!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεξιά κουράδα κατηγορεί τη Καρυστιανού οτι είναι "επαγγελματίας μάνα".

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Δεξιά κουράδα κατηγορεί τη Καρυστιανού οτι είναι "επαγγελματίας μάνα".

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:17
Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:15
Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:04 Βρε δε μας παρατάς.

Κοίτα πως αντιδρούν οι τσοπαναραίοι σου ακόμα και στην Ευρωπαία Εισαγγελέα, άκουσε τί λέει.
Πρόβατα δεξιοί.
Η Ευρωπαία εισαγγελέας, είναι ακριβώς αυτό: εισαγγελέας.

Οφείλει να μείνει στον ρόλο της. Δεν είναι η μοναδική εισαγγελέας στον πλανήτη ώστε να μην ξέρουμε πως λειτουργούν οι εισαγγελείς.
Ε, ναι, άλλωστε έχουμε για παράδειγμα εισαγγελικού ήθους τον Ισίδωρο.
Δε μίλησα για ήθος. Λέω για αυτά που κάνει και λέει. Κάποιος πρέπει να της θυμίσει ότι είναι εισαγγελέας.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Kauldron

Δεν σε παρατάω απλά πρέπει να ταίσω το μικρό.
Θα σε συνεχίσω αύριο.
Θα βάλω μια παύση με περίληψη για να δούμε από που θα συνεχίσουμε.
Για κάποιον που έγραψε κάτι στο διαδίκτυο έβρισες μια ολόκληρη παράταξη.
Σου έγραψα ότι είναι ντροπή σου να τσουβαλιάζεις τόσο κόσμο.
Μετά πετάχτηκες σε άλλο θέμα ότι μόνο οι νεοδημοκράτες δολοφονούν τον χαρακτήρα της χαροκαμένης μάνας.
Σου απέδειξα ότι πρώτος το κάνεις εσύ.
Τότε πετάχτηκες σε άλλο θέμα για την ευρωπαία εισαγγελέα.
Από εκεί θα το πιάσουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να μαρτυρήσεις και να καταλάβεις το λάθος σου.
Γιατί τσουβαλιάζεις μια ολόκληρη παράταξη.
Καληνύχτα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Niki έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:30 Kauldron

Δεν σε παρατάω απλά πρέπει να ταίσω το μικρό.
Θα σε συνεχίσω αύριο.
Θα βάλω μια παύση με περίληψη για να δούμε από που θα συνεχίσουμε.
Για κάποιον που έγραψε κάτι στο διαδίκτυο έβρισες μια ολόκληρη παράταξη.
Σου έγραψα ότι είναι ντροπή σου να τσουβαλιάζεις τόσο κόσμο.
Μετά πετάχτηκες σε άλλο θέμα ότι μόνο οι νεοδημοκράτες δολοφονούν τον χαρακτήρα της χαροκαμένης μάνας.
Σου απέδειξα ότι πρώτος το κάνεις εσύ.
Τότε πετάχτηκες σε άλλο θέμα για την ευρωπαία εισαγγελέα.
Από εκεί θα το πιάσουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να μαρτυρήσεις και να καταλάβεις το λάθος σου.
Γιατί τσουβαλιάζεις μια ολόκληρη παράταξη.
Καληνύχτα.
Τίποτα δεν απέδειξες, γιατί όντως μόνο οι νουδούκοι επιχειρούν τη δολοφονία χαρακτήρα της μητέρας. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το κατακάθι.

[quoteΓια κάποιον που έγραψε κάτι στο διαδίκτυο έβρισες μια ολόκληρη παράταξη.][/quote]

Εδώ έκανες γαργάρα το πόσο μας έχετε βρίσει εσείς, και οχι μόνο τώρα, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οπότε κοίτα να μαζέψεις τους δικούς σου πρώτα, που μιλάνε για ψέκες, πουτινάκια, ζαιαυγίτες, και χίλια δυο άλλα, και μετά να μου ζητάς εμένα το λόγο. Και λίγα σας λέω, τέτοιοι που είσαστε.
Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το βοθρόλυμα. Εχουμε δεί άτομα που πανηγύριζαν για το οτι ψήφισαν καραμανλή μετά τα Τέμπη, και έλεγαν "τι μας νοιάζει εμάς για τα παιδιά που σκοτώθηκαν, απ' τα χωριά μας ήταν?" και μάλιστα μπροστά σε κάμερες. Καθάρματα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Niki έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:30 Γιατί τσουβαλιάζεις μια ολόκληρη παράταξη.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ποτέ μου πως η Δεξιά υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια. :102:

