!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mycoast εφαρμογή

Χλωρίδα - πανίδα και άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Mycoast εφαρμογή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Συμφωνώ με το ακριβώς προηγούμενο σχόλιο στην προηγούμενη σελίδα.
Dorian έγραψε: 18 Μάιος 2024, 11:31 Μία πιθανώς θετική είδηση, με τεράστια επιφύλαξη, στη μαυρίλα των τελευταίων 15 χρόνων σαπίλας και παρακμής. Ένα app όπου υποτίθεται μπορείς να κάνεις και ανώνυμες καταγγελίες για καταπάτηση παραλιών πέρα από αυτές που έχουν νόμιμα παραχωρηθεί . Σου δείχνει σε μπλε πλαίσιο σε υπέρθεση πάνω σε δορυφορικό χάρτη την αδειοδοτημένη περιοχή. Δεν έχω δοκιμάσει καταγγελία ακόμα δεν ξέρω αν δουλεύει. Σιγουρα θα προχωρήσω. Βέβαια περιδιαβαίνοντας μπροστά από μεγαλοξενοδοχεία πρακτικά τους έχει δώσει το 100%. Θα δείξει. https://play.google.com/store/apps/deta ... oast&pli=1
Γενικά η ανώνυμη καταγγελία δεν βλέπω το λόγο να μην γενικευτεί σε διαφορους τομείς.
Εικόνα
Έκανα επώνυμη καταγγελία αρχές του 2023 για μια κάβα που με κατάκλεψε τα Χριστούγεννα του 2022 και φαινόταν στην απόδειξη. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η μηχανή τους ήταν πειραγμένη και η απόδειξη δεν πέρασε στην Εφορία.

Η εφαρμογή αναγνώρισε ότι η απόδειξη δεν πέρασε στην Εφορία 2 εβδομάδες μετά, με το νέο έτος! Υποτίθεται ότι θα έπαιρνα 5€ bonus.
Σιγά το ποσόν, αλλά ήθελα να φάνε πρόστιμο, επειδή με έκλεψαν και είχαν και υφάκι.

Αφού πήρα λίγες φορές τηλέφωνο και με έστελναν από τον έναν στον άλλον και βαριόμουν, είπα τώρα θα το κάνω μέχρι τέρμα. Μετά από 6 τηλέφωνα σε 6 διαφορετικές υπηρεσίες της Εφορίας, άκουσα
"Μα και σεις το ψάχνετε από τότε, χρονιάρες μέρες"
"(Έτσι μου είσαι;) θέλω τα 5 ευρώ"
"Δεν έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η διαδικασία, απλώς συλλέγουμε στοιχεία".
Ακόμα συλλέγουν (είχα τικαρει να με ειδοποιήσουν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία).

Τέτοιες εφαρμογές είναι για το θεαθήναι ή για να πιάνουν τους άλλους και να τους ροκανίζουν την περιουσία με τα πρόστιμα.

Θα καταγγείλεις αυτόν που κάνει την παράβαση και μετά θα ξεφυτρώσει στη θέση του ένα νουδούλικο κομματόσκυλο που θα κάνει ακριβώς το ίδιο και δεν θα μπορείς να του κάνεις τίποτα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Mycoast εφαρμογή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

vantono έγραψε: 18 Μάιος 2024, 12:30
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Μάιος 2024, 12:12 στην κατοχή φορούσαν κουκουλες
Ρε δε μου γαμιέστε να ισιώσετε, λεω 'γω. Που θα με πείτε και ρουφιάνο επειδη θα σηκωσω το κινητό να καταγγείλω τον γαμιόλη που εχει παρκάρει σε ράμπα.

Εχετε φτιάξει δικο σας ορισμό της ρουφιανιάς, και τον χρησιμοποιείτε όπως να 'ναι.
Ναι, συμφωνώ, το γάμησε και ψόφησε, βέβαια μπροκολόκο εσύ έχεις εφεύρει καινούργιο ορισμό για τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις και το απαρντχάηντ, κάθεσε τον παίζεις με νεκρά μικρά παιδιά, αυτός μόνο με τα αυθαίρετα στην Χαλκιδική δεν έχει πρόβλημα, δηλαδή οκ, μαφία αλλά όχι κιετς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικολογία & Φύση”