Αφτό ή να πάρει αυτοδυναμία η νουδού στις επόμενες εκλογές.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 04 Μαρ 2024, 03:33 Πρέπει κάποιος να κάνει καταγγελεία. Ο μόνος τρόπος απομπουρδελοποίησης αυτής της χώρας είναι να αρχίσουν να οδηγούνται στη δικαιοσύνη όσοι μέχρι σήμερα πίστευαν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς συνέπειες, και να έχουν σοβαρές συνέπειες. Κομματάκι δύσκολο βέβαια γιατί αυτή η νοοτροπία υπάρχει σε τεράστιο ποσοστό αυτού του λαού (από πολιτικούς, μέχρι τον τελευταίο κομματικό στρατιώτη), πράγμα που εξηγεί και γιατί δεν υπάρχουν σοβαρές ποινές για μια σειρά τέτοιων αδικημάτων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Δηλαδή ολόκληρος στόλος αυλικών και ένας δεν βρέθηκε να τη συμβουλεύσει σωστά.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 13:51 Να είσαι ευρωβουλευτής, να πληρώνεις(οι φορολογούμενοι δηλαδή) έναν ολόκληρο στρατό απο παρατρεχάμενους και ανάμεσά τους να μην υπάρχει ούτε 1 άτομο ικανό να σου γράψει ένα τυπικό PR statement και σ'αφήνουν 3 μέρες να τριγυρνάς στα κανάλια και να εκτίθεσαι. Αχ Αννούλα του χιονιά, τι ξεφτίλα![]()
![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πόσο να πάρει ακόμα για να καταρρεύσει και αυτό το τσίρκο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Alex Amsterdam
Εσένα δεν σε βλέπω να βολεύεσαι ούτε με τόσο...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Frappezitis
Η καθημερινή ποσταρει για την κλοπη δεδομενων της ΝΔ κ της Ασημακοπουλου στην αγγλικη βερσιον κ δεν το ανεβαζει στον κανονικό ελληνικο λογαριασμό της.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Απατεώνες είναι οι άθρωποι, δεν τους κατηγόρησε κανένας για ικανούς απατεώνες.GoBzi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:21zteo έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:07Δεν είναι μόνο το πρόστιμο αλλά και το ζήτημα αξιοπιστίας της επιστολικης ψηφουGoBzi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:00
Το υπουργείο την άδειασε γιατί ξέρουν πως εάν κάποιος το πάει δικαστικά, το (ευρωπαϊκό) δικαστήριο δεν θα κυνηγήσει μόνο αυτή αλλά και αυτούς που της έδωσαν πρόσβαση στην λίστα.
Η Κεραμέως παίζει μπαλίτσα αλά Τέμπη (δεν ήξερα/δεν είμαι υπεύθυνη/δεν έδωσα εντολή). Γνώμη μου είναι πως η χώρα θα φάει ένα χοντρό πρόστιμο από την Ευρώπη ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε έναν ξεχασμένο χοντρό πληροφορικάριο που είχε μπει επί ΠΑΣΟΚ και θα τα ρίξουμε πάνω του.
Εγώ πάντως δεν πήρα κανένα email. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.![]()
Θέλω να πω ότι δεν βγαίνει αυτό το ας πούμε κόμμα με 41% επειδής είναι ικανοί οι γγ, οι άντερ ή οι όττο τους αλλά ακριβώς επειδής είναι εξίσου ανίκανο και απατεωνίστικο αυτό το 41%. Δεν θα αναφερθώ ως λόγο στους enaon αυτού του τόπου, ικανότατοι είναι γενικά, αυτούς ξέρουν αυτούς εμπιστεύονται, τι άλλο να κάνουν; να μας σώσουν; δεν θέλουμε αφού.
.
.
στα δικα μου ματια συνεχιζεται στο ιδιο εργο θεατες ...ενα πολιτικο γεγονος που ωφελει και τα δυο κομματα
και την νδ και τον συριζα και κατα επεκταση την αριστερα
θα συσπειρωσει κομματικα την νδ και η αννα θα κερδισει παμψηφει την εδρα της
η δε αριστερα θα κερδισει το ηθικο πλεονεκτημα τρομαρα της -και τρομαρα μας
οσο για τους ψηφοφορους και των δυο κομματων θα μεινουν με τις μ....ψειρες
Θα είχε καταρρεύσει ρε δικιά μου με αυτά και με αυτά τόσα χρόνια, δεν, δεν πρόκειται να καταρρεύσει ακόμη και να πήγαινε ο εναον στην κάλπη (τρου στόρυ BTW, ΔΕΝ ειρωνεύομαι εδώ), ντήαλ γουήθ ιτ.
Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη για ποιον λόγο τι να πω, κουράγιο; προσευχή; ότι και να πω ψέμματα θα 'ναι.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι... Όχι όχι, κουράγιο και προσευχή, τσάμπα θα με λέει ο άλλος Λουκά; δε κατάλαβα.
.
.
Ντουντ, έχεις καταλάβει γιατί μερικοί δω χάμου το θεωρούμε αρκούντως σημαντικό αυτό το θεματάκι;nemo έγραψε: 04 Μαρ 2024, 15:10 στα δικα μου ματια συνεχιζεται στο ιδιο εργο θεατες ...ενα πολιτικο γεγονος που ωφελει και τα δυο κομματα
Είναι ρητορική η ερώτησή υπόψιν, δλδ, ΜΗΝ βιαστείς να (με) απαντήσεις!
Πάρε τον χρόνο σου να το σκεφτείς λιγάκι, μερικές εβδομάδες, μήνες, όσο χρειαστεί βρε αδερφέ, εξάλλου σε είπα, ρητορική είναι η ερώτησή μου, μην μπεις άδικα στον κόπο να απαντήσεις, σκέψου όμως, σκέψου με όλη σου την δύναμη και κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως να το συζητήσουμε. Καλά;
.
.
sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2024, 15:14Θα είχε καταρρεύσει ρε δικιά μου με αυτά και με αυτά τόσα χρόνια, δεν, δεν πρόκειται να καταρρεύσει ακόμη και να πήγαινε ο εναον στην κάλπη (τρου στόρυ BTW, ΔΕΝ ειρωνεύομαι εδώ), ντήαλ γουήθ ιτ.
![]()
Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη για ποιον λόγο τι να πω, κουράγιο; προσευχή; ότι και να πω ψέμματα θα 'ναι.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι... Όχι όχι, κουράγιο και προσευχή, τσάμπα θα με λέει ο άλλος Λουκά; δε κατάλαβα.
![]()
Τα κατανοώ όλα αυτά που λες και συμφωνώ
Απλώς, τέτοια φαινόμενα κάποια στιγμή καταρρέουν με μεγάλο κρότο μάλιστα, ανεξαρτήτως των εγχώριων κομιτατζήδων και βολεμένων και άμυαλων
Ξέχνα το ηθικόnemo έγραψε: 04 Μαρ 2024, 15:10 στα δικα μου ματια συνεχιζεται στο ιδιο εργο θεατες ...ενα πολιτικο γεγονος που ωφελει και τα δυο κομματα
Αναφορικά δε με την τρέντυ εθνικιστική ιστορία, παίζει και αυτή στο πλαίσιο της βωμολοχίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σκληρή ήταν και η αντίδραση του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλου Πολακη! Σε ανάρτησή του επισημαίνει:
“ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
-Η (και βασιλοβαφτισμενη) Ευρωβουλευτης ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου έστειλε ηλεκτρονική επιστολή ΜΟΝΟ σε απόδημους ψηφοφόρους !(φωτο 1)
-Άρα είχε στα χέρια της τον ειδικό εκλογικό κατάλογο που περιλαμβάνει τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν με επιστολική ψήφο!
-Αυτόν τον κατάλογο ,όπως και τους υπόλοιπους τους έχει ΜΟΝΟ του Υπουργειο Εσωτερικων!!
-Ο νόμος 5083/2024 απαγορεύει τη διάθεση αντιτύπων εκλογικών καταλόγων με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εγγεγραμμένων (φωτο 2)
-ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαρροή μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών στοιχείων από τους ειδικούς καταλόγους εκλογέων επιστολικής ψήφου.
Δηλαδή
Παράνομη η Μισέλ Ασημακοπούλου, πολιτικά υπόλογη η Νίκη Κεραμέως! (Φωτο 3)
Άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα καταθέσει επερώτηση στη Βουλή, θα ενημερώσει την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
ΥΓ: Επέστρεψα εκεί που με φοβάστε περισσότερο…”

“ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
-Η (και βασιλοβαφτισμενη) Ευρωβουλευτης ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου έστειλε ηλεκτρονική επιστολή ΜΟΝΟ σε απόδημους ψηφοφόρους !(φωτο 1)
-Άρα είχε στα χέρια της τον ειδικό εκλογικό κατάλογο που περιλαμβάνει τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν με επιστολική ψήφο!
-Αυτόν τον κατάλογο ,όπως και τους υπόλοιπους τους έχει ΜΟΝΟ του Υπουργειο Εσωτερικων!!
-Ο νόμος 5083/2024 απαγορεύει τη διάθεση αντιτύπων εκλογικών καταλόγων με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εγγεγραμμένων (φωτο 2)
-ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαρροή μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών στοιχείων από τους ειδικούς καταλόγους εκλογέων επιστολικής ψήφου.
Δηλαδή
Παράνομη η Μισέλ Ασημακοπούλου, πολιτικά υπόλογη η Νίκη Κεραμέως! (Φωτο 3)
Άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα καταθέσει επερώτηση στη Βουλή, θα ενημερώσει την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
ΥΓ: Επέστρεψα εκεί που με φοβάστε περισσότερο…”
Πάντως, εισαγγελέας του ΑΠ παραπέμπει κόσμο στην εκκλησία. Μήπως να το ξανασκεφτούμε αυτό με την προσευχή;sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2024, 15:14Θα είχε καταρρεύσει ρε δικιά μου με αυτά και με αυτά τόσα χρόνια, δεν, δεν πρόκειται να καταρρεύσει ακόμη και να πήγαινε ο εναον στην κάλπη (τρου στόρυ BTW, ΔΕΝ ειρωνεύομαι εδώ), ντήαλ γουήθ ιτ.
![]()
![]()
https://youtube.com/shorts/MhsOH2OgZnE? ... BQXH2sQuqm
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium