Άσε την δική μου πατέντα δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε μεγάλες κατασκευές και σεισμούς.Νταγκλης έγραψε: 28 Φεβ 2024, 14:45Μακάρι να μιλούσα στην κυρά Κατίνα. Εσύ έχεις αποβλακωθεί εντελώς πια...seismic έγραψε: 27 Φεβ 2024, 05:22 Φίλε δεν απευθύνεσαι στην κυρά Κατίνα. Όταν μιλάς με τον seismic μιλάς με την ιστορία.
1η βλακεία:
Τη θλιπτική δύναμη που συνέθλιψε τις παρειές των τοιχωματων και ισοπέδωσε τη Χιλή και τη Ν. Ζηλανδία την ασκείς ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ στις παρειές.
2η βλακεία:
Ακόμα και να αποτρέψεις πλήρως τη ανάκληση δεν σημαίνει ότι μηδένησες τη ροπή.
Για να αποτραπεί η ανάκληση αναγκαστικά θα υπάρχει περεταίρω εφελκυστική τάση στο συρματόχοινο της εφελκυώμενη παρειάς και ίση θλιπτική τάση στο σκυρόδεμα της θλιβόμενης παρειάς.
Και οι τάσεις αυτές εξαρτώνται μόνο από τη σεισμική τέμνουσα. Όχι από την πιθανή ανάκληση..
Ο σεισμός πρέπει να κατέβει.... και κατεβαίνει μέσω του θλιβόμενου πόδα. Αν αποτρέψεις την ανάκληση δεν αποτρέπεις τη θλίψη.
...και φυσικά ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΣΦΙΓΜΕΝΗ περιοχή του θλιβόμενου πόδα μπορεί να δεχθεί θλίψη και ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΤΟΜΗ. Το σκυρόδεμα χωρίς περίσφιξη είναι άχρηστο.
Όσο ανόητος και να είσαι μπορείς να το καταλάβεις αυτό.
Ο σεισμός ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ θα κατέβει στη γη μέσω του θλιβόμενου πόδα.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ, με τις βλακείες που κάνεις, θα ασκήσεις στο θλιβόμενο πόδα ΔΙΠΛΑΣΙΟ θλιπτικό φορτίο από αυτό που έκανε θρύψαλα τα τοιχώματα σε Χιλή και Ν. Ζηλανδία.
Το μόνο που θα πετύχει η αποτυχημένη πατέντα σου είναι αυτό:
[img]https://i.postimg.cc/T1c5xtZz/boun ... .png[/img]
Αλλά δεν μπορείς να μου δείχνεις δικές σας αστοχίες που κατά τα άλλα ήταν άψογα υπολογισμένες ότι δεν θα γίνουν και έγιναν κατά λάθος, και να μου λες ότι και η δική μου αυτό θα πάθει.