Σε χώρες τις δυτικής Ευρώπης η Δεξιά ήταν για αιώνες μονόδρομος. Η Ελλάδα βγαίνοντας από την τουρκοκρατία, έγινε προτεκτοράτο με τον μέσο Έλληνα να είναι ακόμη και σήμερα πλέμπας με αρκετά κόμπλεξ κατωτερότητας. Υποθέτω ως προτεκτοράτο οι δεξιές κυβερνήσεις, μέχρι και την χούντα ήταν must και μετά απλά μας έμεινε ως κουσούρι, δεν υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση.

Έχω καταλήξει πως εν έτει 2024 οι Έλληνες που δηλώνουν δεξιοί είναι κάτι από τα παρακάτω:

Βυσμάτιες.
Ο παππούς στην κατοχή είχε πάρει οικόπεδα/σπίτια.
Ο μπαμπάς στην χούντα είχε πάρει άδεια ταξί/φούρνου/φαρμακείου.
Νεόπλουτοι που επειδή μπήκε λίγο παραπάνω χρήμα στην τσέπη το παίζουν υπεράνω, ενώ στην πραγματικότητα είναι κλαρινομαλάκες.
Βλαμμένοι που νομίζουν πως ο βασιλιάς στάλθηκε από τον Θεό.
Παλαβοί που νομίζουν πως είναι απόγονοί των αρχαίων Ελλήνων επειδή απλά έτυχε ο πατέρας τους να γαμήσει στην ίδια γεωγραφική περιοχή που έζησε ο Σωκράτης.
Χριστιανιταλιμπάνοι
Ρατσιστές/σεξιστές
Παρτάκηδες
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 21:53
Isildur έγραψε: 19 Μαρ 2024, 19:29
Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 19:17

Υπάρχει διαφορά μεταξύ ανθρώπου και μουνόπανου.
Καλά, εγώ είπα να το αφήσω εκεί και να μην το συνεχίσω, κυρίως επειδή βαριέμαι να ρωτάω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και να μην παίρνω κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Αλλά αφού το θες, σε ξαναρωτώ και με πιο απλά λόγια μπας και μπεις στον κόπο να πεις κάτι ουσιαστικό: τσουβαλιάζεις για μία ακόμα φορά μιλώντας για δεξιά σιχάματα (και όλα τα άλλα "κοσμητικά" που έχεις πει κατά καιρούς). Και επικεντρώνεσαι και πάλι στους δεξιούς και όχι γενικά και αόριστα στα "μουνόπανα", τα "σιχάματα", τα "βοθρολύματα" και τα ρέστα. Δικαίωμά σου φυσικά να βλέπεις έτσι μια ολόκληρη πολιτική πτέρυγα, δεν είναι δουλειά μου να σού αλλάξω άποψη επ' αυτού. Απλά συνεχίζω να αναρωτιέμαι η δική σου πτέρυγα ποια είναι, αφού επιμένεις να μιλάς για τους κακούς δεξιούς. Και φυσικά, οι δικαιολογίες περί ανθρώπων, πατριωτών, λευκών ιπποτών κλπ δεν πείθουν κανέναν (πλέον).

Πες το ξεκάθαρα βρε και μην ντρέπεσαι. Βγες και βροντοφώναξέ το, να δεις που θα νιώσεις να απελευθερώνεσαι. Είναι πολύ καλύτερο απ' το να κρύβεσαι (πολιτικά) στην ντουλάπα. Εντάξει, το κράξιμο λογικά δεν θα το γλυτώσεις αρχικά, αλλά μετά θα είσαι ελεύθερος και ωραίος.
Ξέρεις κανένα μη νεοδημοκράτη που να επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού?
Ξέρω αρκετούς που την στηρίζουν, που συν-υπογράψανε και που θεωρούν δίκαιο τον αγώνα που κάνει (έστω και για συναισθηματικούς λόγους, αφού πρακτικά είναι από πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να πετύχει αυτό που θέλει). Επίσης, ξέρω μπόλικους (ακόμα κι εδώ μέσα) που βρίζουν τον Καραμανλή και θεωρήσανε λάθος και την συμμετοχή του στις εκλογές αλλά και απαράδεκτους τους συμπατριώτες του για την επανεκλογή του.

Αυτά, σχετικά με το τσουβάλιασμα που κάνεις σαν 15χρονος Κνίτης.

Εσύ τι λέει κατά τ' άλλα, όλα καλά; Ακόμα να βγεις απ' την ντουλάπα; Τόσο πολύ ντρέπεσαι πια;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Isildur έγραψε: 20 Μαρ 2024, 14:25
Isildur έγραψε: 19 Μαρ 2024, 19:29
Καλά, εγώ είπα να το αφήσω εκεί και να μην το συνεχίσω, κυρίως επειδή βαριέμαι να ρωτάω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και να μην παίρνω κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Αλλά αφού το θες, σε ξαναρωτώ και με πιο απλά λόγια μπας και μπεις στον κόπο να πεις κάτι ουσιαστικό: τσουβαλιάζεις για μία ακόμα φορά μιλώντας για δεξιά σιχάματα (και όλα τα άλλα "κοσμητικά" που έχεις πει κατά καιρούς). Και επικεντρώνεσαι και πάλι στους δεξιούς και όχι γενικά και αόριστα στα "μουνόπανα", τα "σιχάματα", τα "βοθρολύματα" και τα ρέστα. Δικαίωμά σου φυσικά να βλέπεις έτσι μια ολόκληρη πολιτική πτέρυγα, δεν είναι δουλειά μου να σού αλλάξω άποψη επ' αυτού. Απλά συνεχίζω να αναρωτιέμαι η δική σου πτέρυγα ποια είναι, αφού επιμένεις να μιλάς για τους κακούς δεξιούς. Και φυσικά, οι δικαιολογίες περί ανθρώπων, πατριωτών, λευκών ιπποτών κλπ δεν πείθουν κανέναν (πλέον).

Πες το ξεκάθαρα βρε και μην ντρέπεσαι. Βγες και βροντοφώναξέ το, να δεις που θα νιώσεις να απελευθερώνεσαι. Είναι πολύ καλύτερο απ' το να κρύβεσαι (πολιτικά) στην ντουλάπα. Εντάξει, το κράξιμο λογικά δεν θα το γλυτώσεις αρχικά, αλλά μετά θα είσαι ελεύθερος και ωραίος.
Ξέρεις κανένα μη νεοδημοκράτη που να επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού?
Ξέρω αρκετούς που την στηρίζουν, που συν-υπογράψανε και που θεωρούν δίκαιο τον αγώνα που κάνει (έστω και για συναισθηματικούς λόγους, αφού πρακτικά είναι από πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να πετύχει αυτό που θέλει). Επίσης, ξέρω μπόλικους (ακόμα κι εδώ μέσα) που βρίζουν τον Καραμανλή και θεωρήσανε λάθος και την συμμετοχή του στις εκλογές αλλά και απαράδεκτους τους συμπατριώτες του για την επανεκλογή του.

Εσύ τι λέει κατά τ' άλλα, όλα καλά; Ακόμα να βγεις απ' την ντουλάπα; Τόσο πολύ ντρέπεσαι πια;
Θα σας πω (μερικώς) την γνώμη μου (γιατί βαριέμαι κιόλα) κι ας μην μου την ζητήσατε. Λοιπόν, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη δεν πταίει ο Χελώνος εάν εσύ παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα που λέει γενικά για τους γαλαζαίους, ο λόγος που τα παίρνεις προσωπικά θεωρώντας τον Χελώνο χαζούλη αφορά εσένα και μόνον εσένα και, ξανά, εάν θέλεις την γνώμη μου κακώς ταυτίζεσαι, μόνος σου πάλι, διότι σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να θεωρηθείς τυπικό νουδουλικό εσύ.

Μπορώ να το προεκτείνω για ώρες το θέμα αλλά προτιμώ να πιαστώ λίγο από τον Χελώνο και να σας υπενθυμίσω όλους σας αυτό που σας έλεγα από παγιά, ο Χελώνος δεν ήτανε ποτέ νεοναζί ούτε χρυσαυγίτης, στην Ελλάδα έχουμε ελαχιστότατους λετζίτ νεοναζί και δεν είναι οι Χελώνοι, οι Χελώνοι απλά τα πήρανε στο κρανίο (και δικαίως) και αντιδρούν μέσα στα πλαίσια των διαθέσιμων επιλογών τους και των δυνατοτήτων τους. Αυτό είναι όλο.
Το κόβω εδώ, καλό απόγευμα σε όλους, και σε εσένα και στον Χελώνο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 15:56
Isildur έγραψε: 19 Μαρ 2024, 15:22 Εσύ προσωπικά, θα μας πεις κάποια στιγμή από ποια πολιτική πλευρά ακριβώς βρίζεις συνεχώς τους δεξιούς ως σιχάματα, βοθρολύματα, γύφτους, κατακάθια, αποβράσματα κλπ;
Από τη πλευρά του ανθρώπου.

Άτομο που δηλώνει οτι η Καρυστιανού πήρε χρήματα απ' τον Κασελάκη για να γίνει "επαγγελματίας μάνα", και λές οτι υπάρχει 1 στο εκατομύριο περίπτωση να τον πάρουμε και στα σοβαρά οτι έχει και "ντοκουμέντα". Και μόνο απ' τη φάτσα του μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα.
αφου δεν τον παιρνουμε στα σοβαρα γιατι ανοιξες νημα για μια αναρτηση του τυπο αυτου ...? για να αποδειξεις οτι εισαι ηθικος ενω οι ιδεολογικοι σου αντιπαλοι ειναι βοθρολυματα δεξιοι ...? φτηνιαρικες προσπαθειες ...καλα κανουν και σε κραζουν ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:23
Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:17
Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2024, 22:15

Η Ευρωπαία εισαγγελέας, είναι ακριβώς αυτό: εισαγγελέας.

Οφείλει να μείνει στον ρόλο της. Δεν είναι η μοναδική εισαγγελέας στον πλανήτη ώστε να μην ξέρουμε πως λειτουργούν οι εισαγγελείς.
Ε, ναι, άλλωστε έχουμε για παράδειγμα εισαγγελικού ήθους τον Ισίδωρο.
Δε μίλησα για ήθος. Λέω για αυτά που κάνει και λέει. Κάποιος πρέπει να της θυμίσει ότι είναι εισαγγελέας.

Εικόνα

Η Ευρωπαια Εισαγγελεας να διευκρινισουμε στον κυριο Δανια οτι ειναι υπευθυνη μιας νεας επιτροπης της ΕΕ που ελεγχει τη διαφθορα στις διαφορες χωρες...

και αν δεν λυθουν προβληματα διαφθορας δεν θα υπαρξουν και προσεχεις εκταμιευσεις κονδυλιων.

Συνεπως η Κοβετσι εχει καθε λογο να ψαξει να βρει αν ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ οι ευρωπαικες επιδοτησεις που δοθηκαν για την ασφαλεια των ελληνικων σιδηροδρομων.

Και ειναι ακριβως αυτη η δουλεια της, δεν κανει ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Να ειναι σιγουροι εκει στη ΝΔ οτι θα τους παει μεχρι τελους αν προσπαθουν να της απαντησουν με νταιλικια τυπου Αδωνι και με ασχετες νομικιστες αναλυσεις απο λειτουργους της ελληνικης δικαιοσυνης.

Δεν εχουν καταλαβει το βασικοτερο που θα χρωματισω:

Εκατομμύρια ευρώ χάνονται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω οικονομικής απάτης. Η ΕΕ άρχισε επίσης να εκταμιεύει ήδη -και για την επόμενη επταετία- δισεκατομμύρια ευρώ «φρέσκο» χρήμα από το Ταμείο Ανάκαμψης και ενδεχομένως κάποιοι να σχεδιάζουν να υφαρπάξουν «παράνομα» μέρος αυτών των κονδυλίων. Για τον λόγο αυτό η Κομισιόν αποφάσισε να συγκροτήσει πριν τέσσερις μήνες μια ανεξάρτητη αρχή για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Πρόκειται για τη Γενική Εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης(EPPO) που θα είναι σε θέση να ερευνά στα κράτη μέλη αδικήματα που αφορούν τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. Επικεφαλής της υπηρεσίας και Γενική Εισαγγελέας , είναι η 48χρονη Ρουμάνα Λάουρα Κοβέτσι , πρώην ανώτατη δικαστικός στο Βουκουρέστι, που δεν δίστασε να συγκρουστεί με τα κυκλώματα διαφθοράς στη χώρα της.

Όλα αυτά είναι παρελθόν όμως και σήμερα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της διαφθοράς σε όλη την Ευρώπη . «Είμαστε το πρώτο εργαλείο για την υπεράσπιση του κράτους δικαίου στην ΕΕ» ,τονίζει η Κοβέτσι, από τα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας, στο Λουξεμβούργο. «Στο στόχαστρό μας: το οικονομικό και χρηματοπιστωτικό έγκλημα, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για κάθε δημοκρατική κοινωνία. Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό περιπτώσεων που δεν έχουν αναφερθεί, υποτιμημένες και συχνά ακόμη ανεκτές, προς όφελος εγκληματικών οργανώσεων που θέλουν να υπονομεύσουν τους θεσμούς μας », προσθέτει.

https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1175 ... s-stin-ee/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Μαρ 2024, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos

τωρα ειναι καλη η ΕΕ ...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nostromos έγραψε: 20 Μαρ 2024, 15:13 τωρα ειναι καλη η ΕΕ ...

Δεν ειναι θεμα καλοσυνης, οταν δινουν λεφτα δικαιουνται να μαθουν αν αξιοποιουνται η αν καποιοι τα τρωνε.

Κι επειδη εχουν φαγωθει απειρα λεφτα σε πολλες χωρες γι' αυτο εβαλαν Εισαγγελεα της Επιτροπης Διαφθορας τη Ρουμανα που στην πατριδα της δεν καταλαβαινε ουτε απο απειλες μαφιων και τελικα εβαλε στη φυλακη τη μιση κυβερνηση.

.
Άβαταρ μέλους
nostromos

βρε το ιδιο λεμε ...
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2024, 14:48
Isildur έγραψε: 20 Μαρ 2024, 14:25

Θα σας πω (μερικώς) την γνώμη μου (γιατί βαριέμαι κιόλα) κι ας μην μου την ζητήσατε. Λοιπόν, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη δεν πταίει ο Χελώνος εάν εσύ παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα που λέει γενικά για τους γαλαζαίους, ο λόγος που τα παίρνεις προσωπικά θεωρώντας τον Χελώνο χαζούλη αφορά εσένα και μόνον εσένα και, ξανά, εάν θέλεις την γνώμη μου κακώς ταυτίζεσαι, μόνος σου πάλι, διότι σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να θεωρηθείς τυπικό νουδουλικό εσύ.

Μπορώ να το προεκτείνω για ώρες το θέμα αλλά προτιμώ να πιαστώ λίγο από τον Χελώνο και να σας υπενθυμίσω όλους σας αυτό που σας έλεγα από παγιά, ο Χελώνος δεν ήτανε ποτέ νεοναζί ούτε χρυσαυγίτης, στην Ελλάδα έχουμε ελαχιστότατους λετζίτ νεοναζί και δεν είναι οι Χελώνοι, οι Χελώνοι απλά τα πήρανε στο κρανίο (και δικαίως) και αντιδρούν μέσα στα πλαίσια των διαθέσιμων επιλογών τους και των δυνατοτήτων τους. Αυτό είναι όλο.
Το κόβω εδώ, καλό απόγευμα σε όλους, και σε εσένα και στον Χελώνο.
Αρκετά σωστά, αλλά και μπόλικα λάθη μαζεμενα.

Α. Όντως δεν είμαι το "τυπικό νουδουλικό" που λες, άσχετα αν τους ψήφισα και την τελευταία φορά αλλά και κάποιες ακόμα στο παρελθόν. Ναι, ξέρω ότι το εσύ ξες καλύτερα από αρκετούς πχορουμίστες γιατί μιλάμε κι αλλού και από καιρό τώρα, απλά συμφωνώ και τονίζω αυτό που είπες. Από την άλλη όμως, αν θα έπρεπε να με κατατάξει κανείς κάπου πολιτικά και σύμφωνα με τις γενικές θέσεις που έχω (και ασχέτως των υπαρχόντων ανά περίοδο κομμάτων), μάλλον στα δεξιά θα έπρεπε να το κάνει κανείς. Έστω, κεντροδεξιά (προς δεξιά). Και οι τσουβαλιαστικοί χαρακτηρισμοί τού Χελώνου δεν αφορούσαν "νουδουλικά" ή ακόμα χειρότερα "νουδοκομματόσκυλα", αλλά γενικά και αόριστα τους "δεξιούς". Σόρυ, τα δεξιά σιχάματα/βδελύγματα/βοθρολύματα/καιπαειλέγοντας...

Β. Δεν θεωρώ τον Χελώνο χαζούλη όπως λες, ούτε και τρέχω να συμφωνήσω με άλλους όταν τον λένε έτσι, ακόμα και όταν απευθύνονται σε μένα γι' αυτόν (όπως πχ εδώ ο ΣΕ λίγο πιο πάνω). Άλλους χαρακτηρισμούς του έχω αποδώσει κατά καιρούς όντως, και απ' όσο μπορώ να θυμηθώ δεν είχαν να κάνουν με το πνευματικό του επίπεδο αλλά με το κόλλημα που έχει φάει και που συχνά-πυκνά τον οδηγούν σε βιαστικές κινήσεις όπως πχ με αναρτήσεις "ειδήσεων" που δεν τσεκάρει καν (από την λαχτάρα του να τις ανεβάσει πρώτος και να δείξει ότι είναι ο... "μπαμπάς μας") και τελικά καταλήγει να τρώει ομαδικά τρομπονιάσματα και να πηγαίνει κουβά (καθόλου σπάνιο, δυστυχώς). Επίσης, επειδή τον ξέρω κι αυτόν χρόνια κι επειδή πέρα από τις κατά καιρούς πολιτικές μας διαφωνίες τον συμπαθώ, γουστάρω να κάνω διάλογο μαζί του κι ας φαίνεται στα μάτια κάποιων ότι τον κυνηγάω από πίσω (που σαφώς και δεν κάνω, ασχολούμαι με ελάχιστα από τα νήματά του συνολικά).

Γ. Ο Χελώνος ήταν για πολλά χρόνια δεξιός. Πότε ΝΔ, πότε δεξιότερα (ειδικά τότε με τους "αγαναχτισμένους") κλπ. Για την δε ΧΑ που λες δεν θυμάμαι αν ήταν ποτέ οπαδός με τη στάμπα, αλλά σκόρπια ποστς (τουλάχιστον) συμπάθειας εδώ κι εκεί νομίζω ότι υπήρχαν αρκετά. Εδώ και κάποιο διάστημα όμως, η συμπεριφορά του μοιάζει σαν να έχει βγει από manual της Κουμουνδούρου. Δεν τα χώνει αποκλειστικά στη ΝΔ, που θα ήταν και λογικό ως έναν βαθμό, αλλά συχνά τον βλέπεις να κάνει damage control στους Ζαίους και να βάζει όλους τους δεξιούς σ' ένα τσουβάλι με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Ε, πάνω σ' αυτό τον ζαλίζω εδώ και καιρό να μας πει τι τρέχει, αλλά όλο το αποφεύγει με γενικότητες και χαζοκλισεδιές.

Δ. Το κόβω εδώ, καλό απόγευμα σε όλους, και σε εσένα και στον Χελώνο. (copy-paste αυτό, πρέπει να φύγω κι εγώ).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

GoBzi έγραψε: 20 Μαρ 2024, 01:29 Η Ελλάδα βγαίνοντας από την τουρκοκρατία, έγινε προτεκτοράτο με τον μέσο Έλληνα να είναι ακόμη και σήμερα πλέμπας με αρκετά κόμπλεξ κατωτερότητας. Υποθέτω ως προτεκτοράτο οι δεξιές κυβερνήσεις, μέχρι και την χούντα ήταν must και μετά απλά μας έμεινε ως κουσούρι, δεν υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση.

Έχω καταλήξει πως εν έτει 2024 οι Έλληνες που δηλώνουν δεξιοί είναι κάτι από τα παρακάτω:

Βυσμάτιες.
Ο παππούς στην κατοχή είχε πάρει οικόπεδα/σπίτια.
Ο μπαμπάς στην χούντα είχε πάρει άδεια ταξί/φούρνου/φαρμακείου.
Νεόπλουτοι που επειδή μπήκε λίγο παραπάνω χρήμα στην τσέπη το παίζουν υπεράνω, ενώ στην πραγματικότητα είναι κλαρινομαλάκες.
Βλαμμένοι που νομίζουν πως ο βασιλιάς στάλθηκε από τον Θεό.
Παλαβοί που νομίζουν πως είναι απόγονοί των αρχαίων Ελλήνων επειδή απλά έτυχε ο πατέρας τους να γαμήσει στην ίδια γεωγραφική περιοχή που έζησε ο Σωκράτης.
Χριστιανιταλιμπάνοι
Ρατσιστές/σεξιστές
Παρτάκηδες
Προτεκτοράτο πάντως, το οποίο να κάνει ο,τι γουστάρει και να τους γράφει όλους στα τέτοια του δεν έχω ξανακουσει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”