Καλως το αμπασκετο σουτζουκ λουκουμ. Ποια ειναι ενσταση σου; Ειμαι σε μουντ να σε διδαξω σημερα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:16κιοφτε μου,τι λες?Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:11 Ερχεστε στα λογια μου βαζελοι. Μπακαλης ο Τουρκος, φανταστειτε τον Μπι να διαχειριζεται μπατζετ 30 εκατομμυριων. Βρηκε εναν καλο συνδυασμο σημερα και τον αλλαξε σε 4 λεπτα παιχνιδιου ενω μας ειχατε 7-1.
Επισης θα 'ρθειτε στα λογια μου και για τον Ναν. Προβλεψιμος παικτης, ατομιστης και φουλ στα λαθη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν μου αποθεωνες τον σερβο μπυροκοιλια οταν σου ελεγα οτι θες στοπερ στους ψηλους?Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:30Καλως το αμπασκετο σουτζουκ λουκουμ. Ποια ειναι ενσταση σου; Ειμαι σε μουντ να σε διδαξω σημερα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:16κιοφτε μου,τι λες?Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:11 Ερχεστε στα λογια μου βαζελοι. Μπακαλης ο Τουρκος, φανταστειτε τον Μπι να διαχειριζεται μπατζετ 30 εκατομμυριων. Βρηκε εναν καλο συνδυασμο σημερα και τον αλλαξε σε 4 λεπτα παιχνιδιου ενω μας ειχατε 7-1.
Επισης θα 'ρθειτε στα λογια μου και για τον Ναν. Προβλεψιμος παικτης, ατομιστης και φουλ στα λαθη.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο ΠΑΟ πρέπει να ρισκάρει λίγο βάζοντας και τους υπόλοιπους παίκτες στην εξίσωση, αλλιως σε σειρες αγωνων θα τα βρει μπαστουνια
Η εξάρτηση απο τον Ναν φαίνεται
Ειναι λιγο αργα στη σαιζόν για να το κάνεις αυτό βεβαια
Ο μόνος που μπορει να το κανει αυτο ειναι ο Σλούκας, αλλα ο Αταμαν δεν τον εμπιστεύεται και δεν εχει διαθεση να τον κρύψει στην άμυνα
Ο μόνος που μπορει να το κανει αυτο ειναι ο Σλούκας, αλλα ο Αταμαν δεν τον εμπιστεύεται και δεν εχει διαθεση να τον κρύψει στην άμυνα
Συνεχίζω να τον λέω παικτούρα, θυμάσαι τι παιχνίδι έκανε 1 ματς πριν τον τραυματισμό στην ευρωλίγκα; Όλα μας τα 5αρια προσφέρουν κάτι διαφορετικό φέτος. Ο Φαλ την πάσα και την αμυνα, ο Μωυσής το rim protection και την εκρηξη και ο Μίλου φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες με φαουλ, εχει καλό ποστ απ και ειναι ο πιο τεχνικός και απο τους 3.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:33δεν μου αποθεωνες τον σερβο μπυροκοιλια οταν σου ελεγα οτι θες στοπερ στους ψηλους?Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:30Καλως το αμπασκετο σουτζουκ λουκουμ. Ποια ειναι ενσταση σου; Ειμαι σε μουντ να σε διδαξω σημερα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 10:48Συνεχίζω να τον λέω παικτούρα, θυμάσαι τι παιχνίδι έκανε 1 ματς πριν τον τραυματισμό στην ευρωλίγκα; Όλα μας τα 5αρια προσφέρουν κάτι διαφορετικό φέτος. Ο Φαλ την πάσα και την αμυνα, ο Μωυσής το rim protection και την εκρηξη και ο Μίλου φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες με φαουλ, εχει καλό ποστ απ και ειναι ο πιο τεχνικός και απο τους 3.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:33δεν μου αποθεωνες τον σερβο μπυροκοιλια οταν σου ελεγα οτι θες στοπερ στους ψηλους?Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:30
Καλως το αμπασκετο σουτζουκ λουκουμ. Ποια ειναι ενσταση σου; Ειμαι σε μουντ να σε διδαξω σημερα.![]()
σκακιστης,τωρα παει να κανει και τον μητρου λονγκ αμυντικο πολυεργαλειο αφου ειναι ασταθης επιθετικα
παντως πετρουσεφ και μιλουτινοφ ουτε σαν διδυμο ταιριαζουν,ουτε ο ενας να αλλαζει τον αλλο και σιγουρα ο μπυροκοιλιας δεν ταιριαζει στην motion offense του σκακιστη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
σλουκας-βιλντοζα ειναι πρωην αθλητες,δεν θελει μονο στοπερ στους ψηλους αλλα και κυριαρχικο δημιουργικο γκαρντ τυπου μισιτςZelda έγραψε: 24 Φεβ 2024, 10:40 Ο ΠΑΟ πρέπει να ρισκάρει λίγο βάζοντας και τους υπόλοιπους παίκτες στην εξίσωση, αλλιως σε σειρες αγωνων θα τα βρει μπαστουνια
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ρε μαλάκα, που τους βρίσκεις όλους αυτούς;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 13:48Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 10:48Συνεχίζω να τον λέω παικτούρα, θυμάσαι τι παιχνίδι έκανε 1 ματς πριν τον τραυματισμό στην ευρωλίγκα; Όλα μας τα 5αρια προσφέρουν κάτι διαφορετικό φέτος. Ο Φαλ την πάσα και την αμυνα, ο Μωυσής το rim protection και την εκρηξη και ο Μίλου φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες με φαουλ, εχει καλό ποστ απ και ειναι ο πιο τεχνικός και απο τους 3.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 09:33
δεν μου αποθεωνες τον σερβο μπυροκοιλια οταν σου ελεγα οτι θες στοπερ στους ψηλους?![]()
σκακιστης,τωρα παει να κανει και τον μητρου λονγκ αμυντικο πολυεργαλειο αφου ειναι ασταθης επιθετικα
παντως πετρουσεφ και μιλουτινοφ ουτε σαν διδυμο ταιριαζουν,ουτε ο ενας να αλλαζει τον αλλο και σιγουρα ο μπυροκοιλιας δεν ταιριαζει στην motion offense του σκακιστη![]()
Συμφωνώ για τον Πετρουσεφ, αυτος παει πακέτο με Μωυσή. Το θεμα είναι ότι μαζεύτηκαν πολλοί καλοί στο 5.
εχει παο-ρεαλ σημερα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
1 φορά θα χρειαστεί να τους κερδίσουμε αυτούς φέτος και ελπίζω να μην γίνει σήμερα...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ατυχος ο παο λιγο, πριν την διακοπή ειχε ελπιδες νομιζω καλες, αλλα για να δουμε, ευχομαι να τους ριξουν 50αρα και ας αποκλειστουν απο εμας μετα, για να μην στεναχωριεται ο νταζε
Η Ρεάλ και ολα τα ματς να χάσει πάλι πρώτη είναι αλλά μετά τη διακοπή θα είναι καβλωμένη να γαμίσει τον οθωμανικό πουστρόκωλο. Παίζω 20 πλους
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σικμα , Μιλου, Φαλ, Παετρούσεφ, Μωυσής, Πιτερς. Τρία πεντάρια δυο 4,75 και ένα τεσσάρι.
Ο ΠΑΟ έχει τρια πεντάρια Λεσορ, Κωστας, Ασχετόφσκι, ενα τεσσαροπεντάρι Μητογλου , τρια τριαροτεσσάρια Ματζουκας, Ιωάννης, Χουαγκ Τσου.
Ο ΠΑΟ έχει τρια πεντάρια Λεσορ, Κωστας, Ασχετόφσκι, ενα τεσσαροπεντάρι Μητογλου , τρια τριαροτεσσάρια Ματζουκας, Ιωάννης, Χουαγκ Τσου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
ΠΟΟΟΟΥΥΥΥΥΤΤΤΤΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑBazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 18:04Ρε μαλάκα, που τους βρίσκεις όλους αυτούς;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 13:48Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2024, 10:48
Συνεχίζω να τον λέω παικτούρα, θυμάσαι τι παιχνίδι έκανε 1 ματς πριν τον τραυματισμό στην ευρωλίγκα; Όλα μας τα 5αρια προσφέρουν κάτι διαφορετικό φέτος. Ο Φαλ την πάσα και την αμυνα, ο Μωυσής το rim protection και την εκρηξη και ο Μίλου φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες με φαουλ, εχει καλό ποστ απ και ειναι ο πιο τεχνικός και απο τους 3.
παντως πετρουσεφ και μιλουτινοφ ουτε σαν διδυμο ταιριαζουν,ουτε ο ενας να αλλαζει τον αλλο και σιγουρα ο μπυροκοιλιας δεν ταιριαζει στην motion offense του σκακιστη![]()
![]()
Συμφωνώ για τον Πετρουσεφ, αυτος παει πακέτο με Μωυσή. Το θεμα είναι ότι μαζεύτηκαν πολλοί καλοί στο 5.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις