έχεις ασχοληθεί με αυτά;nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:51εγραψα ενα λεπτο και μισο για να μπορεσεις να το επεξεργαστεις αν εγραφα για δευτερολεπταOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:47τι λες ρε; "'αντε να κράτησε ένα λεπτό" ; Ξέρεις πόσος χρόνος είναι αυτός;nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:27
ρεαλιστικο ειναι να προλαβει ο φρουρος να σταματησει το εγκλημα στην στιγμη που γινεται;
αντε να κρατησε ενα λεπτο αφου εγινε μπροστα στην εισοδο του ατ
και σε μισο λεπτο εχουμε απαιτηση απο μια φρουρο με μηδεν εκπαιδευση να σταματησει το φονικο;
υσ..σταματα να φαντασιωνεσαι ..λες και εισαι ο ηρωας της μαρβελ
Επίσης ρωτάς αν 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετός χρόνος για να αντιδράσει ένας ένοπλος ;
Σε απόσταση έως 5 μέτρα, αν σου πάρει περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα να αντιδράσεις έχεις κοπεί και μέχρι και στις εξετάσεις της πούτσας για instructor του Krav Maga ξέρω γω σε μια random σχολή. Και δεν μπορεί αστυνομικός;
φοβομουν οτι θα σε επιανε εγκεφαλικο ..οκ αστο καλυτερα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Let them make the first mistake. We make the last move.
O κλεφτοπασοκος υπουργος προ πο ακομα να παραιτηθει?
Λιγη τσιπα δεν εχει?
Βεβαια ατομο που ηταν σε Πασοκ και ΝΔ τι τσιπα να εχει
Λιγη τσιπα δεν εχει?
Βεβαια ατομο που ηταν σε Πασοκ και ΝΔ τι τσιπα να εχει
Αυτό. Αυτές οι παπαρίτσες κινούνται στη λογική ότι είναι μια αιώνια πραγματικότητα η κακοποίηση από άντρες και είναι ευθύνη της γυναίκας να προσαρμοστεί. Είναι ευθύνη της γυναίκας που έπαθε ό,τι έπαθε. Μην τυχόν και κοιτάξουμε κατάματα το πρόβλημα του γιατί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές παρατηρούνται σε συντριπτικό βαθμό στους άντρες. Ας δώσουμε μπανάλ συμβουλές, λες και δεν μπορεί αυτά να τα σκεφτεί ο οποιοσδήποτε.Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:43Κάτσε να θυμηθώ ένα λόγο. Α ναι πχ γιατί υπάρχουν κάτι μαλακαρέοι που λένε " και να μάθει μια γυναίκα αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες δε θα γλιτώσει. Μόνο αν τρέξει." Κοίτα να δεις που δε πρόλαβε να τρέξει. Ή το άλλο " αν δεχθεί επίθεση να μην αντιδράσει και εξαγριώσει τον δράστη και της κάνει χειρότερα ". Θρασύτατα.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
ναι και διαβασε και τι σου γραφει ο παπαχρηστος -αν το γραφω σωστα ισχυει και αυτα που απαντα στον βερια δυο αξιολογα ποστ σε αυτο το νημαOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:54έχεις ασχοληθεί με αυτά;nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:51εγραψα ενα λεπτο και μισο για να μπορεσεις να το επεξεργαστεις αν εγραφα για δευτερολεπταOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:47
τι λες ρε; "'αντε να κράτησε ένα λεπτό" ; Ξέρεις πόσος χρόνος είναι αυτός;
Επίσης ρωτάς αν 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετός χρόνος για να αντιδράσει ένας ένοπλος ;
Σε απόσταση έως 5 μέτρα, αν σου πάρει περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα να αντιδράσεις έχεις κοπεί και μέχρι και στις εξετάσεις της πούτσας για instructor του Krav Maga ξέρω γω σε μια random σχολή. Και δεν μπορεί αστυνομικός;
- Otto Weininger
αν θέλεις να αναλύσουμε περεταίρω τέτοια σενάρια οκ, αλλά δεν είναι το νήμα για αυτό.Mel έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:04Μια αιφνιδιαστική επίθεση με μαχαίρι κατά μέσο όρο κρατά ελάχιστα δευτερόλεπτα,σε κάθε δευτερόλεπτο μπορεί να σε μαχαιρωσει 2,3 φορές.Ακομα και η σκοπός να μην ήταν μια νεαρή γυναίκα αλλά άντρας κομμαντο άσσος στο σημάδι ,δε θα προλάβαινε .Εδώ δεν πρόλαβε ο φίλος της που ήταν στο μισό μέτρο να βγάλει γκιχ.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:14
Να ελεγχθεί για το αν καθυστέρησε ή όχι να δράσει ο σκοπός.
- Otto Weininger
δεν ξέρω ποιος είναι ο Παπαχρήστος.nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:59ναι και διαβασε και τι σου γραφει ο παπαχρηστος -αν το γραφω σωστα ισχυει και αυτα που απαντα στον βερια δυο αξιολογα ποστ σε αυτο το νημαOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:54έχεις ασχοληθεί με αυτά;nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:51
εγραψα ενα λεπτο και μισο για να μπορεσεις να το επεξεργαστεις αν εγραφα για δευτερολεπτα
Αν έχεις όντως ασχοληθεί με τα αυτά, περιμένω την ανάλυσή σου για να μιλήσουμε όπως πρέπει για κάτι τέτοιο.
Υπάρχει, και να το πούμε χωρίς περιστροφές επειδή δολοφονήθηκε: Ήταν μαλακισμένη. Όπως είναι όλες οι γυναίκες που μένουν με άντρες που τις κακοποιούν, ειδικά όταν δεν υπάρχουν παιδιά ή οικονομική εξάρτηση στη μέση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γυναίκες που μένουν με άντρες που τις χτυπάνε σε καθημερινή βάση, περιμένοντας να συμβεί το μοιραίο. Κάποιες δεν έχουν πού αλλού να πάνε, κάνουν υπομονή για τα παιδιά κτλ κτλ. Εκεί μπορώ να το καταλάβω. Αλλά να είσαι τέσσερα χρόνια μ'έναν ψυχοπαθή μαλάκα ΜΕΤΑ την απόσυρση της μήνυσης, αυτό ΔΕΝ μπορώ να το καταλάβω.
Το θύμα δεν έχει καμμία ευθύνη όταν ντύνεται όπως γουστάρει, όταν κάνει ό,τι γουστάρει, όταν πηγαίνει μ'όποιον γουστάρει, όταν μένει με τον μαλάκα για τα παιδιά, όταν δεν έχει κάπου αλλού να πάει, όταν στο τέλος-τέλος δεν έχει καταλάβει με τί τσόγλανο έχει να κάνει. Αλλά όταν ο άλλος έχει δείξει πόσο μαλάκας είναι και μένεις μαζί του, ε, ΚΑΠΟΙΑ ευθύνη την έχεις κι εσύ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
διαβασε ρε λιγο πιο πανω τα γραφει αναλυτικοτερα εγω βαριεμαι την αναλυση δεν εχω υπομονηOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 20:03δεν ξέρω ποιος είναι ο Παπαχρήστος.nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:59ναι και διαβασε και τι σου γραφει ο παπαχρηστος -αν το γραφω σωστα ισχυει και αυτα που απαντα στον βερια δυο αξιολογα ποστ σε αυτο το νημα
Αν έχεις όντως ασχοληθεί με τα αυτά, περιμένω την ανάλυσή σου για να μιλήσουμε όπως πρέπει για κάτι τέτοιο.
και οτι γραφει ακριβως ισχυει
Γιατί πρέπει μια κοπελίτσα που πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα και καταγγέλει βία ή ξυλοδαρμό, η φόβο για κάτι χειρότερο από τον σύντροφό της πρέπει να υποβάλει μήνυση και να καταβάλει χρήματα;
Η να της χρεωθούν χρήματα και να τα χρωστάει;
Γιατί;
Δεν έπρεπε να υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση και με μια καταγγελία να τελεί υπό την προστασία του κράτους η κοπελίτσα μέχρι την διαλεύκανση;
Κρίμα στην κοπελίτσα προσπάθησε πολλές φορές από όσο φαίνεται να γλυτώσει από αυτόν αλλά τίποτα.
