ναι αλλά κινδυνεύεις να γίνεις ψητός πιο εύκολα, μία μέρα θα ξεχάσεις να βάλεις παντόφλες κλπ κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
Και στην ΠΑ έχουμε αλλά δεν πάνε μαχητικά. Βάζουν όμως ένα μικρό ποσοστό γύρω στο 15% σε κάθε σειρά.
the end
Επίσης κάνω συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα χωρίς σκάλα.
Θυμήθηκα ότι ο υδραυλικός ανεβάζει στην ταράτσα και σκάλα για τους ηλιακούς.
Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 01:31Επίσης κάνω συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα χωρίς σκάλα.
Θυμήθηκα ότι ο υδραυλικός ανεβάζει στην ταράτσα και σκάλα για τους ηλιακούς.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
αντε ρε ψηλός κανονικός δηλαδή, γίγαντας. Οκ έτσι δεκτό, αφού επικοινωνούν τα άκρα καλά συμφέρει να μην κουβαλάς σκάλα, πλεονέκτημα 
πες και νούμερο παπουτσιού.
πες και νούμερο παπουτσιού.
Επίσης μεγάλη υπόθεση να είσαι ψηλός σε συνωστισμό - σαρδελοποίηση.
46 ίδιο με σένα.
Γάντια XXL - Νο12.
όχι 46 έχω στα Σάλομον που έχουν στενή φόρμα μάλλον, 44 είμαι κανονικά εγώ, 43 όταν θέλω να νιώθω μάχιμος. Έχω ένα φίλο που φοράει 50 μισό πάντως, ακόμα κανείς δεν το έχει πλησιάσει. 
γίγαντας είσαι οκ, αλλά πρέπει να βγάζουμε και λόγο ύψους/πατούσας νομίζω, αυτό είναι το σημαντικό.
πάντως όλα αυτά που λέμε εδώ, μοιάζει οτι θα τα λύναμε απλά φορώντας διάφανα σωβρακάκια. Πιο μετά ίσως, με την εξέλιξη
γίγαντας είσαι οκ, αλλά πρέπει να βγάζουμε και λόγο ύψους/πατούσας νομίζω, αυτό είναι το σημαντικό.
πάντως όλα αυτά που λέμε εδώ, μοιάζει οτι θα τα λύναμε απλά φορώντας διάφανα σωβρακάκια. Πιο μετά ίσως, με την εξέλιξη
Στο στρατό είχαμε έναν που φόραγε 53.enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 01:58 Έχω ένα φίλο που φοράει 50 μισό πάντως, ακόμα κανείς δεν το έχει πλησιάσει.![]()
Δεν φόραγε αρβύλες, κυκλοφορούσε με μποτάκια νάικ.
-
Ορέστης 35
Ακομα χειροτερο να εισαι κοντος χοντρος καραφλος φτωχος και μικροψωλης.
και ο δικός μου νίκη απο το ίντερνετ ;)
ασχετο, πλάκα δεν έχει το νικε ρε παιδιά που δεν μας πάει να το πούμε νίκη; Ακόμα χειρότερο ειναι με τον ανταγωνιστή της κόκακόλα, την pepsi, δεν μας πάει ότι εννοούν πέψη
αεροπορία ήσουν;
Ποιοί έξι έβαλαν ελάχιστο επιθυμητό ύψος 2,10; Από άλλον πλανήτη είναι;
Γιατί είναι το ιδανικό ύψος 1,82 ακριβώς όπως είπε κάποιος;
Γιατί είναι το ιδανικό ύψος 1,82 ακριβώς όπως είπε κάποιος;
Όχι ντε, μάχιμος στο πεζικό.
-
νύχτα
και τώρα τί;Ορέστης 35 έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 21:44
Ειμαστε ανθρωποι με φοβους και αδυναμιες, θυματα των πιο ισχυρων. Αν οι γυναικες θαυμαζαν τον δικαιο αντι τον ισχυρο ο κοσμος θα ηταν πολυ καλυτερος.
ν αρχίσουμε τα αυτονόητα ότι το ύψος δεν καθορίζει
την ισχύ*, για να ησυχάσουμε;
*με την έννοια του πόσο δυνατό τον αισθάνεσαι δίπλα σου,
όχι πόσο δυνατός είναι ο ίδιος
46 φοράω και εγώ και ίσα που αγγίζω το 1.80. Δεν είμαι ψηλός δλδ αλλά κανονικός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση