Μπουλινγκ σου κανει, διαδικτυακο σταλκινγκ, οπως θες πες το.
Στην ουσια οτι κανεις εσυ σε χιλιαδες νηματα που τα καταστρεφεις παιζοντας το παιχνιδι των 500 ασχετων ερωτησεων.
Αυτος ομως σε σταυρωνει με μια μονο ερωτηση και συνεχως.
.
Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:53μάλισταFrappezitis έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:37 "Πνίξτε το !!!"
Κατρουλομάνος - Χατζηπορδάρας ΕΠΕ,
Μεταφοραί - Μετακομίσεις.
![]()
τί λένε οι νομοθετικές διατάξεις που επικαλείται, δηλαδή; το 'χει κανείς πρόχειρο;
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... rticle-15/Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. O άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.
Νόμος ορίζει τα σχετικά με την υποχρεωτική και δωρεάν μετάδοση των εργασιών της Βουλής και των επιτροπών της, καθώς και προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:14
Στην ουσια οτι κανεις εσυ σε χιλιαδες νηματα που τα καταστρεφεις παιζοντας το παιχνιδι των 500 ασχετων ερωτησεων.
.
οχι δεν το κανεις εσυ, αλλα πρεπει να μοιαζουμε; Γιατί, εγω δεν ειμαι στοκος που πουλαει τρελα.Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:21 Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;
Σοβαρα τωρα;
Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:21Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:14
.
Σοβαρα τωρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
εσυ εισαι πιο τυχερός, αλλα κλαιγεσαι.Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:28 Το πιο θλιβερο ειναι οτι δεν βρισκεται και κανενας να σε προστατεψει να προσπαθησει να σε συνεφερει.
Και πάλι τέρατα αυτοσυγκράτησης είναι όλοι αυτοί οι ένας+5-6... στόκεAlex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:54 Εν τω μεταξυ ενας μου εχει βρισει την μανα,ενας λεει οτι και λιγα μου ειπε αυτος που μου βρισε την μανα,ενας μου ειπε να παω να αυτοκτονησω η να στησω αυτοκτονια αλλου και αν την βγαλω βιντεο ,καμια 5-6 μου ειπαν αρχισαν να λενε για ψυχικα νοσηματα που εχω,ενας με αποκαλει καθε 5 λεπτα στοκο αλλα εγω εχω παρει φορα λεει και τσιτωνω τον κοσμο.
Κοίτα είσαι εριστικά ιδιοτελής.Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:21Eχεις δει εμενα να βριζω καποιον και μαλιστα με την ιδια ακριβως λεξη επι 25-30 συνεχομενα post;Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 22:14
.
Σοβαρα τωρα;