!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
ωραιος ο παο, και χωρίς αγχος.
Κοντά έπεσες. 11
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
ξεθιμασμενη ομαδα η ρεαλ το εχουμε πει πρωτοι εδω 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλα ηρεμησε, αυτοι θα μιλησουν οταν πρεπει. Στα πλεη οφς θα φανουν ολα.
Εμεις αυριο θα χασουμε δυστυχως.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
ομαδα φλοπερς ξεκαθαρα,οταν ζορισαν τα πραγματα αρχισε ο αργεντινος καραγκουνης τα καραγκιοζιλικια αλα ναβαροBazoomba έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:49Καλα ηρεμησε, αυτοι θα μιλησουν οταν πρεπει. Στα πλεη οφς θα φανουν ολα.
Εμεις αυριο θα χασουμε δυστυχως.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ερμής έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:45Κοντά έπεσες. 11
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:51
ομαδα φλοπερς ξεκαθαρα,οταν ζορισαν τα πραγματα αρχισε ο αργεντινος καραγκουνης τα καραγκιοζιλικια αλα ναβαρο![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Για μας ήταν ένα καλό αποτέλεσμα καθώς αποκτούμε στρώμα ασφαλείας για να πέσουμε πάνω με μειονέκτημα. Εμένα το θέμα μου είναι άλλο. Πώς ο Αστραχάν χωρίς ροτεισον και με τους βασικούς 37 λεπτά όλη τη χρονιά δεν έχει τραυματισμούς και εμείς με ροτεισον έχουμε έξω τέσσερις βασικούς αύριο τους τρεις στην ίδια θέση.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Εκτός από το αποτέλεσμα, το καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν η εμφάνιση του Παπαπέτρου.
Αν μπορεί να σταθεροποιήσει έτσι την αμυντική του απόδοση και δίνει 6-8 πόντους/ματς, ο Παναθηναϊκός κερδίζει αρκετά στην οικονομία του παιχνιδιού.
Αν μπορεί να σταθεροποιήσει έτσι την αμυντική του απόδοση και δίνει 6-8 πόντους/ματς, ο Παναθηναϊκός κερδίζει αρκετά στην οικονομία του παιχνιδιού.
- omg kai 3 lol
kameron έγραψε: 01 Μαρ 2024, 03:35 Εκτός από το αποτέλεσμα, το καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν η εμφάνιση του Παπαπέτρου.
ο Παο πηρε τη μεγαλυτερη νικη της σεζον χωρις το πουλεν σου, βαζοντας 97 ποντους στη Μαδριτη και αποδεικνυοντας ποσο σημαντικος επιθετικα ειναι ο Λεσορ και γενικοτερα να εχεις ενα 5αρι που να βλεπει καλαθι αφου ετσι ανοιγει χωρους για τους υπολοιπους,
και αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος για να νικησεις ομαδες σα τη Ρεαλ
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη απέναντι σε μια ομάδα που εδώ και δυο μήνες βαράει χαρταετό στην ευρωλίγκα και σήμερα κατέβηκε να παίξει exhibition game με circus πάσες στο α' ημίχρονο και χωρίς διάβασμα στο παιχνίδι του αντιπάλου (έτσι κάνει σχεδόν σε όλα τα ματς της ευρωλίγκα). Έχει και άλλα θέματα η Ρεάλ τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει για να μην την πατήσει στο Φ4 σε 1+1 τελικούς.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Μαρ 2024, 03:49kameron έγραψε: 01 Μαρ 2024, 03:35 Εκτός από το αποτέλεσμα, το καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν η εμφάνιση του Παπαπέτρου.
ο Παο πηρε τη μεγαλυτερη νικη της σεζον χωρις το πουλεν σου, βαζοντας 97 ποντους στη Μαδριτη και αποδεικνυοντας ποσο σημαντικος επιθετικα ειναι ο Λεσορ και γενικοτερα να εχεις ενα 5αρι που να βλεπει καλαθι αφου ετσι ανοιγει χωρους για τους υπολοιπους,
και αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος για να νικησεις ομαδες σα τη Ρεαλ
Η επιτυχία της Μαδρίτης δεν πρέπει να μας κάνει να μην βλέπουμε τα προβλήματα που αναδεικνύονται όταν παίζουμε με ομάδες που διαβάζουν το παιχνίδι μας (βλ. πρόσφατα Ζαλγκίρις, γαύρος, ακόμα και Μακάμπι). Η κριτική στον προπονητή γίνεται στη βάση πολλών αγώνων, όχι ενός ή δυο επιτυχιών ή αποτυχιών. Όπως δεν βγαίνει συμπέρασμα μόνο επειδή έχασε εντός από τον Άρη, έτσι δεν βγαίνει συμπέρασμα και από τη νίκη στη Μαδρίτη απέναντι σε αδιάφορο αντίπαλο. Το κοουτσάρισμα του Αταμάν μέχρι τώρα είναι προβληματικό, μακάρι να διορθώσει διάφορα πράγματα, εσύ μπορεί και να νομίζεις ότι πρέπει να παίζει ο Λεσόρ 35'+ και τα υπόλοιπα 5' να τα παίρνει ο Μήτογλου ως σέντερ.
