όπως είπα πριν αλεξ, με πιο όμορφα λόγια από την γαλή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Συναρπαστικές οι παρατάσεις που επιχειρείς κανεναονάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλά εσύ τωτρα εχει φρικαρει γιατι αν με δεχθεί ο αλεξ θα σε στείλουν πάγκο, πάνε οι δοξες της αρχηγού των μπλε, πρώτο πράγμα θα είναι να ριξουμε τα αγάλματα σου από τον κήπο.
μην φοβάσαι.
μην φοβάσαι.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
stergiosbik
Δυστυχώς μια μόνο φάση του έχω χάσει και αυτή ήταν και η κορυφαία του.Orion22 έγραψε: 02 Μαρ 2024, 15:17ειχες χάσει την φάση που έριχνε τις ευθύνες στον πατμάνογλου για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έπεσε με τόση σφοδρότητα πάνω στον καημένο τον υιο βακάκη?stergiosbik έγραψε: 02 Μαρ 2024, 09:31Έχεις τ αρχιδια να πεις όλα αυτά που λες εδώ μέσα,στους συγγενείς των θυμάτων;Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 09:16 Θεωρω οτι οι οικογενειες των υπολοιπων θυματων πρεπει επιτελους να παρουν αποστασεις απο την Καρυστιανου.
μετα εφταιγε η σχεδιάση της παθε
μετα θυμήθηκε πως ήταν έργο άκτωρα και το βούλωσε
Τότε που είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το αμαξι του και έβριζε ορισμένους από το φόρουμ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 03 Μαρ 2024, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
έχω βάλει ένα ηχητικό στο βιντεακι με τον αγρότη αν σου λείπει μια δόση. Αλλα ειναι μπερδεμα, τα κατάφερε μοιάζει, δεν βοηθάει να τον κοροϊδεύουμε, ίσως μην το δεις.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:18 Τότε που είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το αμαξι του και έβριζε θεούς ορισμένους από το φόρουμ!
Δεν είστε εντάξει...teasers στους μεταγενέστερους και ούτε ένα λινκ? Αργήσαμε ρε μάγκες να μπούμε και χάσαμε κάποια χάιλαιτς...τί να κάνουμε...πρέπει να μας τιμωρείτε έτσι?enaon έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:43έχω βάλει ένα ηχητικό στο βιντεακι με τον αγρότη αν σου λείπει μια δόση. Αλλα ειναι μπερδεμα, τα κατάφερε μοιάζει, δεν βοηθάει να τον κοροϊδεύουμε, ίσως μην το δεις.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:18 Τότε που είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το αμαξι του και έβριζε θεούς ορισμένους από το φόρουμ!![]()
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 03 Μαρ 2024, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γουστάρω πάντως με τρέλα που, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα ................. έχουν καταντήσει να τα λένε μεταξύ σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ τους...
χειροκροτά μεν έτσι, απρόσκοπτα, το ένα το άλλο ...αλλά τα νούμερα του μήνα δεν πιάνονται με τίποτα με αυτόν τον ρυθμό....
ίσως έτσι να ξαναδούμε κανά νέο βίντεο να γεννιέται...μπας κι ανέβει η πψχωρουμθέαση και έρθει το μπόνους και η προαγωγή.
χειροκροτά μεν έτσι, απρόσκοπτα, το ένα το άλλο ...αλλά τα νούμερα του μήνα δεν πιάνονται με τίποτα με αυτόν τον ρυθμό....
ίσως έτσι να ξαναδούμε κανά νέο βίντεο να γεννιέται...μπας κι ανέβει η πψχωρουμθέαση και έρθει το μπόνους και η προαγωγή.
-
Alex Amsterdam
Aλλος μυθος και αυτοςstergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:18
Δυστυχώς μια μόνο φάση του έχω χάσει και αυτή ήταν και η κορυφαία του.
Τότε που είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το αμαξι του και έβριζε θεούς ορισμένους από το φόρουμ!
Μονο μαλακα χελι και μαλακα ουτις ελεγα
Οι λογοι ηταν προφανεις
Αρχισαν να με προσβαλλουν ασυστολα επειδη εγραφα την αληθεια οτι πληρωνω πολλες χιλιαδες ευρω στα διοδια
Ε και εγω εβγαζα βιντεακια απο τα διοδια με μαλακα χελι και μαλακα ουτις ενω πριν φυσικα ποσταρα τα εγγραφα χρεωσης απο τα διοδια
viewtopic.php?f=29&t=4898&hilit=%CE%B4% ... E%B9%CE%B1
-
Alex Amsterdam
Εχει σωθει στο σχετικο τοπικ ενα αλλα χωρις εικονα απο διοδιαenaon έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:43έχω βάλει ένα ηχητικό στο βιντεακι με τον αγρότη αν σου λείπει μια δόση. Αλλα ειναι μπερδεμα, τα κατάφερε μοιάζει, δεν βοηθάει να τον κοροϊδεύουμε, ίσως μην το δεις.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:18 Τότε που είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το αμαξι του και έβριζε θεούς ορισμένους από το φόρουμ!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 03 Μαρ 2024, 06:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να σας γράψω την αμαρτία μου..
Δεν προλαβαινω να ασχοληθώ σε βάθος με το ζήτημα.
Αλλά θεωρητικά, δεν πιστευω πως ο Καραμανλής ή ο εκάστοτε υπουργός, φταίει ποινικά για κάθε ζήτημα που συμβαίνει.
Ηθικά όμως, θα έπρεπε να είναι σπίτι του.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δεν προλαβαινω να ασχοληθώ σε βάθος με το ζήτημα.
Αλλά θεωρητικά, δεν πιστευω πως ο Καραμανλής ή ο εκάστοτε υπουργός, φταίει ποινικά για κάθε ζήτημα που συμβαίνει.
Ηθικά όμως, θα έπρεπε να είναι σπίτι του.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Alex Amsterdam
Δεν υπαρχει κατι το ηθικο στο να μην φταις και να πληρωνεις.Μιλαμε για τεραστια αντιφαση.
Εκει στο παλιο ΠΑΣΟΚ εχετε αλα καρτ λογικη χαρακιρι.
Χαρακιρι με τα αντερα των αλλων.
Εκει στο παλιο ΠΑΣΟΚ εχετε αλα καρτ λογικη χαρακιρι.
Χαρακιρι με τα αντερα των αλλων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-