Για αυτο φορουσε μπλουζα με το σημα της αναρχιαςΥδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:40Ναζίδι ήτανεnemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:38στην προκειμενη περιπτωση αναρχοαριστερος ηταν ο δραστηςΥδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:23
Αυτη ακριβως ειναι η δεξια αστυνομια. Ξυλο σε διαδηλωτες και ιδιοκτητες υπο κατασχεση σπιτιων, μπαχτσισια απο μαφιοζους, αδιαφορια μπροστα σε ναζιδια που σκοτωνουν τις γυναικες τους. Θελουμε λιγοτερο δεξια αστυνομια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Μην κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:05Εσύ παίζεις στη φάση "θα ήθελα να έδερνα αλλά επειδή τρώω μονίμως σφαλιάρες, το παίζω εκδικητής στο πχόρουμ".
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Εξ ιδίων κρίνω τα αλλότρια αλλά υπάρχει μια τόση δα διαφορά με το είδος σου. Δεν μου την έχει πει στο πχόρουμ, κανείς που που να μ' έχει γνωρίσει. Και έχω βρεθεί με πολύ κόζμο, όχι σε συνάξεις δύο ή τριών ατόμων.
Οπότε, έχω μελετήσει επαρκέστατα το είδος σας, καλό μου. Και ειλικρινά "έγκωσα"* από την προχώ πγιότητα. Πρόκειται για φασόν παραγωγή, α, β, γ πγιότητας και τίποτα παραπάνω.
*Δημώδης όρος, που αποδίδει πληρέστατα την άποψη μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχμ, δεν ξέρω πώς να στο πω, αλλά δεν με ενδιαφέρεις, ούτε τι νιώθεις, ούτε τι με θεωρείς. Εσύ έρχεσαι στις δημοσιεύσεις μου και αρχίζεις να με προσβάλλεις χωρίς να σου έχω καν απευθυνθεί. Μπορείς απλά να μην ασχολείσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:15Εξ ιδίων κρίνω τα αλλότρια αλλά υπάρχει μια τόση δα διαφορά με το είδος σου. Δεν μου την έχει πει στο πχόρουμ, κανείς που που να μ' έχει γνωρίσει. Και έχω βρεθεί με πολύ κόζμο, όχι σε συνάξεις δύο ή τριών ατόμων.
Οπότε, έχω μελετήσει επαρκέστατα το είδος σας, καλό μου. Και ειλικρινά "έγκωσα"* από την προχώ πγιότητα. Πρόκειται για φασόν παραγωγή, α, β, γ πγιότητας και τίποτα παραπάνω.![]()
Πώς να το πω αλλιώς, you are not the main character.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Μα ούτε κι εσύ μ' ενδιαφέρεις βρε βιντζιλοστριγκάκι. Απλώς εσένα βρήκα πρόχειρο, ως εκφραστή του χώρου σου. Με ταυτίζεις, σε ταυτίζω, με χρησιμοποιείς, σε χρησιμοποιώ, δατ'ς λάιφ.Βίνγκιλοτ έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:18Εχμ, δεν ξέρω πώς να στο πω, αλλά δεν με ενδιαφέρεις, ούτε τι νιώθεις, ούτε τι με θεωρείς. Εσύ έρχεσαι στις δημοσιεύσεις μου και αρχίζεις να με προσβάλλεις χωρίς να σου έχω καν απευθυνθεί. Μπορείς απλά να μην ασχολείσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:15Εξ ιδίων κρίνω τα αλλότρια αλλά υπάρχει μια τόση δα διαφορά με το είδος σου. Δεν μου την έχει πει στο πχόρουμ, κανείς που που να μ' έχει γνωρίσει. Και έχω βρεθεί με πολύ κόζμο, όχι σε συνάξεις δύο ή τριών ατόμων.
Οπότε, έχω μελετήσει επαρκέστατα το είδος σας, καλό μου. Και ειλικρινά "έγκωσα"* από την προχώ πγιότητα. Πρόκειται για φασόν παραγωγή, α, β, γ πγιότητας και τίποτα παραπάνω.![]()
Πώς να το πω αλλιώς, you are not the main character.
Ενιγουέι, ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτά τα χαριτωμένα στις θείτσες που ψαρώνουν με το είδος σου.
Ψηφοδέλτιο που μάζεψαν από το καλάθι του πρώτου γύρου, σου έδωσαν βρε χαζούλη;
Να προσέχεις στις ευρωεκλογές γιατί μπορεί να σου πασάρουν και κάποιο κουπόνι.
Ή διάλεξε μεγαλύτερο νούμερο στις πουέντ, όταν την κάνεις με ελαφρά, μπαλαρίνο μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ ψήφισα ΚΚΕ και ΝΔ (μου έβγαλαν και το πετυχημένο παρατσούκλι Κνιτοδημοκρατης εδώ μέσα) αλλά συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Σενέκας εδώ μέσα (μακάρι να μη συμφωνούσα) και σας γλενταει.
Τί είμαι?
Ίνδαλμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μλκς αυτηνα εχει 80 χιλιαδες ποστ λεμε....ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:36Αυτά τα χαριτωμένα στις θείτσες που ψαρώνουν με το είδος σου.
Ψηφοδέλτιο που μάζεψαν από το καλάθι του πρώτου γύρου, σου έδωσαν βρε χαζούλη;![]()
Να προσέχεις στις ευρωεκλογές γιατί μπορεί να σου πασάρουν και κάποιο κουπόνι.
Ή διάλεξε μεγαλύτερο νούμερο στις πουέντ, όταν την κάνεις με ελαφρά, μπαλαρίνο μου.
ρε κουνουπιδι αμα σε ηλεγα οτι ψηφισα ΚΚΕ τι θα ηλεγες?
φαφουτομουνα με ψυχαναγκαστικο πληκτρολογινγκ
Διάλεξε όποιον γουστάρεις από το μπαλέτο.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η περίπτωση σας είναι πρόβλημα για τους συντονιστές καλό μου, όχι δική μου. Όχι, δεν κάνω αναφορά, γουστάρω να βλέπω τις πολιτικές σας αντιδράσεις.Πλέριος έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:40 ρε κουνουπιδι αμα σε ηλεγα οτι ψηφισα ΚΚΕ τι θα ηλεγες?
φαφουτομουνα με ψυχαναγκαστικο πληκτρολογινγκ
Ευχαριστώ κι εσένα για τη συμμετοχή σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλος για το προχωμπαλέτο; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γιατί πρέπει να ρίχνετε τέτοιο βρισιδι για φαφουτες και γριές και καπη και λοιπούς προσωπικούς χαρακτηρισμους κάθε φορά?
Δεν μπορείτε να το διασκεδάσετε με ένα ανθρώπινο απλό τρολαρισμα λίγο? Και να πω ότι σας λείπει η ευφυία για τρολαρισμα (γιατί το τρολ απαιτεί ευφυία), δεν σας λείπει καθόλου.
Γιατί θεωρείτε κάποιοι ότι το βρισιδι (εντός κι εκτός πληκτρολογίου) έχει κάποιο νόημα και ότι θα αλλάξει τη γνώμη του άλλου, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Δεν μπορείτε να το διασκεδάσετε με ένα ανθρώπινο απλό τρολαρισμα λίγο? Και να πω ότι σας λείπει η ευφυία για τρολαρισμα (γιατί το τρολ απαιτεί ευφυία), δεν σας λείπει καθόλου.
Γιατί θεωρείτε κάποιοι ότι το βρισιδι (εντός κι εκτός πληκτρολογίου) έχει κάποιο νόημα και ότι θα αλλάξει τη γνώμη του άλλου, δεν μπορώ να το καταλάβω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις