!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.
Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55 Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Alex Amsterdam
Aπο τα βιντεο και τα ηχητικα δεν προκυπτει καποια επιχειρησιακη αστοχια του αστυνομικου ο οποιος μιλουσε με την κοπελα στο τηλεφωνο.
Παει για πανηγυρικη αθωωση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 03 Απρ 2024, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καλησπέρα ΝikiNiki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:54Διάβασε εσύ αυτά που έγραψα πριν και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:46Διάβασε αυτό που ανέβασα κοριτσάκι μου και άσε τις μελό μαντινάδες για τους μυρωδιάδες.Niki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:44
΄
Έλα τώρα τι προσπαθείς να κάνεις;
Αρκέσου σε αυτά που έγραψα.
Δεν τα έγραψα για να φτιάξουμε το βιογραφικό μου.
Αλλά για να κατανοήσουμε όλοι πως και που ζούμε.
Πως δουλεύει το σύστημα.
Κατάντησε αστείο με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις από κάποιους να γράφουν ότι οι αστυνομικοί έχουνε δεμένα τα χέρια.
Έλεος.
Η χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς. Πότε επιτρέπεται;
https://analuseto.gr/i-chrisi-pirovolon ... pitrepete/
Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι για να υπερασπίζονται τους αδύναμους από τους ισχυρούς.
Νίκη αν το θυμάσαι αυτό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Από βαρβάτο του αστυνομικού σώματος σαν συμβουλή προς εμένα προσωπικά.
Τώρα για όλα αυτά που γράφεις μετάφρασε τα μόνη σου.
Ο νόμος αυτός θα ενεργοποιηθεί αν πράγματι ένας αστυνομικός τα βάλει με αδύναμο.
Όχι για να υπερασπιστεί ένα αδύναμο.
- Μπαλωθιές βαράω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
μαζέψτε το νδουλικό τρόλAlex Amsterdam έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:59 Aπο τα βιντεο και τα ηχητικα δεν προκυπτει καποια επιχειρησιακη αστοχια του αστυνομικου ο οποιος μιλουσε με την κοπελα στο τηλεφωνο.
τα φλόκια του κούλη του έχουν λιώσει τον εγκέφαλο.
Παράξενο περίμενα να μου γράψεις διάφορες μπούρδες οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους πάντα πηγαίνουν όλοι με το νόμο και άλλα τέτοια δεν το έγραψες όμως παράξενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:00- Καλησπέρα ΝikiNiki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:54Διάβασε εσύ αυτά που έγραψα πριν και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:46
Διάβασε αυτό που ανέβασα κοριτσάκι μου και άσε τις μελό μαντινάδες για τους μυρωδιάδες.
Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι για να υπερασπίζονται τους αδύναμους από τους ισχυρούς.
Ο νόμος αυτός θα ενεργοποιηθεί αν πράγματι ένας αστυνομικός τα βάλει με αδύναμο.
- Μπαλωθιές βαράω
![]()
Φυσικά θα ξεκινούσες με κάτι που θα με μείωνες.
Είσαι καλά στην υγεία σου;
Με ειλικρίνεια ρωτάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 03 Απρ 2024, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το γκλόκ θα σε τίναζε. Αν μη τι άλλο, οι καραμπίνες έχουν στήριξη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55 Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι πού ακριβώς σε μείωσα. Είναι ή δεν είναι παράνομη η χρήση του όπλου σε δημόσιο χώρο; Είναι ή δεν είναι παράνομες οι μπαλωθιές;Niki έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:03Παράξενο περίμενα να μου γράψεις διάφορες μπούρδες οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους πάντα πηγαίνουν όλοι με το νόμο και άλλα τέτοια δεν το έγραψες όμως παράξενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:00- Καλησπέρα ΝikiNiki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:54
Διάβασε εσύ αυτά που έγραψα πριν και τώρα.
- Μπαλωθιές βαράω
![]()
Το τί περίμενες να σου γράψω, είναι παντελώς άσχετο με το λινκ που ανέβασα. Το αν εσύ μπλέκεις τις φαντασιώσεις με την πραγματικότητα, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Τώρα εκδηλώθηκε. Θα του γαμάω τα πρέκια συνέχεια.
Mάλλον δεν έχει καταλάβει ποιων πρέκια γαμάει ασυστόλως το τοξοβουλικό. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Τέτοιο έχω κρατήσει. Δεν έχω ρίξει. ΑλλάΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:04Και το γκλόκ θα σε τίναζε. Αν μη τι άλλο, οι καραμπίνες έχουν στήριξη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55 Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.![]()
ήταν βαρύ,σίγουρα θα με τίναζε. Επίσης και κρύο. Μια περίεργη αίσθηση.
Σου έγραψα τι περίμενα να μου γράψεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:09Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι πού ακριβώς σε μείωσα. Είναι ή δεν είναι παράνομη η χρήση του όπλου σε δημόσιο χώρο; Είναι ή δεν είναι παράνομες οι μπαλωθιές;Niki έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:03Παράξενο περίμενα να μου γράψεις διάφορες μπούρδες οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους πάντα πηγαίνουν όλοι με το νόμο και άλλα τέτοια δεν το έγραψες όμως παράξενο.
Το τί περίμενες να σου γράψω, είναι παντελώς άσχετο με το λινκ που ανέβασα. Το αν εσύ μπλέκεις τις φαντασιώσεις με την πραγματικότητα, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.![]()
Να ξεκινήσεις με το να με μειώσεις πράγμα που δεν έκανες και μετά να μου βάλεις τους νόμους.
Επειδή δεν έκανες τίποτα από όλα αυτά ανησύχησα.
Αλλά μετά κατάλαβα ότι είσαι μια χάρα.
οκ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μα τρολ να πυροβολάει τρολΤοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:02μαζέψτε το νδουλικό τρόλAlex Amsterdam έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:59 Aπο τα βιντεο και τα ηχητικα δεν προκυπτει καποια επιχειρησιακη αστοχια του αστυνομικου ο οποιος μιλουσε με την κοπελα στο τηλεφωνο.
τα φλόκια του κούλη του έχουν λιώσει τον εγκέφαλο.
Μια χαρά είναι η αίσθηση.Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:12Τέτοιο έχω κρατήσει. Δεν έχω ρίξει. ΑλλάΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:04Και το γκλόκ θα σε τίναζε. Αν μη τι άλλο, οι καραμπίνες έχουν στήριξη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55 Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.![]()
ήταν βαρύ,σίγουρα θα με τίναζε. Επίσης και κρύο. Μια περίεργη αίσθηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55 Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.
"Το όπλο όταν το κρατάτε, πρέπει να τρέμει. Να νιώθει οτι το κρατάει άντρας"
Μας το είχε πεί ένας Λοχαγός αυτό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-