ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2024, 19:02
Όποιος μπει σε αυτό το νήμα, μπαίνει στη λίστα.
Τα περιφερειακά αφανή μπαζοχύματα, που θεωρούν ότι μπορούν να έχουν άποψη για τη δική μου ζωή, είναι πρόβλημα των οικείων και των φίλων τους, όχι δικό μου.
Και όλως τυχαίως, όλα είναι τέτοια.
Ατσα...ένα ένα τα βγάζεις...δλδ μπήκα στην μπλακ λίστ;
Δεν το ειπες από την αρχή βρε να ξέρουμε τις επιλογές μας...
Μη με μπλεκεις εμένα.Α τον εαυτο σου εννοεις μόνο.RIP
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 16 Απρ 2024, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 21 Φεβ 2025, 00:58
[user]Vantono[/user] βλέπω δύο σάιτ για πώληση ρούχων. Είναι κάποιο καλύτερο από την μακρά εμπειρία σου; (Ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Και για vendora λένε ότι είναι καλό αλλά από τα λίγα που έχω δει δεν με τράβηξε ποτέ σαν περιβάλλον.
Skroutz skoop επίσης, έχω ζμπρωξει κάμποσα πραγματάκια και όχι μόνο ρούχα
[user]Vantono[/user] βλέπω δύο σάιτ για πώληση ρούχων. Είναι κάποιο καλύτερο από την μακρά εμπειρία σου; (Ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Και για vendora λένε ότι είναι καλό αλλά από τα λίγα που έχω δει δεν με τράβηξε ποτέ σαν περιβάλλον.
Γκεΐζεις επικινδύνως τον τελευταίο καιρό.
Και δεν εννοώ ενδυματολογικώς.
Απλώς είμαι συμφιλιωμένος με τη θηλυκή (ή θηλυκότητα) πλευρά του εαυτού μου, που κάθε άντρας έχει μέσα του
Όπως και η κάθε γυναίκα έχει και αντρική πλευρά μέσα της.
Αρέσει στο αντίθετο φύλο το να είσαι συμφιλιωμένος/η με το αλλόφυλο που έχεις μέσα σου, πουλάει πολύ ιδίως στο γουόκ κοινό αυτό