Το χειρότερο από όλα είμαι σίγουρος ότι αυτός την βασάνιζε και της έλεγε;
Τι να μου κάνουν οι μπάτσοι;
Το δοκίμασες ξανά χεσμένους τους έχω τους μπάτσους.
Αυτό μπορεί να έγινε δεκάδες φορές μέχρι να ξαναβρεί το θάρρος η κοπελίτσα να πάει ξανά στην αστυνομία.
Κρίμα χίλια κρίμα ελπίζω οι δικοί της να πράξουν τα δέοντα και να κυνηγήσουν τους αστυνομικούς μέχρι να δικαιωθούν.
Γιατί;
Δεν έπρεπε να υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση και με μια καταγγελία να τελεί υπό την προστασία του κράτους η κοπελίτσα μέχρι την διαλεύκανση;
Κρίμα στην κοπελίτσα προσπάθησε πολλές φορές από όσο φαίνεται να γλυτώσει από αυτόν αλλά τίποτα.
Το χειρότερο από όλα είμαι σίγουρος ότι αυτός την βασάνιζε και της έλεγε;
Τι να μου κάνουν οι μπάτσοι;
Το δοκίμασες ξανά χεσμένους τους έχω τους μπάτσους.
Αυτό μπορεί να έγινε δεκάδες φορές μέχρι να ξαναβρεί το θάρρος η κοπελίτσα να πάει ξανά στην αστυνομία.
Κρίμα χίλια κρίμα ελπίζω οι δικοί της να πράξουν τα δέοντα και να κυνηγήσουν τους αστυνομικούς μέχρι να δικαιωθούν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:43Κάτσε να θυμηθώ ένα λόγο. Α ναι πχ γιατί υπάρχουν κάτι μαλακαρέοι που λένε " και να μάθει μια γυναίκα αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες δε θα γλιτώσει. Μόνο αν τρέξει." Κοίτα να δεις που δε πρόλαβε να τρέξει. Ή το άλλο " αν δεχθεί επίθεση να μην αντιδράσει και εξαγριώσει τον δράστη και της κάνει χειρότερα ". Θρασύτατα.
πρέπει να καταλάβεις μερικά βασικά.
Η γυναίκα όπως και κάθε άνθρωπος (πόσο μάλλον ο πιο αδύναμος σε κάθε φάση) πρέπει να έχει γνώμονα να τρέξει να φύγει. Στο πως θα ανοίξει δρόμο να φύγει, έγκειται η αυτοάμυνα.
Το να παίξει ξύλο με κάποιον, ειδικά αν έχει επιλογή να τρέξει, είναι πολύ λάθος σκεπτικό.
Το συγκεκριμένο σενάριο σήμερα, είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρειάζεται πολύ περισσότερα από λαβές και άμυνες για να επβιώσεις.
- hellegennes
Καταρχήν δεν παρατηρούνται σε συντριπτικό βαθμό στους άντρες, π.χ. στις ΗΠΑ το 2021 από τις 2.800 δολοφονίες συντρόφων, οι 1.100 ήταν δολοφονίες αντρών από τις συντρόφους τους και οι άλλες 1.700 ήταν δολοφονίες γυναικών από τους συντρόφους τους. Υπάρχει μια σαφής διαφορά που εξηγείται εύκολα με βιολογικούς όρους, αλλά δεν είναι συντριπτική διαφορά· είναι 60% προς 40%.Βίνγκιλοτ έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:56Αυτό. Αυτές οι παπαρίτσες κινούνται στη λογική ότι είναι μια αιώνια πραγματικότητα η κακοποίηση από άντρες και είναι ευθύνη της γυναίκας να προσαρμοστεί. Είναι ευθύνη της γυναίκας που έπαθε ό,τι έπαθε. Μην τυχόν και κοιτάξουμε κατάματα το πρόβλημα του γιατί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές παρατηρούνται σε συντριπτικό βαθμό στους άντρες. Ας δώσουμε μπανάλ συμβουλές, λες και δεν μπορεί αυτά να τα σκεφτεί ο οποιοσδήποτε.Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:43Κάτσε να θυμηθώ ένα λόγο. Α ναι πχ γιατί υπάρχουν κάτι μαλακαρέοι που λένε " και να μάθει μια γυναίκα αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες δε θα γλιτώσει. Μόνο αν τρέξει." Κοίτα να δεις που δε πρόλαβε να τρέξει. Ή το άλλο " αν δεχθεί επίθεση να μην αντιδράσει και εξαγριώσει τον δράστη και της κάνει χειρότερα ". Θρασύτατα.
