sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2024, 14:48
Isildur έγραψε: 20 Μαρ 2024, 14:25
Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2024, 21:53
Ξέρεις κανένα μη νεοδημοκράτη που να επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού?
Ξέρω αρκετούς που την στηρίζουν, που συν-υπογράψανε και που θεωρούν δίκαιο τον αγώνα που κάνει (έστω και για συναισθηματικούς λόγους, αφού πρακτικά είναι από πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να πετύχει αυτό που θέλει). Επίσης, ξέρω μπόλικους (ακόμα κι εδώ μέσα) που βρίζουν τον Καραμανλή και θεωρήσανε λάθος και την συμμετοχή του στις εκλογές αλλά και απαράδεκτους τους συμπατριώτες του για την επανεκλογή του.
Αυτά, σχετικά με το τσουβάλιασμα που κάνεις σαν 15χρονος Κνίτης.
Εσύ τι λέει κατά τ' άλλα, όλα καλά; Ακόμα να βγεις απ' την ντουλάπα; Τόσο πολύ ντρέπεσαι πια;
Θα σας πω (μερικώς) την γνώμη μου (γιατί βαριέμαι κιόλα) κι ας μην μου την ζητήσατε. Λοιπόν, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη δεν πταίει ο Χελώνος εάν εσύ παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα που λέει γενικά για τους γαλαζαίους, ο λόγος που τα παίρνεις προσωπικά θεωρώντας τον Χελώνο χαζούλη αφορά εσένα και μόνον εσένα και, ξανά, εάν θέλεις την γνώμη μου κακώς ταυτίζεσαι, μόνος σου πάλι, διότι σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να θεωρηθείς τυπικό νουδουλικό εσύ.
Μπορώ να το προεκτείνω για ώρες το θέμα αλλά προτιμώ να πιαστώ λίγο από τον Χελώνο και να σας υπενθυμίσω όλους σας αυτό που σας έλεγα από παγιά, ο Χελώνος δεν ήτανε ποτέ νεοναζί ούτε χρυσαυγίτης, στην Ελλάδα έχουμε ελαχιστότατους λετζίτ νεοναζί και δεν είναι οι Χελώνοι, οι Χελώνοι απλά τα πήρανε στο κρανίο (και δικαίως) και αντιδρούν μέσα στα πλαίσια των διαθέσιμων επιλογών τους και των δυνατοτήτων τους. Αυτό είναι όλο.
Το κόβω εδώ, καλό απόγευμα σε όλους, και σε εσένα και στον Χελώνο.
Αρκετά σωστά, αλλά και μπόλικα λάθη μαζεμενα.
Α. Όντως δεν είμαι το "τυπικό νουδουλικό" που λες, άσχετα αν τους ψήφισα και την τελευταία φορά αλλά και κάποιες ακόμα στο παρελθόν. Ναι, ξέρω ότι το εσύ ξες καλύτερα από αρκετούς πχορουμίστες γιατί μιλάμε κι αλλού και από καιρό τώρα, απλά συμφωνώ και τονίζω αυτό που είπες. Από την άλλη όμως,
αν θα έπρεπε να με κατατάξει κανείς κάπου πολιτικά και σύμφωνα με τις γενικές θέσεις που έχω (και ασχέτως των υπαρχόντων ανά περίοδο κομμάτων), μάλλον στα δεξιά θα έπρεπε να το κάνει κανείς. Έστω, κεντροδεξιά (προς δεξιά). Και οι τσουβαλιαστικοί χαρακτηρισμοί τού Χελώνου δεν αφορούσαν "νουδουλικά" ή ακόμα χειρότερα "νουδοκομματόσκυλα", αλλά γενικά και αόριστα τους "δεξιούς". Σόρυ, τα δεξιά σιχάματα/βδελύγματα/βοθρολύματα/καιπαειλέγοντας...
Β. Δεν θεωρώ τον Χελώνο χαζούλη όπως λες, ούτε και τρέχω να συμφωνήσω με άλλους όταν τον λένε έτσι, ακόμα και όταν απευθύνονται σε μένα γι' αυτόν (όπως πχ εδώ ο ΣΕ λίγο πιο πάνω). Άλλους χαρακτηρισμούς του έχω αποδώσει κατά καιρούς όντως, και απ' όσο μπορώ να θυμηθώ δεν είχαν να κάνουν με το πνευματικό του επίπεδο αλλά με το κόλλημα που έχει φάει και που συχνά-πυκνά τον οδηγούν σε βιαστικές κινήσεις όπως πχ με αναρτήσεις "ειδήσεων" που δεν τσεκάρει καν (από την λαχτάρα του να τις ανεβάσει πρώτος και να δείξει ότι είναι ο... "μπαμπάς μας") και τελικά καταλήγει να τρώει ομαδικά τρομπονιάσματα και να πηγαίνει κουβά (καθόλου σπάνιο, δυστυχώς). Επίσης, επειδή τον ξέρω κι αυτόν χρόνια κι επειδή πέρα από τις κατά καιρούς πολιτικές μας διαφωνίες τον συμπαθώ, γουστάρω να κάνω διάλογο μαζί του κι ας φαίνεται στα μάτια κάποιων ότι τον κυνηγάω από πίσω (που σαφώς και δεν κάνω, ασχολούμαι με ελάχιστα από τα νήματά του συνολικά).
Γ. Ο Χελώνος ήταν για πολλά χρόνια δεξιός. Πότε ΝΔ, πότε δεξιότερα (ειδικά τότε με τους "αγαναχτισμένους") κλπ. Για την δε ΧΑ που λες δεν θυμάμαι αν ήταν ποτέ οπαδός με τη στάμπα, αλλά σκόρπια ποστς (τουλάχιστον) συμπάθειας εδώ κι εκεί νομίζω ότι υπήρχαν αρκετά. Εδώ και κάποιο διάστημα όμως, η συμπεριφορά του μοιάζει σαν να έχει βγει από manual της Κουμουνδούρου. Δεν τα χώνει αποκλειστικά στη ΝΔ, που θα ήταν και λογικό ως έναν βαθμό, αλλά συχνά τον βλέπεις να κάνει damage control στους Ζαίους και να βάζει
όλους τους δεξιούς σ' ένα τσουβάλι με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Ε, πάνω σ' αυτό τον ζαλίζω εδώ και καιρό να μας πει τι τρέχει, αλλά όλο το αποφεύγει με γενικότητες και χαζοκλισεδιές.
Δ. Το κόβω εδώ, καλό απόγευμα σε όλους, και σε εσένα και στον Χελώνο. (copy-paste αυτό, πρέπει να φύγω κι εγώ).