!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Alex Amsterdam

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Για να προσδιορισουν την ποσοτητα το ειπαν σε παλλετες

Διαλυτες κυκλοφορουν και σε πολυ μικρες συσκευασιες
Ολα τα χρωματα-σιδηρικα εχουν
Εχουν τα νυχαδικα.
Εχουν οι μπογιατζηδες.
nowhere

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τόσες γυναίκες μέσα,τόσα μανό.όλα έχουν μια λογική εξήγηση όταν είσαι οπαδούλης
Alex Amsterdam

Οχι φιλε
Ο Αλαφουζος κουβαλουσε 3-5 κυβικα ξυλολιο με την εμπορικη και τον καλυπτει η κυβερνηση.
Να λεμε αληθειες
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 13:00 Οχι φιλε
Ο Αλαφουζος κουβαλουσε 3-5 κυβικα ξυλολιο με την εμπορικη και τον καλυπτει η κυβερνηση.
Να λεμε αληθειες
Μόνο στον Αλαφούζο πάει το μυαλό σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 13:00 Οχι φιλε
Να λεμε αληθειες
όχι αλήθειες,θα χαλάσουμε την πιάτσα.ας παίξουμε την κολοκυθιά καλύτερα που συμφέρει την κυβερνησάρα μας
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

stergiosbik έγραψε: 02 Μαρ 2024, 09:31
Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 09:16 Θεωρω οτι οι οικογενειες των υπολοιπων θυματων πρεπει επιτελους να παρουν αποστασεις απο την Καρυστιανου.
Έχεις τ αρχιδια να πεις όλα αυτά που λες εδώ μέσα,στους συγγενείς των θυμάτων;
ειχες χάσει την φάση που έριχνε τις ευθύνες στον πατμάνογλου για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έπεσε με τόση σφοδρότητα πάνω στον καημένο τον υιο βακάκη?
μετα εφταιγε η σχεδιάση της παθε
μετα θυμήθηκε πως ήταν έργο άκτωρα και το βούλωσε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:34
sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:18 enaon μάλλον δεν το είδες αυτό ε.
:003:
δεν θελω να σε βοηθήσω να σωσεις τον κόσμο, να δω αν μπορεις μονος σου.
Για όνομά του μικρού μωρού της Παναγίας. Τι λες;
:lol:
Κανένας δεν θα ήθελε να μας βρει τέτοιο κακό.
Ήμουνα σίγουρος ότι θα απαντούσες αυτήν την φορά πάντως.
Μόνος μου, ναι.

Πάντως είμαστε αξιοθαύμαστα πλάσματα οι αθρώπ, δες για παράδειγμα στις Σέρρες τι έγινε ή εσένα όταν σε μιλάνε για ψηφοφορία, βγαίνει σταθερά έρρορ, ξέρω ξέρω, δεν φταίνε οι Σερραίοι ούτε και συ,
κάποιος άλλος στο διάστημα θα φταίει, ο Θεός ίσως, δε ξέρω, θα δούμε, θα μας πει ο ζούπερμαν που θα μας σώσει ή όποιος μας σώσει τέλος πάντων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Εικόνα

:roll: :roll:

τι δούλεμα σας ρίχνουν ρε πουστη μου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Ρε μαλακα Κοριακο, σε ποιους νομιζεις οτι απευθυνεσαι?
Δεν ημαστε ολοι ηλιθιοι σαν τους ψηφοφορους σου.
Το 80% του προεκλογικου σου προγραμματος το 19 στηριχθηκε στο Ματι. Μαζι με τις παρκετατζες κ. τα τρολακια που πληρωνεις.
Ημαρτων.
Αν ενα κομμα εχει δωσει σεμιναρια εργαλοποιησης νεκρων είναι η Νδ.

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Δείτε λίγο τι λέει η κ.Καρυστιανου στο βίντεο που ανέβασε το ζαιοτρολ. Όσοι σας κόβει λίγο, ίσως καταλάβετε

https://twitter.com/ntalaoura/status/17 ... taDcw&s=19

Alex Amsterdam

Orion22 έγραψε: 02 Μαρ 2024, 15:17
ειχες χάσει την φάση που έριχνε τις ευθύνες στον πατμάνογλου για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έπεσε με τόση σφοδρότητα πάνω στον καημένο τον υιο βακάκη?
μετα εφταιγε η σχεδιάση της παθε
μετα θυμήθηκε πως ήταν έργο άκτωρα και το βούλωσε
Αλλο ενα παραμυθι της χαλιμας
Ποτε δεν εριξα ευθυνη σε Πατμανογλου.
Η αιτια του ατυχηματος ηταν φυσικα η υπερβολικη ταχυτητα του οχηματος Βακακη
Η αιτια θανατου για ολους ηταν η συγκρουση
Σε καθε θανατηφορο φυσικα δινεται η ευκαιρια για να βελτιωσεις παθογενειες
Οντως ειμαι ο μονος που μιλησε για λαθος σχεδιασμο των parking στις οδικες αρτηριες της χωρας.Παρεθεσα αρκετο υλικο με συγκριτικες φωτογραφιες για το πως ειναι και πως θα επρεπε να ειναι.
Τωρα πως γινεται να σιωπησα εγω γιατι δηθεν εμαθα οτι ηταν εργο του Ακτωρα ενω εχω γραψει τοσες σελιδες για τον λαθος σχεδιασμο των parking και να ειναι μαγκας εσυ που δεν μιλησες ποτε γι αυτο ειναι κατι αξιο αποριας.
Εν τω μεταξυ πρεπει να ειμαι αυτος με τα περισσοτερα ποσταρισματα στο πχορουμ σε θεματα οδικων αξονων διοδιων και εργολαβων αλλα και καλα δεν ηξερα οτι ηταν εργο του Ακτωρα και το εμαθα μετα
Ενταξει παραμυθατζη της πλακας;
Alex Amsterdam

Otto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2024, 12:36
Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 12:27 Ο Λακαφωσης ενω τα συνεργεια διασωσης ηταν ακομη στον χωρο μετρουσαν μαζι με τον ευαγγελατο τις λαμαρινες απο τις φωτο,υπολογιζαν το βαρος τους με το ματι και διεδιδαν οτι λειπουν 100 τοννοι περιπου απο τους 140 που επρεπε να κουβαλαει η εμπορικη
Ορίστε;
Απο το σημειο 1h:00minutes και για 5 λεπτα μετρανε αριθμο λαμαρινων και τα παχη βαρη της καθε λαμαρινας μεσω φωτογραφιων
Η μετρηση παχους της λαμαρινας εγινε με την βοηθεια του στυλο του Λακαφωση
https://www.megatv.com/etvshows/975320/ ... -17-03-23/
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

vantono έγραψε: 01 Μαρ 2024, 18:34
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 01 Μαρ 2024, 13:53
stergiosbik έγραψε: 01 Μαρ 2024, 12:14

Δεν με ενδιαφερει για ποιον λογο ζητηθηκε.
Με ενδιαφερει οτι αυτο το βιντεο αυτο επρεπε να υπαρχει αλλα το εξαφανισαν!
Το τι συμπερασματα θα εβγαιναν απο την υπαρξη του βιντεο ειναι θεμα αναλυσης των ειδικων και οχι θεμα δικο μου ή δικο σου που ειμαστε ασχετοι.
Θα πρεπε να σε ενδιαφερει η παρανομια που εγινε με την εξαφανιση του βιντεο.
:+1:
Προσπαθούμε να πείσουμε τα κομματόσκυλα για τα αυτονόητα πράγματα. Απιστευτο.
Γενικά παρατηρώ από αρκετούς βαμμένους (όχι από όλους και όχι μόνο εδώ) μια ανούσια υπερανάλυση με στόχο - μάλλον - να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:10
Otto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2024, 12:36
Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 12:27 Ο Λακαφωσης ενω τα συνεργεια διασωσης ηταν ακομη στον χωρο μετρουσαν μαζι με τον ευαγγελατο τις λαμαρινες απο τις φωτο,υπολογιζαν το βαρος τους με το ματι και διεδιδαν οτι λειπουν 100 τοννοι περιπου απο τους 140 που επρεπε να κουβαλαει η εμπορικη
Ορίστε;
Απο το σημειο 1h:00minutes και για 5 λεπτα μετρανε αριθμο λαμαρινων και τα παχη βαρη της καθε λαμαρινας μεσω φωτογραφιων
Η μετρηση παχους της λαμαρινας εγινε με την βοηθεια του στυλο του Λακαφωση
https://www.megatv.com/etvshows/975320/ ... -17-03-23/

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2024, 15:21 κάποιος άλλος στο διάστημα θα φταίει, ο Θεός ίσως, δε ξέρω, θα δούμε
αν ψηφίζω και δεν αλλάξει το συμπαν, θα σταματήσεις τουλάχιστον να κανεις σαν την Λουκα του φόρουμ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”