hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:17
Πιο ενδιαφέρον θα ήταν να βλέπαμε πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του σε αυτό το σύστημα.
Προσωπικώς, βλέπω τον εαυτό μου κυρίως ως φαινόμενο. Εδώ και πολλά χρόνια.
Το κατά πόσον λειτουργώ ως παρατηρητής των παρατηρητών και αξιολογήσεων όχι μόνον του δικού μου αλλά και των υπόλοιπων φαινομένων/παρατηρητών, είναι αμιγώς προσωπικό θέμα.
Δε νομίζω ότι υπάρχει chaotic evil εδώ μέσα. Ο Γιαννόπουλος ή μάλλον η περσόνα που παριστάνει είναι lawful evil, όχι chaotic. Ο πραγματικός Γιαννόπουλος δεν ξέρω, δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα των απόψεών του. Είναι απολύτως συνεπής στο τρολάρισμα που επέλεξε.
Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:41
Δε νομίζω ότι υπάρχει chaotic evil εδώ μέσα. Ο Γιαννόπουλος ή μάλλον η περσόνα που παριστάνει είναι lawful evil, όχι chaotic. Ο πραγματικός Γιαννόπουλος δεν ξέρω, δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα των απόψεών του. Είναι απολύτως συνεπής στο τρολάρισμα που επέλεξε.
Ούτε neutral evil υπάρχει, κανείς δεν είναι κακός απο την φύση του. Τα φέρνουμε οσο πιο κοντά στο irl γίνεται για το τζέρτζελο.
Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:41
Ούτε neutral evil υπάρχει, κανείς δεν είναι κακός απο την φύση του. Τα φέρνουμε οσο πιο κοντά στο irl γίνεται για το τζέρτζελο.
Σχεδόν κανείς. Το έχω δει.
Εδώ μέσα χαρακτηριστικός neutral evil είναι ο under.
GoBzi έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:47