!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Yπάρχει εφαρμογή σε κινητό που...;;;;;
Yπάρχει εφαρμογή σε κινητό που...;;;;;
που μιλας και το καταγραφει σαν κειμενο;
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Yπάρχει εφαρμογή σε κινητό που...;;;;;
Nαι
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απο που την κατεβαζω;
.
.
Περντατορ.κομ
μα, το πληκτρολογιο γκουγκλ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εμενα την ειχε built-in ρο κινητο μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
συνωμοσιολόγος απο τα λιντλ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ευχαριστω οσους ανταποκριθηκαν αλλα αργησατε.
Απο χτες το βραδυ κατεβασα μονος μου την πρωτη εφαρμογη που μου εβγαζε το play store και η οποια ηταν το TransKriptor.
Βλεπετε βιαζομαι να παρω συνεντευξη με τον παραδοσιακο τροπο και πρεπει αυριο να εχω ετοιμο το κινητο.
.
Απο χτες το βραδυ κατεβασα μονος μου την πρωτη εφαρμογη που μου εβγαζε το play store και η οποια ηταν το TransKriptor.
Βλεπετε βιαζομαι να παρω συνεντευξη με τον παραδοσιακο τροπο και πρεπει αυριο να εχω ετοιμο το κινητο.
.
Επειδή είσαι ψείρας με αυτά, μια συμβουλή. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Google/Apple, παρά μια 3rd party.Αρίστος έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:28 Ευχαριστω οσους ανταποκριθηκαν αλλα αργησατε.
.
Δεν ξέρεις πως το TransKriptor ή η κάθε εφαρμογή θα διαχειριστεί το κείμενο/ομιλία σου. Μπορεί πχ να τα πουλήσουν για ΑΙ training ή σε διαφημιστικές. Επίσης δεν ξέρεις τι ασφάλεια υπάρχει σε τέτοιες εφαρμογές. Μπορεί πχ κάποιος να τους χακαρει και μετά να σε απειλεί.
Η Google και η Apple ελέγχουν εξαρχής το λειτουργικό σύστημα, εάν θέλουν να δουν τι κάνεις μπορούν να το κάνουν. Απλά με την 3rd party εφαρμογή βάζεις έναν έξτρα μπελά πάνω από το κεφάλι σου.
Ω ρε πστ μου ολο προβληματα, εχει καλως θα το ψαξω.
.
.
Άσε που με το TransKriptor κινδυνεύει να του αναπαράγονται την ώρα που κοιμάται κρυπτο τρανς υποσυνείδητα μηνύματα και να έχουμε τίποτα αλλαγές σεξουαλικής κατεύθυνσης.GoBzi έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:44Επειδή είσαι ψείρας με αυτά, μια συμβουλή. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Google/Apple, παρά μια 3rd party.Αρίστος έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:28 Ευχαριστω οσους ανταποκριθηκαν αλλα αργησατε.
.
Δεν ξέρεις πως το TransKriptor ή η κάθε εφαρμογή θα διαχειριστεί το κείμενο/ομιλία σου. Μπορεί πχ να τα πουλήσουν για ΑΙ training ή σε διαφημιστικές. Επίσης δεν ξέρεις τι ασφάλεια υπάρχει σε τέτοιες εφαρμογές. Μπορεί πχ κάποιος να τους χακαρει και μετά να σε απειλεί.![]()
Η Google και η Apple ελέγχουν εξαρχής το λειτουργικό σύστημα, εάν θέλουν να δουν τι κάνεις μπορούν να το κάνουν. Απλά με την 3rd party εφαρμογή βάζεις έναν έξτρα μπελά πάνω από το κεφάλι σου.
Δεν ξέρω τι κάνει όταν κοιμάσαι αλλά για να γίνει η μετατροπή σίγουρα στέλνει την ομιλία κάπου για επεξεργασία. Από εκεί και πέρα μόνο οι ίδιοι ξέρουν πως διαχειρίζονται τα δεδομένα. 100% χρησιμοποιούν την ομιλία σε διάφορους αλγορίθμους ώστε να βελτιώσουν την εφαρμογή τους. Το ίδιο κάνουν και εφαρμογές όπως το Grammarly που διαβάζει το κείμενο σου και σου κάνει προτάσεις για να βελτιώσεις το λεξιλόγιο/γραμματική.student έγραψε: 18 Ιουν 2024, 14:30Άσε που με το TransKriptor κινδυνεύει να του αναπαράγονται την ώρα που κοιμάται κρυπτο τρανς υποσυνείδητα μηνύματα και να έχουμε τίποτα αλλαγές σεξουαλικής κατεύθυνσης.GoBzi έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:44Επειδή είσαι ψείρας με αυτά, μια συμβουλή. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Google/Apple, παρά μια 3rd party.Αρίστος έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:28 Ευχαριστω οσους ανταποκριθηκαν αλλα αργησατε.
.
Δεν ξέρεις πως το TransKriptor ή η κάθε εφαρμογή θα διαχειριστεί το κείμενο/ομιλία σου. Μπορεί πχ να τα πουλήσουν για ΑΙ training ή σε διαφημιστικές. Επίσης δεν ξέρεις τι ασφάλεια υπάρχει σε τέτοιες εφαρμογές. Μπορεί πχ κάποιος να τους χακαρει και μετά να σε απειλεί.![]()
Η Google και η Apple ελέγχουν εξαρχής το λειτουργικό σύστημα, εάν θέλουν να δουν τι κάνεις μπορούν να το κάνουν. Απλά με την 3rd party εφαρμογή βάζεις έναν έξτρα μπελά πάνω από το κεφάλι σου.![]()
Πλάκα έκανα ρε συ. Δεν αμφισβήτησα αυτά που λες.GoBzi έγραψε: 18 Ιουν 2024, 14:38Δεν ξέρω τι κάνει όταν κοιμάσαι αλλά για να γίνει η μετατροπή σίγουρα στέλνει την ομιλία κάπου για επεξεργασία. Από εκεί και πέρα μόνο οι ίδιοι ξέρουν πως διαχειρίζονται τα δεδομένα. 100% χρησιμοποιούν την ομιλία σε διάφορους αλγορίθμους ώστε να βελτιώσουν την εφαρμογή τους. Το ίδιο κάνουν και εφαρμογές όπως το Grammarly που διαβάζει το κείμενο σου και σου κάνει προτάσεις για να βελτιώσεις το λεξιλόγιο/γραμματική.student έγραψε: 18 Ιουν 2024, 14:30Άσε που με το TransKriptor κινδυνεύει να του αναπαράγονται την ώρα που κοιμάται κρυπτο τρανς υποσυνείδητα μηνύματα και να έχουμε τίποτα αλλαγές σεξουαλικής κατεύθυνσης.GoBzi έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:44
Επειδή είσαι ψείρας με αυτά, μια συμβουλή. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Google/Apple, παρά μια 3rd party.
Η Google και η Apple ελέγχουν εξαρχής το λειτουργικό σύστημα, εάν θέλουν να δουν τι κάνεις μπορούν να το κάνουν. Απλά με την 3rd party εφαρμογή βάζεις έναν έξτρα μπελά πάνω από το κεφάλι σου.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 4 Απαντήσεις