!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν ήμασταν χαρακτήρες DnD
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Αν ήμασταν χαρακτήρες DnD
Εγώ έπαιζα μπλε/κόκκινη διχρωμία.
Εσύ Δράκε μου, κάτι σε true neutral φέρνεις
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Στο BG τί κύριο χαρακτήρα είχες? Εγώ Νάνο Barbarian.GoBzi έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:09Σε (mmo)rpg σχεδόν πάντα παίζω paladin/tank/healer. MtG έπαιζα κατα κύριο λόγο με λευκά. Απο την άλλη τα πολιτικά πιστεύω μου δεν είναι τόσο lawful good οπότε δεν ξέρω που θα με έβαζα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:03Με χίλια πηγαίνεις καλή μου γατούλα και δεν κατορθώνεις να μπεις ούτε από την γατόπορτα, για να μιλήσω στην γαληώσσα σου.
Μάταια προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου.
Κατέληξα σε Drow assassin γιατί δεν είχα παίζει ποτέ μου Drow ή rogue.
GoBzi έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:17Κατέληξα σε Drow assassin γιατί δεν είχα παίζει ποτέ μου Drow ή rogue.Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:16Στο BG τί κύριο χαρακτήρα είχες? Εγώ Νάνο Barbarian.GoBzi έγραψε: 02 Μαρ 2024, 00:09
Σε (mmo)rpg σχεδόν πάντα παίζω paladin/tank/healer. MtG έπαιζα κατα κύριο λόγο με λευκά. Απο την άλλη τα πολιτικά πιστεύω μου δεν είναι τόσο lawful good οπότε δεν ξέρω που θα με έβαζα.![]()
![]()
Mε τους Rogue/Thief τα είδα όλα όταν ένας που είχα σκότωσε μόνος του τη Bodhi με παγίδες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κauldron σε ρόλο Lawful evil με μια εσανς Neutral good 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έθνι φυσικά Lawful evil
Έ είχα διαβάσει πρόσφατα το Homeland και είχα πωρωθεί με τον Drizzt.
Ημουν μεταξύ:
Ηuman Paladin - Oath of Devotion ή Oath of the Ancients
Drow Rogue - Assassin
Wood Elf Druid - Circle of the Land
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:53 Neutral Evil είναι ο OANNHSEA, εξολοθρευτής των τετράποδων και των ψυχανώμαλων σκατών.
Κάνετε λάθος, ο ΟΑΝΝΗSEA είναι Unaligned 
Έχει χαθεί αυτές τις μέρες.
Πιθανώς εξολοθρεύει τετράποδα ή κυνηγούς, ή ιδανικά κυνηγετικούς σκύλους
Πιθανώς εξολοθρεύει τετράποδα ή κυνηγούς, ή ιδανικά κυνηγετικούς σκύλους
μετά τις μασαμπούκες το έριξε στο σαφάρι ;
Nyxtovios κάτι μεταξύ Lawful neutral και Lawful evil
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 22 Απαντήσεις