Τάχουμε πει πολλές φορές αυτά,τέλος πάντων.Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 15:35Τώρα μιλάς σωστάπατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2024, 15:34Εγώ πάντως το 2010 θυμήθηκα τις πρώτες συζητήσεις στη μεταπολιτευτική βουλή όπου ο τότε αρχηγός της ΕΚΝΔ Μαύρος έλεγε μετ επιτάσεως στον Καραμανλή "οι χώρες σήμερα δεν χρεωκοπούν,υπάρχει το ΔΝΤ" και εγώ αναρωτιόμουν τι εννοούσε.
Τελικά αυτή η χρεωκοπία που δεν ήταν τεχνικά χρεωκοπία διότι δεν έγινε πιστωτικό γεγονός όπως το έλεγαν αναμενόταν από τότε.Θα πάμε σε αριστερίλα που θα αναλάβει την διεκπεραίωσή της ο Ανδρέας με την ψήφο του λαού βέβαια και όταν φθάσει η κατάσταση στο αμήν θα έχουμε διάσωση από το ΔΝΤ και έτσι θα αποκατασταθεί η δημοκρατία.![]()
Πες τους και για το ελληνικό οικονομικό θαύμα
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle
The Greek economic miracle (Greek: Ελληνικό οικονομικό θαύμα) describes a period of rapid and sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973.[1] At its height, the Greek economy grew by an average of 7.7 percent, second in the world only to Japan.
Το θέμα είναι ότι και απο εθνικιστική πλευρά αυτό δεν αναπληρώνει την απώλεια της μισής Κύπρου.Έγραψε κάποιος προηγουμένως και που το ξέρω ότι δεν θα κάνει και ο Βελόπουλος κωλοτούμπα.Δεν είναι απαραίτητο να είναι Ιωαννίδης,μπορεί να είναι Παπαδόπουλος.Η απάντηση είναι αυτή,ότι δεν το ξέρω.
Με τον Τσίπρα τι θα γινόταν αν έφευγε από την ΕΕ;οικονομική καταστροφή,καταβαράθρωση της αριστεράς γενικώς και μετά επανένταξη στην ΕΕ με όρους ανατολικοευρωπαικής λιτότητος που θα χρεωνόταν στον Τσίπρα.Πολύ κακό για τον Τσίπρα που το πήρε είδηση και το απέφυγε αλλά διορθώσιμο.Η Βόρεια Κύπρος δεν θα επιστραφεί ποτέ.
Aλλά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το θέμα της "ρατσιστικής επίθεσης κατά των transgender" οπότε σταματώ.