!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:57 Τι σκριβως νομιζεις οτι κανεις;

Μπουλινγκ σου κανει, διαδικτυακο σταλκινγκ, οπως θες πες το.

Στην ουσια οτι κανεις εσυ σε χιλιαδες νηματα που τα καταστρεφεις παιζοντας το παιχνιδι των 500 ασχετων ερωτησεων.

Αυτος ομως σε σταυρωνει με μια μονο ερωτηση και συνεχως.

.
zteo

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:53
Frappezitis έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:37 "Πνίξτε το !!!"
Κατρουλομάνος - Χατζηπορδάρας ΕΠΕ,
Μεταφοραί - Μετακομίσεις.

Εικόνα
μάλιστα
τί λένε οι νομοθετικές διατάξεις που επικαλείται, δηλαδή; το 'χει κανείς πρόχειρο;
Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. O άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.
Νόμος ορίζει τα σχετικά με την υποχρεωτική και δωρεάν μετάδοση των εργασιών της Βουλής και των επιτροπών της, καθώς και προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... rticle-15/
Αυτό γράφει το άρθρο 15 παράγραφος 2 του Συνταγματος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:14

Στην ουσια οτι κανεις εσυ σε χιλιαδες νηματα που τα καταστρεφεις παιζοντας το παιχνιδι των 500 ασχετων ερωτησεων.

.
Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;
Σοβαρα τωρα;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:21 Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;
Σοβαρα τωρα;
οχι δεν το κανεις εσυ, αλλα πρεπει να μοιαζουμε; Γιατί, εγω δεν ειμαι στοκος που πουλαει τρελα.

καταλαβες οπότε πηραν δειγματα, στοκε;
Άβαταρ μέλους
enaon

ρε γιαννη, αληθεια θα κλαιγεσαι που σε λεω στοκο; Λες να σε λυπηθώ, αληθεια; Εισαι ο καλυτερος στο γνωστο συμπαν να φερνει σκληρά δεδομένα, ο μρ τα εχω ολα καταγεγραμένα.

Γιατι τωρα εγινες κλαψιαρης, στοκος εισαι;
Alex Amsterdam

Το πιο θλιβερο ειναι οτι δεν βρισκεται και κανενας να σε προστατεψει να προσπαθησει να σε συνεφερει.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:21

.
Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;
Σοβαρα τωρα;

Εμενα με εχεις βρισει απειρες φορες, με απειρα επιθετα και με απειρους κλωνους.

.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:28 Το πιο θλιβερο ειναι οτι δεν βρισκεται και κανενας να σε προστατεψει να προσπαθησει να σε συνεφερει.
εσυ εισαι πιο τυχερός, αλλα κλαιγεσαι.

δεν εχεις καταλαβει ακομα πότε πηραν δειγματα; Αν δεν ησουν στοκος και ηξερες οτι ειναι 25 μερες μετα, θα σε ενοχλουσε;
Alex Amsterdam

Φιλε κανε ενα reboot δεν καταλαβαινεις οτι εχει κολλησει το μυαλο σου;
Άβαταρ μέλους
enaon

στοκος εισαι; Αν κανω ρεβοοτ θα σε ρωτησω παλι αν εισαι στοκος, τι θα αλλαξει, αφου παλι δεν θα ξερεις.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:54 Εν τω μεταξυ ενας μου εχει βρισει την μανα,ενας λεει οτι και λιγα μου ειπε αυτος που μου βρισε την μανα,ενας μου ειπε να παω να αυτοκτονησω η να στησω αυτοκτονια αλλου και αν την βγαλω βιντεο ,καμια 5-6 μου ειπαν αρχισαν να λενε για ψυχικα νοσηματα που εχω,ενας με αποκαλει καθε 5 λεπτα στοκο αλλα εγω εχω παρει φορα λεει και τσιτωνω τον κοσμο.
Και πάλι τέρατα αυτοσυγκράτησης είναι όλοι αυτοί οι ένας+5-6... στόκε
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:21

.
Σοβαρα τωρα;
Κοίτα είσαι εριστικά ιδιοτελής.
Εξηγούμαι μπορεί κάποιος να γράψει ο τάδε πολιτικός μπλα μπλα είναι υπεύθυνος...
1. για αυτο
2.για αυτο
3 για αυτό
4. για αυτό
5. για αυτό

Θα πάρεις το 4 και επειδή έχει μέσα μια λάθος διατύπωση να ισοπεδώσεις όλη του την δημοσίευση έξυπνα αλλά συνάμα κάνοντας τον να νοιώθει αδικία.
Δηλαδή θα κόψεις μόνο το 4 από όλη την δημοσίευση του θα κάνεις παράθεση μόνο σε αυτό θα διατυπώσεις την άρνηση σου όπως εσύ νομίζεις θα ξεκινήσεις μια συζήτηση και μια αντιπαράθεση για την διατύπωση στο τέσσερα λες και όλα τα άλλα δεν σε ενδιαφέρουν και με μικρές δημοσιεύσεις σε ένα διαδικτυακό διαπληκτισμό θα καταφέρεις να γυρίσουν σελίδες γρήγορα να χαθεί γρήγορα η πρώτη δημοσίευση του ανθρώπου μετά από τόσες σελίδες διαπληκτισμού.
Στην πορεία αρχίζεις να τον παρουσιάζεις μη φερέγγυο με σκοπό να τον αναιρέσεις τελείως.

Να το πώ τρολάρισμα
Να το πώ μαγικό τρολάρισμα.
Να το πω κακεντρεχές τρολάρισμα.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τον χρόνο που τον βρίσκεις και ποιος σου τον πληρώνει αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Τα βήματα σου είναι πάντα τα ίδια υπολογισμένα και μετρημένα.
Για να είμαι δίκαιη μαζί σου τα λεφτά σου τα αξίζεις.
Αφιερώνεις πολύ χρονο στην ανάλυση της δημοσίευσης στην μελέτη στο γκουγκλάρισμα για να βρείς τυχόν αδυναμίες σε έγραφα λινκ κλ.π
Είναι πολύ δουλεια.

Ένας τρόπος αφοπλισμού σου είναι όποιου το κάνεις και χάνετε γρήγορα η πρώτη του δημοσίευση που θέλεις να χαντακώσεις και δεν θέλεις να φανεί να μου στέλνει ένα μήνυμα και εγώ να του κάνω μια παράθεση με :smt023

Να την φέρνω πάλι στο προσκήνιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 04 Μαρ 2024, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
enaon

θα αξιζε τα λεφτα του αν δεν ειχε γινει κουρελοπανο 3 σελιδες τωρα, αλλα ειναι στοκος, σαν τους στοκους που εγραψαν για σιλικόνη, δεν καταλαβαινει ποτε δεν τον παιρνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”