Επίσης, η Ρεάλ μπορεί να έχει τα θέματά της (εγώ από το Σεπτέμβριο έχω γράψει εδώ ότι όσο καλή και αν είναι, θα πρέπει να τραβήξουν στο Φ4 κάποιοι από τους γέροντές της για να το σηκώσει...), αλλά όταν εμφανισθεί σοβαρή και έτοιμη για τον (εκάστοτε) αντίπαλό της πολύ δύσκολα θα την κερδίσει αντίπαλος σε ματς πολλών κατοχών. Είναι πολύ πιο πιθανό να την κερδίσεις αν της σπάσεις το ρυθμό/transition και την πας σε χαμηλό σκορ με πολύ σκληρή άμυνα και κλειστούς διαδρόμους, αυτός είναι ο λόγος που ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός της είναι ο γαύρος.
- omg kai 3 lol
kameron έγραψε: 01 Μαρ 2024, 04:04 εσύ μπορεί και να νομίζεις ότι πρέπει να παίζει ο Λεσόρ 35'+ και τα υπόλοιπα 5' να τα παίρνει ο Μήτογλου ως σέντερ.
Επίσης, η Ρεάλ μπορεί να έχει τα θέματά της (εγώ από το Σεπτέμβριο έχω γράψει εδώ ότι όσο καλή και αν είναι, θα πρέπει να τραβήξουν στο Φ4 κάποιοι από τους γέροντές της για να το σηκώσει...), αλλά όταν εμφανισθεί σοβαρή και έτοιμη για τον (εκάστοτε) αντίπαλό της πολύ δύσκολα θα την κερδίσει αντίπαλος σε ματς πολλών κατοχών. Είναι πολύ πιο πιθανό να την κερδίσεις αν της σπάσεις το ρυθμό/transition και την πας σε χαμηλό σκορ με πολύ σκληρή άμυνα και κλειστούς διαδρόμους, αυτός είναι ο λόγος που ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός της είναι ο γαύρος.
εγω βλεπω οτι τα περισσοτερα παιχνιδια που χασαμε φετος τα χασαμε επειδη πνιγηκαμε επιθετικα και οχι απο κακη αμυνα,
ειδαμε τον ΚΑ και στην εθνικη που δεν τον κοουτσαριζε ο Αταμαν, και στο rotation του Σπανουλη δεν ειδαμε κατι διαφορετικο περι δυνατοτητων του απο αυτο που βλεπουμε εως τωρα, (εκτος απο εσενα φυσικα)
αυτο ειναι επιτευγμα Αταμαν οταν εισαι καταδικασμενος να εχεις στο ροστερ σου το φαντασμα του Χουαντσο-Βιλντοζα κλπ. τραυματισμους, και βγαζεις ουσιαστικα μια ολοκληρη σεζον με ενα 5αρι που δεν ειναι καν καθαροαιμο!

Άλλα γράφω εγώ, άλλα απαντάς εσύ.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Μαρ 2024, 04:21
εγω βλεπω οτι τα περισσοτερα παιχνιδια που χασαμε φετος τα χασαμε επειδη πνιγηκαμε επιθετικα και οχι απο κακη αμυνα,
ειδαμε τον ΚΑ και στην εθνικη που δεν τον κοουτσαριζε ο Αταμαν, δεν ειδαμε κατι διαφορετικο περι δυνατοτητων του απο αυτο που βλεπουμε εως τωρα, (εκτος απο εσενα φυσικα)![]()
αυτο ειναι επιτευγμα Αταμαν οταν εισαι καταδικασμενος να εχεις στο ροστερ σου το φαντασμα του Χουαντσο-Βιλντοζα κλπ. τραυματισμους, και βγαζεις ουσιαστικα μια ολοκληρη σεζον με ενα 5αρι που δεν ειναι καν καθαροαιμο!
