Να πούμε πουστηδες να είμαστε μέσα?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:16γκέι ρε φλόμπα. γκέι το λένε. Έλεος με το 50 που έχετε ξεμείνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Προδιαγεγραμμένη ,μάλιστα.. Αφού οι μπάτσοι έκαναν αυτό που προβλέπουν οι κανονισμοί κι έτσι φαίνεται να είναι . Αν πάλι δεν τα έκαναν σωστά να μας το πούνε ,να ξέρουμε τι ισχύει η αν απλά έχουμε να κάνουμε με ξεφτιλισμένη διοίκηση , με ξεφτιλισμένο κράτος , με ξεφτίλες γενικάArisvilla έγραψε: 03 Απρ 2024, 18:44 https://www.protothema.gr/greece/articl ... ou-kedrou/
Το έγραφα πριν λίγο. Προδιαγεγραμμένη εξέλιξη.
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως καλά έκανες που έριξες τις μπαλωθιές.
Τώρα που είσαι μητέρα άρχισε κ μαθήματα αυτοάμυνας. Με 2 λαβές εξουδετερώνεις ακόμα κ γίγαντες. Η ξαδέρφη μου που είναι μια σταλιά με άφησε ξερό σε μια πλάκα που της έκανα κ δεν είμαι μικρόσωμος. 1.94 γομάρι είμαι.
Είχες άδεια οπλοφορίας; Αν ναι, με ποια ιδιότητα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα μπορούσα να σου γράψω αυτό.
Είμαι γραμμένη σε σκοπευτικό όμιλο ακόμα έχω.
Αλλά δεν το γράφω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Παιδιά έπεσε το βίντεο μπροστά από το ΑΤ. https://www.protothema.gr/greece/articl ... ite-video/
Τελικά ούτε 100μ την κυνηγούσε, ούτε σε slow-motion έγινε η φάση (σαν τις ταινίες). Περίπου όπως την είχα φανταστεί.
Απ'την αντίδραση της κοπέλας και του φίλου της όταν τον είδαν (περπάτημα αργά-αργά πίσω στο τμήμα), προκύπτει ότι μάλλον ούτε το μαχαίρι δεν είχε σε εμφανή θέση αρχικά. Αλλιώς θα είχαν φτάσει τα πόδια στην πλάτη.
Το μέγιστο έγκλημα παραμένει ότι οι βλαμμένες μέσα δεν είπαν στο λαμόγιο έξω: "Έχε τα μάτια σου λίγο στην μικρή, έχει έναν stalker που την περιμένει στο σπίτι". Ή που δεν είπαν σ'αυτή "μην απομακρυνθείς ούτε μέτρο απ'το τμήμα.
Τελικά ούτε 100μ την κυνηγούσε, ούτε σε slow-motion έγινε η φάση (σαν τις ταινίες). Περίπου όπως την είχα φανταστεί.
Απ'την αντίδραση της κοπέλας και του φίλου της όταν τον είδαν (περπάτημα αργά-αργά πίσω στο τμήμα), προκύπτει ότι μάλλον ούτε το μαχαίρι δεν είχε σε εμφανή θέση αρχικά. Αλλιώς θα είχαν φτάσει τα πόδια στην πλάτη.
Το μέγιστο έγκλημα παραμένει ότι οι βλαμμένες μέσα δεν είπαν στο λαμόγιο έξω: "Έχε τα μάτια σου λίγο στην μικρή, έχει έναν stalker που την περιμένει στο σπίτι". Ή που δεν είπαν σ'αυτή "μην απομακρυνθείς ούτε μέτρο απ'το τμήμα.
Μηπως να αναζητησουν συνυπευθυνους και απο προηγουμενες κυβερνησεις,μηπως ο σκοπος/φρουρος ηταν και επι ΣΡΖ???

