Ναζίδι ήτανεnemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:38στην προκειμενη περιπτωση αναρχοαριστερος ηταν ο δραστηςΥδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:23
Αυτη ακριβως ειναι η δεξια αστυνομια. Ξυλο σε διαδηλωτες και ιδιοκτητες υπο κατασχεση σπιτιων, μπαχτσισια απο μαφιοζους, αδιαφορια μπροστα σε ναζιδια που σκοτωνουν τις γυναικες τους. Θελουμε λιγοτερο δεξια αστυνομια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κι εγώ θεωρώ πολιτικά φλωράκια όσους κάνουν παρατηρήσεις χωρίς να λένε τι ψήφισαν και τι θα ψηφίσουν.sharp έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:01
Τι θα πει ράντομ (το φλωράκι δεν το σχολιάζω); Τακτικός χρήστης είναι που έχει συμβαλει με σοβαρά θέματα. Και έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του.
Το κατά πόσον συμμετέχουν στο ανώδυνο πεδίο των σοβαρών "γενικών" θεμάτων, είναι άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εσυ τι ψηφισες ΓΑΛΗ?
- hellegennes
Το σύνταγμα προβλέπει τρόπους παύσης. Πέρα απ' αυτό, έχει καταθέσει ποτέ κανείς τροποποίηση αυτού του άρθρου;πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:32 Προφανώς αυτά αλλά η μονιμότητα χρειάζεται αναθεώρηση του συντάγματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αναφέρεσαι στα βασανιστήρια του "πονάω βρε μαλάκα;"Βίνγκιλοτ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:38 Της ΔΙΑΣ δεν ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν για βασανιστήρια στη Νέα Σμύρνη; Σε κάποιους φαίνεται περίεργο να μην μπορούν να δέρνουν όποιον τους καπνίσει.
Αν ναι, είσαι κι εσύ σε ανεπίστρεπτη βλακώδη φάση.
Τις έζησα από κοντά όλες τις φάσεις στη Νέα Σμύρνη, τις έχω αναφέρει αρκετές φορές αλλά αν πέσεις σε πλήρως διαταραγμένους τύπους, είτε μιλάς σε φυτό* είτε σε σ' αυτούς, μπορεί το φυτό να καταλάβει κάτι παραπάνω.
*Κανονικό φυτό εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τζημ στις πρώτες, ΝΔ στις δεύτερες. Εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.news247.gr/magazine/nea-smi ... anistiria/ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:50Αναφέρεσαι στα βασανιστήρια του "πονάω βρε μαλάκα;"![]()
Τις έζησα από κοντά όλες τις φάσεις στη Νέα Σμύρνη, τις έχω αναφέρει αρκετές φορές αλλά αν πέσεις σε πλήρως διαταραγμένους τύπους, είτε μιλάς σε φυτό* είτε σε σ' αυτούς, μπορεί το φυτό να καταλάβει κάτι παραπάνω.
*Κανονικό φυτό εννοώ.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Η υποθεση πηρε δημοσιοτητα και το Ελ κρατος κανει αυτο που ξερει καλύτερα . Ξηλωνει τους παντες ειτε φταινε ειτε οχι, για να δειξει πως ειναι εδω. Εχει παρει και το ευαισθησιομετρο και οποιος πει κατι που πληγωνει την εικονα της κυβερνησης παιρνει πουλο. Ολα για το θεαθηναι και την εικονα.
Οκ, ακόμη και ένα πλαστικό αντικείμενο, μπορεί να καταλάβει κάτι περισσότερο.Βίνγκιλοτ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:53https://www.news247.gr/magazine/nea-smi ... anistiria/ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:50Αναφέρεσαι στα βασανιστήρια του "πονάω βρε μαλάκα;"![]()
*Κανονικό φυτό εννοώ.
Τα φυτά είναι σε πιο εξελιγμένη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψήφισες ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο δεύτερο γύρο, μεγιστοτεράστιε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα να βλέπω κι άλλα φλωράκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καταδικάστηκαν για βασανιστήρια. Δεν έκανα καν αξιολόγηση του περιστατικού, απλά ανέφερα τι αποφάσισε το δικαστήριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:55Οκ, ακόμη και ένα πλαστικό αντικείμενο, μπορεί να καταλάβει κάτι περισσότερο.
Θέλουμε να δέρνουμε, αλλά μη μας λέτε ότι βασανίζουμε, πληγώνεται ο εσωτερικός μας κόσμος. Κακομαθημένοι μπούληδες με στολές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βίνγκιλοτ την 05 Απρ 2024, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- hellegennes
Βέβαια δεν έχει παραιτηθεί στέλεχος της κυβέρνησης ακόμα. Μόνο ράντομ άτομα.panos291 έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:55 Η υποθεση πηρε δημοσιοτητα και το Ελ κρατος κανει αυτο που ξερει καλύτερα . Ξηλωνει τους παντες ειτε φταινε ειτε οχι, για να δειξει πως ειναι εδω. Εχει παρει και το ευαισθησιομετρο και οποιος πει κατι που πληγωνει την εικονα της κυβερνησης παιρνει πουλο. Ολα για το θεαθηναι και την εικονα.
Δεν έχει μάλλον ευθύνες η κυβέρνηση για την ελλειψή αστυνόμευση, την ανυπαρξία περιπολικών, την φύλαξη VIP, την κατασπατάληση πόρων της αστυνομίας για να προστατεύεται οποιοσδήποτε άλλος από τους απλούς πολίτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ παίζεις στη φάση "θα ήθελα να έδερνα αλλά επειδή τρώω μονίμως σφαλιάρες, το παίζω εκδικητής στο πχόρουμ".Βίνγκιλοτ έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:02Καταδικάστηκαν για βασανιστήρια. Δεν έκανα καν αξιολόγηση του περιστατικού, απλά ανέφερα τι αποφάσισε το δικαστήριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:55Οκ, ακόμη και ένα πλαστικό αντικείμενο, μπορεί να καταλάβει κάτι περισσότερο.
Θέλουμε να δέρνουμε, αλλά μη μας λέτε ότι βασανίζουμε, πληγώνεται ο εσωτερικός μας κόσμος. Μπούληδες με στολές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-