Είπα εγώ ότι δεν παίζουμε άμυνα; Αντιθέτως, έχω γράψει πολλές φορές ότι με την άμυνα έχουμε καταφέρει όσα καταφέραμε. Για να βρχυκυκλώσεις όμως τη Ρεάλ (όταν παίξει σοβαρά και μελετημένα) δεν φτάνει απλά η καλή άμυνα, χρειάζεται να "μικραίνεις το γήπεδο", να κλείνεις τους διαδρόμους, αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις για τουλάχιστον 33-35' με πεντάρι τον Λεσόρ, ο γαύρος μπορεί να το κάνει με πεντάρι το Φαλ, αυτή είναι η διαφορά. Έτσι μας βραχυκύκλωσε και εμάς στο κύπελλο και βάλαμε κάτω από 60 πόντους.
Περί ΚΑ, εμένα ο παίκτης μου αρέσει αν και έχει φυσικά αρκετά μεινοεκτήματα. Με αυτό το ρόστερ, θα έπρεπε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν του Αταμάν και εσένα δεν σας αρέσει, κανένα πρόβλημα, δεν είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και πολύ καλύτεροι. Του Αταμάν ευθύνη είναι ότι τόσο καιρό δεν πήγε να πάρει άλλο πεντάρι, όχι δική μου. Όπως και ότι οι περισσότερες μεταγραφές αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, ο πρώτος είμαι που λέω ότι δεν είναι δική του η ευθύνη για τον Βιλντόζα, αλλά για τον Χουάντσο από έναν έμπειρο προπονητή περιμένεις να μπορεί να καταλάβει ότι ο παίκτης είναι καθαρά ανέτοιμος για το τοπ επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να προκρίνει άλλη επιλογή. Δεν πρέπει να του χρεωθεί η περίπτωση Μπαλτσερόφσκι και Γκάϊ (τον οποίον μάλιστα έδιωξε μάλλον λανθασμένα ο ίδιος);
- omg kai 3 lol
kameron έγραψε: 01 Μαρ 2024, 04:32Άλλα γράφω εγώ, άλλα απαντάς εσύ.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Μαρ 2024, 04:21
ειδαμε τον ΚΑ και στην εθνικη που δεν τον κοουτσαριζε ο Αταμαν, δεν ειδαμε κατι διαφορετικο περι δυνατοτητων του απο αυτο που βλεπουμε εως τωρα, (εκτος απο εσενα φυσικα)![]()
Είπα εγώ ότι δεν παίζουμε άμυνα; Αντιθέτως, έχω γράψει πολλές φορές ότι με την άμυνα έχουμε καταφέρει όσα καταφέραμε. Για να βρχυκυκλώσεις όμως τη Ρεάλ (όταν παίξει σοβαρά και μελετημένα) δεν φτάνει απλά η καλή άμυνα, χρειάζεται να "μικραίνεις το γήπεδο", να κλείνεις τους διαδρόμους, αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις για τουλάχιστον 33-35' με πεντάρι τον Λεσόρ, ο γαύρος μπορεί να το κάνει με πεντάρι το Φαλ, αυτή είναι η διαφορά. Έτσι μας βραχυκύκλωσε και εμάς στο κύπελλο και βάλαμε κάτω από 60 πόντους.
