιδέα, να βάλουμε φωτιά στον πλανήτη!Fipps έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:13Δαχτυλάρα στον λοκώ!Nandros έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:06 .
https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/657 ... on-proedro
Αμερικανικός ή Ισραηλινός κωλοδάχτυλος?
.
Και για να μην έχουν βρει ακόμη το ελικόπτερο...
Κατά πάσα πιθανότητα τώρα ο Ραϊσι τρώει το δεύτερο ταψί πιλάφι παρέα με τις εβδομήντα παρθένες.
Άϊντε να παίρνουν σειρά και άλλοι...
Όχι! Δεν την έχω αποκλείσει.zteo έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:31Έχεις προεξοφλησει ότι ήταν δολοφονία την περίπτωση του ατυχήματος την έχεις αποκλισει.Fipps έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:26 Πέρα απ' τη πλάκα, φανταστείτε πως μπορεί να αισθάνεται ο μέσος ισλαμοφασιστας, "εβραιοφάγος" Ιρανός αυτή τη στιγμή...
Τους ξεφτηλισαν!
Αλλά ο μέσος ισλαμοφασίστας Ιρανός σίγουρα πιστεύει και θα πιστεύει μέχρι να ψοφήσει και ο ίδιος, πως τον έφαγαν οι Ισραηλινοί.
Δεν τον βρήκαν ακόμα; Ακόμα και να ζήσαν θα τους φάγαν οι αρκούδες
-
Εμπεδοκλής
Ποιος χέστηκε για τους Ουκρανούς; Ούτε καν οι αντιρώσοι. Φθηνό κρέας.NewModelArmy έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:34 Ο τυπος ευθυνεται για τον θανατο δεκαδων χιλιαδων Ουκρανων και τη βρηκε απο πτωση ενος σαπιου Ρωσικου ελικοπτερου.Το λες και θεια δικη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σιγά μην έζησαν, θα διαλύθηκε το ελικόπτερο.
Ούτε καν η κυβέρνηση των Ουκρανών βασικά.Τους πετάξαν στην κρεατομηχανή σαν επένδυση μήπως και κονομήσουν κάνα κονδύλι ή μίζα στο μέλλον.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:54Ποιος χέστηκε για τους Ουκρανούς; Ούτε καν οι αντιρώσοι. Φθηνό κρέας.NewModelArmy έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:34 Ο τυπος ευθυνεται για τον θανατο δεκαδων χιλιαδων Ουκρανων και τη βρηκε απο πτωση ενος σαπιου Ρωσικου ελικοπτερου.Το λες και θεια δικη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί λέει, ακόμα δεν βρέθηκε?
Να δέσομεν καμία κλωστή στην πόρτα όπως έκανε η γιαγιά μου όταν έχανε κάτι, ή να φτιάξομε φανουρόπιτα?
Να δέσομεν καμία κλωστή στην πόρτα όπως έκανε η γιαγιά μου όταν έχανε κάτι, ή να φτιάξομε φανουρόπιτα?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Oι οποίοι όποτε πεθαίνει μυστηριωδώς ένας αντίπαλός τους χρησιμοποιούν το εδάφιο από τη Βίβλο.Fipps έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:53 Όχι! Δεν την έχω αποκλείσει.
Αλλά ο μέσος ισλαμοφασίστας Ιρανός σίγουρα πιστεύει και θα πιστεύει μέχρι να ψοφήσει και ο ίδιος, πως τον έφαγαν οι Ισραηλινοί.
Ο δε Κυριος ειπε προς τον Αβρααμ : και θελω ευλογησει τους ευλογουντας σε, και τους καταρωμενους σε θελω καταρασθη
Υπ όψιν ότι το βιβλίο αυτό είναι ιερό και στους μουσουλμάνους.Άλλωστε ο ίδιος ο Ραισί είχε το όνομα του Αβραάμ (Εμπραχίμ).
Αλλά μεταξύ μας ποιός πιστεύει ότι ο πραγματικός Αβραάμ ήταν κάτι άλλο από Εβραίος;
Τον έχουν βρει αλλά τρενάρουν την ανακοίνωση, μέχρι νά τον ξανασυναρμολιγήσουν πρώτα και να βρουν τον πιο νορμαλ τρόπο να πουν ότι βρήκαν το τουρμπάνι του να καιγεται εκεί, ένα δάκτυλο του παραπέρα, τα έντερα του να κρέμονται σε ένα δέντρο, τη σπλήνα του σε έναν θάμνο κτλ...vantono έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:56 Τί λέει, ακόμα δεν βρέθηκε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fipps την 19 Μάιος 2024, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
περαστικουλια.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:41Τον εκπρόσωπο τύπου της Ελλάδας τον έχεις δεί;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:33 https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Mukhbar
Αν εχει σκοτωθει, αυτος θα αναλαβει διαδοχος. Πολυ γυφτοφατσα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Γω δεν ειμαι με τους μουλαδες, αλλα...Green Dragon έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:51Καλή ιδέα, να βάλουμε φωτιά στον πλανήτη!Fipps έγραψε: 19 Μάιος 2024, 22:13Δαχτυλάρα στον λοκώ!Nandros έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:06 .
https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/657 ... on-proedro
Αμερικανικός ή Ισραηλινός κωλοδάχτυλος?
.
Και για να μην έχουν βρει ακόμη το ελικόπτερο...
Κατά πάσα πιθανότητα τώρα ο Ραϊσι τρώει το δεύτερο ταψί πιλάφι παρέα με τις εβδομήντα παρθένες.
Άϊντε να παίρνουν σειρά και άλλοι...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 23 Απαντήσεις