Δεύτερον, η λέξη "ευθύνη" είναι ηλίθια. Κανείς δεν λέει "είναι ευθύνη της γυναίκας να προσαρμοστεί". Είναι ανάγκη, όχι ευθύνη. Όπως ανάγκη είναι να μάθει κανείς γράμματα, να βρει μια δουλειά, να είναι κοινωνικά συνεργάσιμος, κτλ.
Αν είσαι πιο αδύναμος είναι ανάγκη να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κάνεις σωστές επιλογές, να μην κολλάς με άτομα που είναι εμφανώς παραφρονημένα. Συγγνώμη, αλλά αν σε έχει χτυπήσει και δεν έχεις χωρίσει διά παντός, ναι, είναι λάθος σου. Αν σε σακατεύει στο ξύλο, του κάνεις μήνυση και την αποσύρεις, ναι, είναι λάθος σου.
Καμμιά κοινωνία δεν μπορεί να σε προστατεύσει αν δεν προστατεύεις τον εαυτό σου και ρίχνεσαι στον λάκκο με τα φίδια.
Ούτε θα εκλείψουν ποτέ οι ψυχοπαθείς και προβληματικοί. Είναι τελείως ηλίθιο για το 1/100.000 άτομα που είναι δολοφόνοι να διατείνεσαι ότι φταίνε στερεότυπα που διαιωνίζονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βέβαια αν με κάποιον τρόπο είχαν καταφέρει να τον αφοπλίσουν και να τον σταματήσουν πριν την σκοτώσει, άντε να έμπαινε 2-3 μήνες φυλακή. Το πολύ. Οπότε μάλλον δεν γλίτωνε. Σε τέτοιες περιπτώσεις με καταγεγραμμένες απόπειρες δολοφονίας οι ποινές έπρεπε να είναι τουλάχιστον μια δεκαετία. Αλλά τί λέμε, εδώ 10ετία δεν μένουν μέσα ούτε οι δολοφόνοι καλά-καλά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
ρε πες μου ποιος για να διαβασω, δεν ξέρω ποιος είναιο παπαχρήστος για να τον ψάξω στο νήμαnemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 20:07διαβασε ρε λιγο πιο πανω τα γραφει αναλυτικοτερα εγω βαριεμαι την αναλυση δεν εχω υπομονηOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 20:03δεν ξέρω ποιος είναι ο Παπαχρήστος.nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:59
ναι και διαβασε και τι σου γραφει ο παπαχρηστος -αν το γραφω σωστα ισχυει και αυτα που απαντα στον βερια δυο αξιολογα ποστ σε αυτο το νημα
και οτι γραφει ακριβως ισχυει
- hellegennes
Δεν πρέπει. Ως εκ τούτου δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.Niki έγραψε: 02 Απρ 2024, 20:09 Γιατί πρέπει μια κοπελίτσα που πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα και καταγγέλει βία ή ξυλοδαρμό, η φόβο για κάτι χειρότερο από τον σύντροφό της πρέπει να υποβάλει μήνυση και να καταβάλει χρήματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Νετο Γκουερινο
Τελικά στο αστυνομικό τμήμα υπήρχε περιπολικό με διαθέσιμο οδηγό
Ήταν αυτό που είχε μεταφέρει εκεί την επόπτη των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής που ήταν και αυτή παρών στην καταγγελία της κοπέλας
Ήταν αυτό που είχε μεταφέρει εκεί την επόπτη των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής που ήταν και αυτή παρών στην καταγγελία της κοπέλας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις