40% του τζίρου έκοψαν. Το άντεξα. Και δεν ψήφισα ζαίους όπως άλλοι. Ξέρεις εσύ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
- Otto Weininger
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει. Μου χουν στείλει μήνυμα μέχρι και από τον ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσω στις εσωκομματικές τους.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 08:04ρε φίλε, έκανε παρανομία, είπε ψέματα και την άδειασε επίσημα το υπουργείο. Δεν ξέρω τι παραπάνω θες για να θεωρήσεις λογικό να ζητήσει κανείς παραίτηση. Πόσους πολιτικούς ξέρεις που έχουν φάει δημόσια τέτοιο ξεβράκωμα απο τη δική τους κυβέρνηση;![]()
Οποια υστέρω δεν αντέχει που της ήρθε mail ας κάνει μήνυση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Αν γινόταν επι Συριζα καθε λογης φαρμακοτριφτες θα κατεβαζαν μεχρι και τις κυλοτες τους απο αγανακτηση
- Eθνικοκοινωνιστης
Υδράργυρος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 07:48 Φιλοευρωπαικες δυναμεις που παραβιαζουν τους ευρωπαικους νομους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αντανακλαστικά πτώματος
- Μαδουραίος
Το υπουργείο την άδειασε γιατί ξέρουν πως εάν κάποιος το πάει δικαστικά, το (ευρωπαϊκό) δικαστήριο δεν θα κυνηγήσει μόνο αυτή αλλά και αυτούς που της έδωσαν πρόσβαση στην λίστα.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 08:04ρε φίλε, έκανε παρανομία, είπε ψέματα και την άδειασε επίσημα το υπουργείο. Δεν ξέρω τι παραπάνω θες για να θεωρήσεις λογικό να ζητήσει κανείς παραίτηση. Πόσους πολιτικούς ξέρεις που έχουν φάει δημόσια τέτοιο ξεβράκωμα απο τη δική τους κυβέρνηση;![]()
Η Κεραμέως παίζει μπαλίτσα αλά Τέμπη (δεν ήξερα/δεν είμαι υπεύθυνη/δεν έδωσα εντολή). Γνώμη μου είναι πως η χώρα θα φάει ένα χοντρό πρόστιμο από την Ευρώπη ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε έναν ξεχασμένο χοντρό πληροφορικάριο που είχε μπει επί ΠΑΣΟΚ και θα τα ρίξουμε πάνω του.
ε, στο είπα πριν τόσες σελίδες ότι χάνεις χρόνο γιατί αναπόφευκτα εκεί θα καταλήξεις. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι'αυτό που βλέπουμε, οπότε το "στ'αρχίδια μου" είναι μονόδρομος
Δεν είναι μόνο το πρόστιμο αλλά και το ζήτημα αξιοπιστίας της επιστολικης ψηφουGoBzi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:00Το υπουργείο την άδειασε γιατί ξέρουν πως εάν κάποιος το πάει δικαστικά, το (ευρωπαϊκό) δικαστήριο δεν θα κυνηγήσει μόνο αυτή αλλά και αυτούς που της έδωσαν πρόσβαση στην λίστα.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 08:04ρε φίλε, έκανε παρανομία, είπε ψέματα και την άδειασε επίσημα το υπουργείο. Δεν ξέρω τι παραπάνω θες για να θεωρήσεις λογικό να ζητήσει κανείς παραίτηση. Πόσους πολιτικούς ξέρεις που έχουν φάει δημόσια τέτοιο ξεβράκωμα απο τη δική τους κυβέρνηση;![]()
Η Κεραμέως παίζει μπαλίτσα αλά Τέμπη (δεν ήξερα/δεν είμαι υπεύθυνη/δεν έδωσα εντολή). Γνώμη μου είναι πως η χώρα θα φάει ένα χοντρό πρόστιμο από την Ευρώπη ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε έναν ξεχασμένο χοντρό πληροφορικάριο που είχε μπει επί ΠΑΣΟΚ και θα τα ρίξουμε πάνω του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
Και οτι επιβεβαιωνεται το ευρωπαικο ψηφισμα για το κρατος δικαιουzteo έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:07Δεν είναι μόνο το πρόστιμο αλλά και το ζήτημα αξιοπιστίας της επιστολικης ψηφουGoBzi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:00Το υπουργείο την άδειασε γιατί ξέρουν πως εάν κάποιος το πάει δικαστικά, το (ευρωπαϊκό) δικαστήριο δεν θα κυνηγήσει μόνο αυτή αλλά και αυτούς που της έδωσαν πρόσβαση στην λίστα.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 08:04
ρε φίλε, έκανε παρανομία, είπε ψέματα και την άδειασε επίσημα το υπουργείο. Δεν ξέρω τι παραπάνω θες για να θεωρήσεις λογικό να ζητήσει κανείς παραίτηση. Πόσους πολιτικούς ξέρεις που έχουν φάει δημόσια τέτοιο ξεβράκωμα απο τη δική τους κυβέρνηση;![]()
zteo έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:07Δεν είναι μόνο το πρόστιμο αλλά και το ζήτημα αξιοπιστίας της επιστολικης ψηφουGoBzi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 09:00Το υπουργείο την άδειασε γιατί ξέρουν πως εάν κάποιος το πάει δικαστικά, το (ευρωπαϊκό) δικαστήριο δεν θα κυνηγήσει μόνο αυτή αλλά και αυτούς που της έδωσαν πρόσβαση στην λίστα.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 08:04
ρε φίλε, έκανε παρανομία, είπε ψέματα και την άδειασε επίσημα το υπουργείο. Δεν ξέρω τι παραπάνω θες για να θεωρήσεις λογικό να ζητήσει κανείς παραίτηση. Πόσους πολιτικούς ξέρεις που έχουν φάει δημόσια τέτοιο ξεβράκωμα απο τη δική τους κυβέρνηση;![]()
Εγώ πάντως δεν πήρα κανένα email. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
- Μαδουραίος
Άιντε πάλι να το ξαναπώ. Η Μισέλ μας φτιαξε ένα mailing list με τίτλο "απόδημοι". Ρωτάω λοιπόν το πολύ απλό: Πως ξέρει ότι τα emails που χρησιμοποίησε ανήκουν σε απόδημους?Η Κεραμέως μηπως γνωρίζει?Το υπουργείο εσωτερικών?
Ετοιμάζουν νοθεία.
Ετοιμάζουν νοθεία.
-
talaipwros
και γωγραφτηκα χθες ελπιζοντας σε μειλ, τιποτα ακομα 
- Μαδουραίος
Εχθές......
Μετα που πιαστηκε με την γιδα στην πλατη
- Μαδουραίος
-