Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πού βρέθηκαν ρε μλκ 200 άτομα να κινούνται μαζικά;
Ηταν οπαδοί ομάδας και κάνανε πορεία εκείνη τη στιγμή;
Τυχαίοι αποκλείεται να ήταν και να κινούνται τόσο μαζικά.
Επίθεση από 400 άτομα λέει στο βίντεο όπου μιλάει με ψεύτικη ξενική προφορά (wtf). Πώς δέχτηκαν επίθεση από 400 άτομα χωρίς να έχουν ούτε μια γρατσουνιά;
Είναι ολοφάνερο ότι απλά κάποιος φώναξε κάτι, μπορεί να τους πέταξε και άδειο μπουκαλάκι νερό (γιατί γεμάτο θα άφηνε κάπου ένα ορατό σημάδι) και έτρεξαν 100 πιτσιρίκια να δούνε τι παίζει.
Αυτό ήταν η τρανσφοβική επίθεση.
Τώρα είπαν κάτι στο άτομο που τους φώναξε; Το βρίσκω πολύ πιθανό, καραμπάμ προκλητικό τον βρίσκω τον τύπο, εννοώντας όχι την εμφάνισή του αλλά το ύφος του φυσικά.
On a side note: δεν είναι Θεσσαλονικείς γιατί κανείς δεν λέει "Σαλονίκη" την Θεσσαλονίκη στον 21ο αιώνα.
Αυτοί Χέλη, νομίζουν ότι αυθορμήτως μαζεύτηκαν 400 περαστικοί και κάνανε "ντού".
Κάποιος μετά ισχυρίστηκε ότι εισέπραξε τη βία (που δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά ας πούμε οκ).
Το να θεωρεί όμως ο κάθε αρουραίος ότι μπορούν στη Θεσσαλονίκη να συνεννοθούν 400 άτομα σε όχλο για να επιτεθούν χωρίς να είναι ήδη συγκεντρωμένοι για κάποιο άλλο λόγο (π.χ. να συμμετέχουν σε κάποια πορεία) δείχνει ότι έχουν μαύρα μεσάνυχτα από Θεσσαλονίκη.
Να θυμήσω ότι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούσε επι δεκαετίες γνωστό τρανς άτομο ντυμένο γυναικεία (ο "δικηγόρος" για όσους θυμούνται) και ουδείς του είχε επιτεθεί ποτέ.
Πού βρέθηκαν ρε μλκ 200 άτομα να κινούνται μαζικά;
Ηταν οπαδοί ομάδας και κάνανε πορεία εκείνη τη στιγμή;
Τυχαίοι αποκλείεται να ήταν και να κινούνται τόσο μαζικά.
Επίθεση από 400 άτομα λέει στο βίντεο όπου μιλάει με ψεύτικη ξενική προφορά (wtf). Πώς δέχτηκαν επίθεση από 400 άτομα χωρίς να έχουν ούτε μια γρατσουνιά;
Είναι ολοφάνερο ότι απλά κάποιος φώναξε κάτι, μπορεί να τους πέταξε και άδειο μπουκαλάκι νερό (γιατί γεμάτο θα άφηνε κάπου ένα ορατό σημάδι) και έτρεξαν 100 πιτσιρίκια να δούνε τι παίζει.
Αυτό ήταν η τρανσφοβική επίθεση.
Τώρα είπαν κάτι στο άτομο που τους φώναξε; Το βρίσκω πολύ πιθανό, καραμπάμ προκλητικό τον βρίσκω τον τύπο, εννοώντας όχι την εμφάνισή του αλλά το ύφος του φυσικά.
On a side note: δεν είναι Θεσσαλονικείς γιατί κανείς δεν λέει "Σαλονίκη" την Θεσσαλονίκη στον 21ο αιώνα.
Αυτοί Χέλη, νομίζουν ότι αυθορμήτως μαζεύτηκαν 400 περαστικοί και κάνανε "ντού".
Κάποιος μετά ισχυρίστηκε ότι εισέπραξε τη βία (που δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά ας πούμε οκ).
Το να θεωρεί όμως ο κάθε αρουραίος ότι μπορούν στη Θεσσαλονίκη να συνεννοθούν 400 άτομα σε όχλο για να επιτεθούν χωρίς να είναι ήδη συγκεντρωμένοι για κάποιο άλλο λόγο (π.χ. να συμμετέχουν σε κάποια πορεία) δείχνει ότι έχουν μαύρα μεσάνυχτα από Θεσσαλονίκη.
Να θυμήσω ότι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούσε επι δεκαετίες γνωστό τρανς άτομο ντυμένο γυναικεία (ο "δικηγόρος" για όσους θυμούνται) και ουδείς του είχε επιτεθεί ποτέ.
Αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε 25 προσαγωγές ατόμων και μετά την εξέτασή τους συνελήφθησαν οι 21, ανάμεσα σε αυτούς 11 ανήλικοι και 10 ενήλικες, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ο μικρότερος που έχει συλληφθεί είναι 15 ετών.
Επειδή σχηματίστηκε δικογραφία δεν σημαίνει ότι συνέβη κάτι στ' αλήθεια. Κι εγώ αν σε κατηγορήσω για κάτι που είναι αυτόφωρο θα σε συλλάβουν, ακόμη κι αν δεν σε έχω συναντήσει ποτέ από κοντά στην πραγματικότητα.
Επ αυτοφώρω τους έπιασαν μεσιέ. Δεν τους έπιασαν γιατί τους υπέδειξαν τα θύματα. Τα θύματα έτρεχαν να προστατευτούν.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δημοκράτης έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:04
Μπράβο στα παιδιά
Καλά ξεμπερδέματα με την αστυνομία του κουλη
Αυτό δεν είναι τρολάρισμα. Είσαι τελείως σκουπίδι.
Καταρχάς στα @@ μου η γνώμη σου. Κατά δευτερον δεν τρολαρω. ΕΊμαι σίγουρος ότι τα τεαβελια πείραξαν κάποιο παιδί και μετά ξεκίνησε όλο αυτο
είμαι σίγουρος γιατί έχω πέσει 2 φορές στην ζωή μου πάνω σε τέτοιο παραστατικό και την 1η ήμουν 14
Προφανώς τα τραβελια έκανα κάποια χοντράδα λόγω του εξτρα αέρα που έχουν πάρει με τις μαλακιες του κουλη
Μέχρι λοιπόν να μάθουμε ακριβώς πως ξεκίνησε όλο αυτό μπράβο και πάλι μπράβο στα παιδιά που πήραν στο κατόπι τους παιδοφιλους
Κανείς δεν οφείλει να διαψεύσει την ιστορία που επινόησες ως εξήγηση.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Επειδή σχηματίστηκε δικογραφία δεν σημαίνει ότι συνέβη κάτι στ' αλήθεια. Κι εγώ αν σε κατηγορήσω για κάτι που είναι αυτόφωρο θα σε συλλάβουν, ακόμη κι αν δεν σε έχω συναντήσει ποτέ από κοντά στην πραγματικότητα.
Επ αυτοφώρω τους έπιασαν μεσιέ. Δεν τους έπιασαν γιατί τους υπέδειξαν τα θύματα.
Επ' αυτοφώρω σημαίνει κατά την πράξη. Δεν ήταν εκεί η αστυνομία όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Τους έπιασαν γιατί τούς υπέδειξαν τα φερόμενα ως θύματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Που ειναι ρε η φοβερη επιθεση??? Ουτε γρατζουνια δεν εχει ο τυπος-τυπισσα η οτι στο διαολο ειναι... Κανανε τα πιτσιρικια χαβαλε και σηκωσατε τον κοσμο για τη φοβερη και φονικη επιθεση. Βριζεις την πολη κσι τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλιοβλακα επειδη μερικα πιτσιρικια στην Αριστοτελους κανανε πλακα.
Επ αυτοφώρω τους έπιασαν μεσιέ. Δεν τους έπιασαν γιατί τους υπέδειξαν τα θύματα.
Επ' αυτοφώρω σημαίνει κατά την πράξη. Δεν ήταν εκεί η αστυνομία όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Τους έπιασαν γιατί τούς υπέδειξαν τα φερόμενα ως θύματα.
Ευτυχώς επενέβη η αστυνομία. Σιγά μην θυμόντουσαν τα θύματα 25 άτομα για να γίνουν προσαγωγές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 10 Μαρ 2024, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2024, 12:23
Αυτό δεν είναι τρολάρισμα. Είσαι τελείως σκουπίδι.
Καταρχάς στα @@ μου η γνώμη σου. Κατά δευτερον δεν τρολαρω. ΕΊμαι σίγουρος ότι τα τεαβελια πείραξαν κάποιο παιδί και μετά ξεκίνησε όλο αυτο
είμαι σίγουρος γιατί έχω πέσει 2 φορές στην ζωή μου πάνω σε τέτοιο παραστατικό και την 1η ήμουν 14
Προφανώς τα τραβελια έκανα κάποια χοντράδα λόγω του εξτρα αέρα που έχουν πάρει με τις μαλακιες του κουλη
Μέχρι λοιπόν να μάθουμε ακριβώς πως ξεκίνησε όλο αυτό μπράβο και πάλι μπράβο στα παιδιά που πήραν στο κατόπι τους παιδοφιλους
Κανείς δεν οφείλει να διαψεύσει την ιστορία που επινόησες ως εξήγηση.
Ναι το ξέρω αλλα επίσης στα @@
Θα φανεί όταν προχωρήσει η υπόθεση στην δικαιοσύνη
adon99 έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:03
1)Ζωγράφου: Επεισόδια με μολότοφ και καμένα αυτοκίνητα στην Πανεπιστημίουπολη
2)"Γιουχαρισμα σε 2 τρανς"
Μαντεψτε για ποια απο τα 2 η αστυνομια του κουλη συνελαβε 21 ατομα και για ποιο κανενα
Πιο εύκολο δεν είναι να γίνουν προσαγωγές σε άτομα που δρουν σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης όπου υπάρχουν δεκάδες αυτοπτες μάρτυρες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 10 Μαρ 2024, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Που ειναι ρε η φοβερη επιθεση??? Ουτε γρατζουνια δεν εχει ο τυπος-τυπισσα η οτι στο διαολο ειναι... Κανανε τα πιτσιρικια χαβαλε και σηκωσατε τον κοσμο για τη φοβερη και φονικη επιθεση. Βριζεις την πολη κσι τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλιοβλακα επειδη μερικα πιτσιρικια στην Αριστοτελους κανανε πλακα.
Εντωμεταξύ για να βρίσκονται συγκεντρωμένα τόσα πιτσιρίκια στην Αριστοτέλους, σημαίνει ότι είτε πορεία κάνανε, είτε πρόκειται για σχολείο που έκανε εκδρομή.