Περί ΚΑ, εμένα ο παίκτης μου αρέσει αν και έχει φυσικά αρκετά μεινοεκτήματα. Με αυτό το ρόστερ, θα έπρεπε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν του Αταμάν και εσένα δεν σας αρέσει, κανένα πρόβλημα, δεν είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και πολύ καλύτεροι. Του Αταμάν ευθύνη είναι ότι τόσο καιρό δεν πήγε να πάρει άλλο πεντάρι, όχι δική μου. Όπως και ότι οι περισσότερες μεταγραφές αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, ο πρώτος είμαι που λέω ότι δεν είναι δική του η ευθύνη για τον Βιλντόζα, αλλά για τον Χουάντσο από έναν έμπειρο προπονητή περιμένεις να μπορεί να καταλάβει ότι ο παίκτης είναι καθαρά ανέτοιμος για το τοπ επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να προκρίνει άλλη επιλογή. Δεν πρέπει να του χρεωθεί η περίπτωση Μπαλτσερόφσκι και Γκάϊ (τον οποίον μάλιστα έδιωξε μάλλον λανθασμένα ο ίδιος);
πολλοι προσπαθησαν να αλωσουν τη Ρεαλ αυτο το διαστημα που αναφερεις αλλα μονο ο Παο τα καταφερε,
δε μαρεσει να κρινω το ροστερ και τις επιλογες, αυτους ειχε απο την αρχη της σεζον αυτους μπορεσε να παρει προφανως απο μια μεγαλυτερη λιστα που ειχε υποψην και με αυτους πορευεται,
η ουσια ειναι οτι ακομα κι αν Χουαντσο-Βιλντοζα κλπ. επαιζαν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους κανεις δεν φανταζοταν το καλοκαιρι τον Παο στην 3η θεση της Ευρωλιγκας αυτη τη στιγμη η οποια δεν ειναι μαγικη εικονα αλλα περα ως περα δικαιη,
συμπερασματικα εχεις βγαλει ολη τη σεζον με 4 βασικους και χθες που αυτοι οι 4 ειχαν λιγο παραπανω χρονο και ξεκουραστηκαν, εδειξαν την αξια τους, απλα αναλογισου που θα εφτανε το ταβανι αν υπηρχαν και αλλες σοβαρες βοηθειες (χωρις περαιτερω κριτικη εκ των υστερων)
Καλά, εδώ και 2+ μήνες όποιος πάει στη Μαδρίτη χάνει στο τσακ (Εφές, Μπασκόνια, γαύρος που έπαιζε μάλιστα με ένα πεντάρι τότε, ίσως και άλλοι που δεν θυμάμαι), γενικά η Ρεάλ παίζει στο ρελαντί.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Μαρ 2024, 05:01
πολλοι προσπαθησαν να αλωσουν τη Ρεαλ αυτο το διαστημα που αναφερεις αλλα μονο ο Παο τα καταφερε,
δε μαρεσει να κρινω το ροστερ και τις επιλογες, αυτους ειχε απο την αρχη της σεζον αυτους μπορεσε να παρει προφανως απο μια μεγαλυτερη λιστα που ειχε υποψην και με αυτους πορευεται,
η ουσια ειναι οτι ακομα κι αν Χουαντσο-Βιλντοζα κλπ. επαιζαν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους κανεις δεν φανταζοταν το καλοκαιρι τον Παο στην 3η θεση της Ευρωλιγκας αυτη τη στιγμη η οποια δεν ειναι μαγικη εικονα αλλα περα ως περα δικαιη,
συμπερασματικα εχεις βγαλει ολη τη σεζον με 4 βασικους και χθες που αυτοι οι 4 ειχαν λιγο χρονο και ξεκουραστηκαν εδειξαν την αξια τους,
απλα αναλογισου τι ταβανι θα υπηρχε αν υπηρχαν και αλλες σοβαρες βοηθειες (χωρις περαιτερω κριτικη εκ των υστερων)
Για το ρόστερ οι επιλογές κρίνονται, θετικά ή αρνητικά. Το βασικό ζήτημα είναι γιατί δεν πήρε παίκτη από τη στιγμή που δικαίως ή αδίκως δεν εμπιστεύεται τους άλλους δυο που έχει. Νομίζεις ότι μπόρεί να έχει τύχη (ακόμα και σε σειρά 3-5 αγώνων εντός ολίγων ημερών με τον ίδιο αντίπαλο) με ένα πεντάρι να παίζει συνεχώς πάνω από 35'; Το ματς με το γαύρο στο κύπελλο που έπνιξαν τον Λεσόρ τα πεντάρια τους το ξέχασες;
Για την τρίτη θέση, μπράβο (να δούμε και την τελική κατάταξη), αλλά τα έχουμε ξαναπεί, φέτος ο ανταγωνισμός είναι χαμηλός, για την τριτοτέταρτη θέση έχεις βασικούς ανταγωνιστές τη Φενέρ που έχει για μακράν καλύτερο PG τον 35χρονο Καλάθη ή τη μικτή παλαιμάχων Βίρτους κλπ, σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν συγκυριακά πολλές αδυναμίες, και ο γαύρος έφτιαξε λάθος ρόστερ (αλλά το διόρθωσε).
Του χρόνου αν φέρει Έβανς, Χεζόνια, Ταβάρες (ή εστω Πουαριέ), ο Παναθηναϊκός θα είναι πραγματικά βασικό φαβορί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις