Μήπως είναι παλαιοχριστιανός;nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:26 Έχει χαθεί αυτές τις μέρες.
Πιθανώς εξολοθρεύει τετράποδα ή κυνηγούς, ή ιδανικά κυνηγετικούς σκύλους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν ήμασταν χαρακτήρες DnD
Re: Αν ήμασταν χαρακτήρες DnD
Οπωσδήποτε όχι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
GoBzi έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:23Έ είχα διαβάσει πρόσφατα το Homeland και είχα πωρωθεί με τον Drizzt.
Ημουν μεταξύ:
Ηuman Paladin - Oath of Devotion ή Oath of the Ancients
Drow Rogue - Assassin
Wood Elf Druid - Circle of the Land
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αυτό. Αυτό ακριβώς!
Τι σημαίνουν όλα αυτά ρε παιδιά; ποιο είναι το πιο καλό και ποιο το πιο κακό; δε βγάζω άκρη
Εν τω μεταξύ ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ παίζει να είναι από τους πλέον φιλόζωους του πχωρουμ irl.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:24Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:53 Neutral Evil είναι ο OANNHSEA, εξολοθρευτής των τετράποδων και των ψυχανώμαλων σκατών.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και τι φάσεις γίνονται σε αυτά τα Dungeons, τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι.
Βασικά επιτραπέζια παιχνίδια με δράκους, μαγους και σπαθιά, γα προχωνέρντουλες, που θα έλεγε και η συμπαθέστατη συμπχορουμίτισσα μας.
Ερμής έγραψε: 02 Μαρ 2024, 14:59 Τι σημαίνουν όλα αυτά ρε παιδιά; ποιο είναι το πιο καλό και ποιο το πιο κακό; δε βγάζω άκρηΕν τω μεταξύ ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ παίζει να είναι από τους πλέον φιλόζωους του πχωρουμ irl.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:24Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:53 Neutral Evil είναι ο OANNHSEA, εξολοθρευτής των τετράποδων και των ψυχανώμαλων σκατών.![]()
Θες να μου δείξεις μια γαμημένη δημοσίευση του φίλου σου, που να αποδεικνύει το παραπάνω που λες;
Και μη μου φέρεις τις φωτό με τις γάτες που έβαλε μια φορα, απλά για να ''πείσει''.
Αν όντως ο άνθρωπος αγαπούσε τα ζώα, ακομη κι αν ΔΕΝ είχε, θα ήταν τουλάχιστον ήπιος στις εκφράσεις του. Έλα σε παρακαλω, λίγη κατανόηση, δεν βλάπτει
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξες, πως σ'αγαπάω. Είσαι μακρυά, για να τα πούμε και να τα πιουμε, λεβεντάκο.
Καλό παιδί, στα μέσα σου μάνα μου. Φχαριστώ.
Να υπολογιζεις πάντα στην Πασιφάη. Στο λέω δημόσια.
Θεωρείς είναι σημαντικότερο κάποιος που γράφει κάτι σε ένα πχωρουμ ή συμπεριφορά του irl;Πασιφάη έγραψε: 03 Μαρ 2024, 15:17![]()
Θες να μου δείξεις μια γαμημένη δημοσίευση του φίλου σου, που να αποδεικνύει το παραπάνω που λες;
Και μη μου φέρεις τις φωτό με τις γάτες που έβαλε μια φορα, απλά για να ''πείσει''.
Αν όντως ο άνθρωπος αγαπούσε τα ζώα, ακομη κι αν ΔΕΝ είχε, θα ήταν τουλάχιστον ήπιος στις εκφράσεις του. Έλα σε παρακαλω, λίγη κατανόηση, δεν βλάπτει
Επίσης ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ δεν λέει πουθενά κάτι για τα ζώα αλλά για τους καμμένους ζωολαγνους. Έχει διαφορά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θεωρώ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, τον άνθρωπο που βλέπω viral,να έχει τουλάχιστον μια ομοιότητα με το irl. Αλλιώς το θεωρώ τουλάχιστον αναξιοπρεπές.Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 15:39Θεωρείς είναι σημαντικότερο κάποιος που γράφει κάτι σε ένα πχωρουμ ή συμπεριφορά του irl;Πασιφάη έγραψε: 03 Μαρ 2024, 15:17Ερμής έγραψε: 02 Μαρ 2024, 14:59 Τι σημαίνουν όλα αυτά ρε παιδιά; ποιο είναι το πιο καλό και ποιο το πιο κακό; δε βγάζω άκρη
Εν τω μεταξύ ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ παίζει να είναι από τους πλέον φιλόζωους του πχωρουμ irl.![]()
Επίσης ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ δεν λέει πουθενά κάτι για τα ζώα αλλά για τους καμμένους ζωολαγνους. Έχει διαφορά.
Μη με προγκάς και κάτσω να ψάξω δημοσιεύσεις του. Είσαι λάθος. Πες του το, δες το κι εσύ και προχωράμε.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 22 Απαντήσεις