Τι είναι αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
Κάλεσαν την αστυνομία, δεν είχε εκεί αστυνομικούς. Εννοείται ότι δεν είχαν ιδέα ποια ήταν τα 25 άτομα, πρώτον γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι ήταν 25 άτομα και δεύτερον γιατί δεν χρειαζόταν. 25 ράντομ άτομα κατέδειξαν.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:02Ευτυχώς επενέβη η αστυνομία. Σιγά μην θυμόντουσαν τα θύματα 25 άτομα για να γίνουν προσαγωγές.hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:01Επ' αυτοφώρω σημαίνει κατά την πράξη. Δεν ήταν εκεί η αστυνομία όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Τους έπιασαν γιατί τούς υπέδειξαν τα φερόμενα ως θύματα.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:59
Επ αυτοφώρω τους έπιασαν μεσιέ. Δεν τους έπιασαν γιατί τους υπέδειξαν τα θύματα.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά η δικογραφία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκ του αποτελέσματος έτσι φαίνεταιParrot έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:06Ο μέσος νεοδημοκράτης είναι τρανς..;;nyxtovios έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:04Απλά εκφράζουν τον μέσο νεοδημοκράτη που είναι τρανς ο ίδιοςadon99 έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:03 1)Ζωγράφου: Επεισόδια με μολότοφ και καμένα αυτοκίνητα στην Πανεπιστημίουπολη
2)"Γιουχαρισμα σε 2 τρανς"
Μαντεψτε για ποια απο τα 2 η αστυνομια του κουλη συνελαβε 21 ατομα και για ποιο κανενα![]()
ρε μλκς τί είναι αυτό;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Λάθος, τα νομοσχέδια έρχονται πλέον προς ψήφιση από το μεγάλο κεντροαριστερό πλέον κόμμα του χώρου.Saturn έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:52μα σου εξήγησα και πρινΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:45Σαφώς. Αλλά το ζητούμενο είναι άλλο. Είδες πολλά από τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι τώρα και τους όποιους σχηματισμούς μπορούν να προκύψουν στο μέλλον, που να διαφωνεί με αυτά τα νομοσχέδια;
Γιατί ένθερμος ορθόδοξος εθνικιστής εδώ και πιαρίστας ζαίος εκεί, δε λέει.
Δεν είναι προσωπικό το σχόλιο.![]()
και εννοείται πως όχι
απλώς "τυχαίνει" τα νομοσχέδια να έρχονται προς ψήφιση από το παραδοσιακό κόμμα του πατριωτικού χώρου..
Τα παραδοσιακά/πατριωτικά γενικώς, είναι πλέον λαστ γίαρς. Παίζουν απλώς ως διακοσμητικές παραδοσιακές πινελιές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν είναι ραντομ τα άτομα. Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ακόμα και από τα διπλανά καταστήματα και η αστυνομία πάντα είναι πολύ κοντά στην Αριστοτέλους. Το ότι η δικογραφία γενικά δεν οδηγεί πουθενά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:08Κάλεσαν την αστυνομία, δεν είχε εκεί αστυνομικούς. Εννοείται ότι δεν είχαν ιδέα ποια ήταν τα 25 άτομα, πρώτον γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι ήταν 25 άτομα και δεύτερον γιατί δεν χρειαζόταν. 25 ράντομ άτομα κατέδειξαν.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:02Ευτυχώς επενέβη η αστυνομία. Σιγά μην θυμόντουσαν τα θύματα 25 άτομα για να γίνουν προσαγωγές.hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:01
Επ' αυτοφώρω σημαίνει κατά την πράξη. Δεν ήταν εκεί η αστυνομία όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Τους έπιασαν γιατί τούς υπέδειξαν τα φερόμενα ως θύματα.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά η δικογραφία.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Καταρχήν γιατί μιλάει σαν να είναι Αμερικάνος που μαθαίνει ελληνικά ενώ είναι ξεκάθαρα Έλληνας που μαϊμουδίζει αγγλικά; Δεύτερον πού είναι η μπλούζα του; Καλά, γενικά μού την σπάει αυτό που βγαίνουν γυμνόστηθοι στα βίντεό τους, στρέιτ και γκέι. Πόσο πιο ποζεράδες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τιποτα απο τα δυο. Παντα μαζευεται πιτσιρικαρια εκει, συζητανε, κανουν χαβαλε, περνανε οικονομικα την ωρα τους με κανενα αναψυκτικο η μπυρα... Τους ειδανε τους τυπους σαν... εξωγηινους και τους πηρανε στο ψιλο. Δεν θα επρεπε να πεσουν μπουκαλια και να τους βρισουν, οπως και αυτοι δε θα πρεπε να περνουν προκλητικα σα σουργελα...AlienWay έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:06Εντωμεταξύ για να βρίσκονται συγκεντρωμένα τόσα πιτσιρίκια στην Αριστοτέλους, σημαίνει ότι είτε πορεία κάνανε, είτε πρόκειται για σχολείο που έκανε εκδρομή.πετρος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:01Που ειναι ρε η φοβερη επιθεση??? Ουτε γρατζουνια δεν εχει ο τυπος-τυπισσα η οτι στο διαολο ειναι... Κανανε τα πιτσιρικια χαβαλε και σηκωσατε τον κοσμο για τη φοβερη και φονικη επιθεση. Βριζεις την πολη κσι τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλιοβλακα επειδη μερικα πιτσιρικια στην Αριστοτελους κανανε πλακα.Μαδουραίος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:41
πηξε
Θεσσαλονίκη: «Μας επιτέθηκαν εκατοντάδες, με χτύπησαν στο κεφάλι», λέει το ένα θύμα της ομοφοβικής επίθεσης
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/4029641/
- Μαδουραίος
Βοθρος η ποληπετρος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:01Που ειναι ρε η φοβερη επιθεση??? Ουτε γρατζουνια δεν εχει ο τυπος-τυπισσα η οτι στο διαολο ειναι... Κανανε τα πιτσιρικια χαβαλε και σηκωσατε τον κοσμο για τη φοβερη και φονικη επιθεση. Βριζεις την πολη κσι τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλιοβλακα επειδη μερικα πιτσιρικια στην Αριστοτελους κανανε πλακα.Μαδουραίος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:41πηξεAlienWay έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:39 Στο βίντεο φαίνεται ένας όχλος που κινείται μαζικά και τίποτα περισσότερο.
Θεσσαλονίκη: «Μας επιτέθηκαν εκατοντάδες, με χτύπησαν στο κεφάλι», λέει το ένα θύμα της ομοφοβικής επίθεσης
Γι αυτο, ξαναλεω οτι σε εχει ΧΕΣΜΕΝΟ!Μαδουραίος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:14Βοθρος η ποληπετρος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:01Που ειναι ρε η φοβερη επιθεση??? Ουτε γρατζουνια δεν εχει ο τυπος-τυπισσα η οτι στο διαολο ειναι... Κανανε τα πιτσιρικια χαβαλε και σηκωσατε τον κοσμο για τη φοβερη και φονικη επιθεση. Βριζεις την πολη κσι τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλιοβλακα επειδη μερικα πιτσιρικια στην Αριστοτελους κανανε πλακα.Μαδουραίος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:41
πηξε
- Μαδουραίος
Έκατσες και τον (ή την) άκουσες κιόλας;hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:12Καταρχήν γιατί μιλάει σαν να είναι Αμερικάνος που μαθαίνει ελληνικά ενώ είναι ξεκάθαρα Έλληνας που μαϊμουδίζει αγγλικά; Δεύτερον πού είναι η μπλούζα του; Καλά, γενικά μού την σπάει αυτό που βγαίνουν γυμνόστηθοι στα βίντεό τους, στρέιτ και γκέι. Πόσο πιο ποζεράδες;
Ειλικρινά όταν βλέπεις μια τέτοια εικόνα, μπορείς να πάρεις σοβαρά οτιδήποτε λέει;
- hellegennes
Ξεκαθάρισε τα στο μυαλό σου γιατί ήδη έχεις πει δύο εξόχως διαφορετικά πράγματα. Ότι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, που δεν ισχύει, γιατί η αστυνομία δεν ήταν παρούσα και ότι τους υπέδειξαν αυτόπτες μάρτυρες, που επίσης δεν ισχύει, γιατί σε καταστάσεις "όχλου" κανείς δεν μπορεί να ταυτοποιήσει άτομα που δεν έχει ξαναδεί στην ζωή του, ειδικά στο σκοτάδι.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:09 Δεν είναι ραντομ τα άτομα. Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ακόμα και από τα διπλανά καταστήματα και η αστυνομία πάντα είναι πολύ κοντά στην Αριστοτέλους. Το ότι η δικογραφία γενικά δεν οδηγεί πουθενά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
«Έγιναν προσαγωγές» δεν σημαίνει τίποτα, είναι μια τυπική διαδικασία. Αστυνομία υπάρχει πέριξ του κέντρου αλλά είναι αστυνομία ποδηλάτων. Σε κλήση περιστατικού έρχεται περιπολικό από την αρμόδια διεύθυνση, όπως και έγινε. Κανένας αστυνομικός δεν ήταν μάρτυρας στο φερόμενο περιστατικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
To νέο επαναστατικό υποκείμενο της νέας αριστεράς.
- hellegennes
Ναι, γιατί δεν κρίνω από την εικόνα και δεν μ' αρέσει να μιλάω για κάτι χωρίς να έχω άποψη όλων των πλευρών εφόσον υπάρχουν.nyxtovios έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:17Έκατσες και τον (ή την) άκουσες κιόλας;hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:12 Καταρχήν γιατί μιλάει σαν να είναι Αμερικάνος που μαθαίνει ελληνικά ενώ είναι ξεκάθαρα Έλληνας που μαϊμουδίζει αγγλικά; Δεύτερον πού είναι η μπλούζα του; Καλά, γενικά μού την σπάει αυτό που βγαίνουν γυμνόστηθοι στα βίντεό τους, στρέιτ και γκέι. Πόσο πιο ποζεράδες;
![]()
Ειλικρινά όταν βλέπεις μια τέτοια εικόνα, μπορείς να πάρεις σοβαρά οτιδήποτε λέει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 27 Απαντήσεις