- Τοξοβόλος_UK
Μα η Κοραή το είπε. Επί ΣΥΡΙΖΑ προσλήφθηκαν όλοι αυτοί.Garcia έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:34 Μηπως να αναζητησουν συνυπευθυνους και απο προηγουμενες κυβερνησεις,μηπως ο σκοπος/φρουρος ηταν και επι ΣΡΖ???![]()
![]()
Έτοιμο το παραμύθι.
Επειδή κι εγώ έχω γνωστούς σε σκοπευτικό όμιλο, ξέρω στα σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των όπλων σε δημόσιους χώρους.
Οπότε, ρίξε κάτι άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και επαναλαμβάνω αυτό για όλα τα μπαλωθιάρικα μαγκιόρικα τυπάκια. Αφορά και τους πυροβολισμούς στον αέρα.
Ξεστραβωθείτε πρώτα στα βασικά και αρχίστε μετά τις συστάσεις.Η χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς. Πότε επιτρέπεται;
https://analuseto.gr/i-chrisi-pirovolon ... pitrepete/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
΄ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:37Επειδή κι εγώ έχω γνωστούς σε σκοπευτικό όμιλο, ξέρω στα σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των όπλων σε δημόσιους χώρους.
Οπότε, ρίξε κάτι άλλο.![]()
Έλα τώρα τι προσπαθείς να κάνεις;
Αρκέσου σε αυτά που έγραψα.
Δεν τα έγραψα για να φτιάξουμε το βιογραφικό μου.
Αλλά για να κατανοήσουμε όλοι πως και που ζούμε.
Πως δουλεύει το σύστημα.
Κατάντησε αστείο με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις από κάποιους να γράφουν ότι οι αστυνομικοί έχουνε δεμένα τα χέρια.
Έλεος.
- Otto Weininger
nik_killthemall έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:301) δε σε γαμαω οσο και να κουνιεσαιΤοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:22σωστά τα λεςnik_killthemall έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:19 Η ΝΔ εχει συντονιστει ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την αριστερη νοοτροπια των 30 τελευταιων ετων
γι αυτό οι ψέκες στηρίξτε βελό, νίκη, λατινοπούλου.
επιβάλλεται για να κυκλοφορείτε με το κούτελο ψηλά.
2) σαλτα γαμησου με καναν ασβο
3) οταν βγαλεις απτο μυαλο σου τη πουτσα που σου εχουν σΦηνωσει στο ντενεκε που εχεις καταχρηστικα για κεφαλι, θα καταλαβεις πως ο πρωκτος σου αφηνει το συμπαν ΑΔΙΑΦΟΡΟ και επομενως ΠΩΣ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΩΛΟ ΣΟΥ !
Σαλτα γαμησου να πουμε, που θα πεις σε μενα για βελο και νικη, χαραμοφαηικο αρχιδι, που πηγε ο αλλος και εφαγε τη κοπελα αντι να φαει εσενα και το συναφι σου και να τιναξει τα μυαλα του να ξεβρωμισουμε !
Μην μου ξανα-απευθυνεις τον λογο παλιαρχιδο ! ΓΚΕΓΚΕ ?

Let them make the first mistake. We make the last move.
Διάβασε αυτό που ανέβασα κοριτσάκι μου και άσε τις μελό μαντινάδες για τους μυρωδιάδες.Niki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:44΄ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:37Επειδή κι εγώ έχω γνωστούς σε σκοπευτικό όμιλο, ξέρω στα σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των όπλων σε δημόσιους χώρους.Niki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:32
Θα μπορούσα να σου γράψω αυτό.
Είμαι γραμμένη σε σκοπευτικό όμιλο ακόμα έχω.
Αλλά δεν το γράφω.
Πως δουλεύει το σύστημα.
Κατάντησε αστείο με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις από κάποιους να γράφουν ότι οι αστυνομικοί έχουνε δεμένα τα χέρια.
Έλεος.
Η χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς. Πότε επιτρέπεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Frappezitis
Οντως τα μπατσικα δεν ειναι ταξι.
Ειναι για να βρισκονται εξω απτα σπιτια.επιχειρηματιων,δημοσιογραφων,celebrities,μεγαλοσχημονων αριστων, συγγενων τους, για να ειναι παρατημενα κ παροπλισμενα, ειναι για να αυμμετεχουν στα ντιλια των μπατσων.
Ειναι για να καταδιωκουν κ να δολοφονουν πολιτες.
Δεν ειναι ομως ταξι.

Ειναι για να βρισκονται εξω απτα σπιτια.επιχειρηματιων,δημοσιογραφων,celebrities,μεγαλοσχημονων αριστων, συγγενων τους, για να ειναι παρατημενα κ παροπλισμενα, ειναι για να αυμμετεχουν στα ντιλια των μπατσων.
Ειναι για να καταδιωκουν κ να δολοφονουν πολιτες.
Δεν ειναι ομως ταξι.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Διάβασε εσύ αυτά που έγραψα πριν και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:46Διάβασε αυτό που ανέβασα κοριτσάκι μου και άσε τις μελό μαντινάδες για τους μυρωδιάδες.Niki έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:44΄ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:37
Επειδή κι εγώ έχω γνωστούς σε σκοπευτικό όμιλο, ξέρω στα σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των όπλων σε δημόσιους χώρους.
Πως δουλεύει το σύστημα.
Έλεος.
Η χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς. Πότε επιτρέπεται;
Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι για να υπερασπίζονται τους αδύναμους από τους ισχυρούς.
Νίκη αν το θυμάσαι αυτό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Από βαρβάτο του αστυνομικού σώματος σαν συμβουλή προς εμένα προσωπικά.
Τώρα για όλα αυτά που γράφεις μετάφρασε τα μόνη σου.
Ο νόμος αυτός θα ενεργοποιηθεί αν πράγματι ένας αστυνομικός τα βάλει με αδύναμο.
Όχι για να υπερασπιστεί ένα αδύναμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος