Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εγώ πάντως το 2010 θυμήθηκα τις πρώτες συζητήσεις στη μεταπολιτευτική βουλή όπου ο τότε αρχηγός της ΕΚΝΔ Μαύρος έλεγε μετ επιτάσεως στον Καραμανλή "οι χώρες σήμερα δεν χρεωκοπούν,υπάρχει το ΔΝΤ" και εγώ αναρωτιόμουν τι εννοούσε.
Τελικά αυτή η χρεωκοπία που δεν ήταν τεχνικά χρεωκοπία διότι δεν έγινε πιστωτικό γεγονός όπως το έλεγαν αναμενόταν από τότε.Θα πάμε σε αριστερίλα που θα αναλάβει την διεκπεραίωσή της ο Ανδρέας με την ψήφο του λαού βέβαια και όταν φθάσει η κατάσταση στο αμήν θα έχουμε διάσωση από το ΔΝΤ και έτσι θα αποκατασταθεί η δημοκρατία.
The Greek economic miracle (Greek: Ελληνικό οικονομικό θαύμα) describes a period of rapid and sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973.[1] At its height, the Greek economy grew by an average of 7.7 percent, second in the world only to Japan.
Το θέμα είναι ότι και απο εθνικιστική πλευρά αυτό δεν αναπληρώνει την απώλεια της μισής Κύπρου.Έγραψε κάποιος προηγουμένως και που το ξέρω ότι δεν θα κάνει και ο Βελόπουλος κωλοτούμπα.Δεν είναι απαραίτητο να είναι Ιωαννίδης,μπορεί να είναι Παπαδόπουλος.Η απάντηση είναι αυτή,ότι δεν το ξέρω.
Με τον Τσίπρα τι θα γινόταν αν έφευγε από την ΕΕ;οικονομική καταστροφή,καταβαράθρωση της αριστεράς γενικώς και μετά επανένταξη στην ΕΕ με όρους ανατολικοευρωπαικής λιτότητος που θα χρεωνόταν στον Τσίπρα.Πολύ κακό για τον Τσίπρα που το πήρε είδηση και το απέφυγε αλλά διορθώσιμο.Η Βόρεια Κύπρος δεν θα επιστραφεί ποτέ.
Aλλά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το θέμα της "ρατσιστικής επίθεσης κατά των transgender" οπότε σταματώ.
Πρώτη φορά αριστερά ήταν το 81 με το πασοκ, επιμένω.
Μπορεί να μη χάθηκε έδαφος, αλλά χάθηκε μια γενιά.
foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:06
Μου κανει εντυπωση ποσο ευκολο τους ειναι να αποδεχτουν οτι το Χ χαρακτηριστικο (η ομοφοβια εν προκειμενω) προκυπτει αυτονοητα απο τη θεσσαλονικοτητα ή την ορθοδοξια ή την μεση ηλικια αλλα οχι ξερωγω απο την αλβανικοτητα ή το ισλαμ ή την εφηβεια.
Η Θεσσαλονίκη, η ορθοδοξία και η εφηβεία είναι αποδεκτοί στόχοι. Η αλβανικότητα και το Ισλάμ δεν αστειεύονται.
ευχαριστουμε για την αποκαλυψη αλλα προσθεσε στη λιστα και τον Soros ουδεμια εκπληξη για τους αυτοκλητους υπερασπιστες της αλβανικοτητας και του ισλαμ σαυτο το νημα
Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 16:10
Η μισαλλοδοξία, ο φανατισμός και η ομοφοβία κάποιων είναι ισάξια με αυτή των τζιχαντιστών. Μια χαρά θα τα έβρισκαν μεταξύ τους.
Ίδιο σκεπτικό με ίδια μπούργκα είστε.
Δε βλέπεις που έχεις γίνει θηλυκή Αγιατολάχ όμως... Μήπως είσαι και αντιδυτική;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 10 Μαρ 2024, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 16:10
Η μισαλλοδοξία, ο φανατισμός και η ομοφοβία κάποιων είναι ισάξια με αυτή των τζιχαντιστών. Μια χαρά θα τα έβρισκαν μεταξύ τους.
Ίδιο σκεπτικό με ίδια μπούργκα είστε.
Δε βλέπεις που έχεις γίνει θηλυκή Αγιατολάχ όμως...
Σε ποιους; Στους μπουργκάτους; Σιγά μην τους κυνηγώ με γιαταγάνια, απλώς τους έχω γραμένους.
Τι διαφορά έχει ένα ναζιδιο από ένα τζιχάντ ως προς την συμπεριφορά του στους ομοφυλόφιλους;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 16:19
Τι διαφορά έχει ένα ναζιδιο από ένα τζιχάντ ως προς την συμπεριφορά του στους ομοφυλόφιλους;
Άσ' το ρε Αϊσέ, που την είδες και χαρωπή ινφλουένσερ, άσ' το.
Τα μόνα φασολάκια που δεν τρώω ναζουλίδου.
Άσ' το ρε Αϊσέ, που την είδες και χαρωπή ινφλουένσερ, άσ' το.
Τα μόνα φασολάκια που δεν τρώω ναζουλίδου.
Συγκλονισμένη.
Συγκλονίζονται και τα ναζουλιαρικα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 16:29
Απλώς θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, ότι με αυτές τις παπαριές απλώς ευτελίζετε τους σοβαρούς ομοφυλόφιλους.
Εγώ αυτούς στηρίζω και όχι το κάθε διαταραγμένο που ψάχνει την ταυτότητα του σε γελοίους ακτιβισμούς.
Ναι, φαίνεται σε κάθε ποστ σου χαρωπέ ινφλουένσερ
foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:06
Μου κανει εντυπωση ποσο ευκολο τους ειναι να αποδεχτουν οτι το Χ χαρακτηριστικο (η ομοφοβια εν προκειμενω) προκυπτει αυτονοητα απο τη θεσσαλονικοτητα ή την ορθοδοξια ή την μεση ηλικια αλλα οχι ξερωγω απο την αλβανικοτητα ή το ισλαμ ή την εφηβεια.
Η Θεσσαλονίκη, η ορθοδοξία και η εφηβεία είναι αποδεκτοί στόχοι. Η αλβανικότητα και το Ισλάμ δεν αστειεύονται.
ευχαριστουμε για την αποκαλυψη αλλα προσθεσε στη λιστα και τον Soros ουδεμια εκπληξη για τους αυτοκλητους υπερασπιστες της αλβανικοτητας και του ισλαμ σαυτο το νημα
Αυτά θα σας καταστρέψουν την ουτοπία όσο επιμένετε στην απεριόριστη μετανάστευση. Η Θεσσαλονίκη και η ορθοδοξία είναι σε υποχώρηση.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.