!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:36
Δεν ξεχνάω τίποτα γενικώς και ειδικώς. Και ήδη έχω ανεβάσει θέμα, ευέλικτα άφυλα ζούδια.

Και ως συνήθως, υπήρξαν αναγνώσεις και διακριτικές αποχωρήσεις, όπως πάντα άλλωστε. :)

viewtopic.php?f=10&t=52658
εσυ την ανεβασες αυτη την μαλακια; Δεν το προσεξα χρυσοψαρο σε λουπα. Το θυμασαι οτι εχουμε ΝΔ και ψηφισε γαμους και εισαι νευριασμενη και καλα;
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:50
Polaris3 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:45
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:33 Κουράστηκα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια

Θα ήθελα να απαντούσατε και στο ερώτημα για τα γονεικά πρότυπα και την επιστήμη της ψυχολογίας

Ισχύουν τελικά ή όχι;

Χρειάζεται ένα κοριτσάκι να ταυτιστεί με την μητέρα και ένα αγόρι με τον πατέρα, ναι ή οχι;
Ε αφού δεν καταλαβαίνετε τι σας λέμε, ελπίζουμε με την επανάληψη μήπως και μείνει κάτι (άκαρπες οι προσπάθειες μέχρι στιγμής)

Όχι δεν χρειάζεται πατέρα ούτε μητέρα, χρειάζεται ικανά άτομα για να τα μεγαλώσουν, ανεξάρτητα από το βιολογικό φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Και κάποιες έρευνες οι οποίες έγιναν από woke επιστήμονες και αριστερά think tanks τα οποία έχουν σκοπό να διαβρώσουν τα σωστά και παραδοσιακά πρότυπα (οκ, το ξεφτίλισα λίγο :hammer: )

Parent-child interaction styles between gay and lesbian parents and their adopted children" by Farr, R.H., Forssell, S.L., & Patterson, C.J. in Journal of Family Psychology, 2010.

Developmental and contextual factors that influence gay fathers’ parental competence: A review of the literature" by Tornello, S.L., & Patterson, C.J. in Psychology of Sexual Orientation and Gender Diversity, 2015.

Consensus Statement from the American College of Pediatricians, March 2017 - Parenting and Child Health Outcomes" which discusses the outcomes of children raised in various family structures.

Children’s outcomes in same-sex parented families: A review" by Crouch, S.R., Waters, E., McNair, R., Power, J., & Davis, E., in Medical Journal of Australia, 2014.
Εγώ λοιπόν, από ό,τι ήξερα μέχρι σήμερα από την επιστήμη και από την προσωπική μου βιωτή και την παρατήρηση καθώς και απο μαρτυρίες γνωστών μου ή ανθρώπων στα μίντια, ήξερα και ξέρω πως για να υπάρξει οικογένεια και να μεγαλώσουν σωστά κατα τα ανθρώπινα πρότυπα παιδιά, χρειάζονται και οι δυο γονείς παρόντες, πατέρας και μητέρα, αρσενικό και θηλυκό.

Εαν η επιστήμη ή "επιστημη" της ψυχολογίας αναιρεί τον εαυτό της ή εαν βγαίνουν στοχευμένα διάφορες προσεγγίσεις για το θέμα, ώστε να καλύψουν τα ελλείμματα των ομοφυλόφιλων που θέλουν παιδιά, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, το οποίο και δεν ασπάζομαι

Δεν θα ήθελα ποτέ να μην έχω γνωρισει ΚΑΙ πατέρα ΚΑΙ μητέρα
Δεν θα ήθελα για κανένα παιδί να μην γνωρίσει πατέρα ή μητέρα (ή και τα δύο ταυτόγχρονα) ούτε να μεγαλώνει με άφυλα προιόντα της υποκουλτούρας μας

Ε ,Κρόνε το προσωπικό βίωμα δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο. Για αυτο χρησιμοποιούμε όργανα, μετρήσεις, δεδομένα (science που λέμε στο χωριό μου, το Λονδίνο ) που είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τις προσωπικές πεποιθήσεις του κάθε ατόμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polaris3 την 20 Φεβ 2024, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Γράφων έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:37
nemo έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:13

και να απαντησω στο ερωτημα σου ναι υπαρχουν οι δυνατοτητες για ενα γκει ζευγαρι να μεγαλωσει πολυ καλα ενα παιδι αλλα με προυποθεσεις που μια απο αυτες ειναι η ηλικια και φυσικα μιλαμε για ενα μικρο ποσοστο απο αυτην την κοινοτητα οχι για την πλειοψηφια
Οχι, κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες, γιατί παραβιάζεται μια αναγκαία συνθήκη: η ύπαρξη πατέρα και μητέρας
να καταλαβαινεις και συ τι διαβαζεις ειπα με προυποθεσεις σχετικα με την ηλικια
και των γκει και των παιδιων ..ας μη το αναπτυξουμε γιατι θα φανει ουτοπικο
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:30
Nostalgia έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:24
omg kai 3 lol έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:05

αμα δεν ηταν και τα φορα πως θα εκδηλωνοταν το καθε καταπιεσμενο κομπλεξικο μισανθρωπιδιο το εχεις σκεφτει αυτο;
Κατσε ρε Κουρε, αν αυτο ειναι κομπλεξικο, το να παριστανει ο μουστακαλης την λεχωνα τι ειναι τοτε;
Ο omg είναι φάση μουστακαλή που μπορεί να παραστήσει και τη λεχώνα και την τροφό και ό,τι άλλο προκύψει.

Αρκεί μια ιδέα να το πει, μια ιδέα να το προστάξει.
Ετσι ηταν παντα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
nemo

νύχτα έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:25

κοίταξε, δεν πιστεύω στον θεσμό της πυρηνικής οικογένειας, οπότε ας συμφωνήσουμε
ότι διαφωνούμε, και αν έχεις την καλοσύνη, χωρίς περιττές προσβολές
κατι τελευταιο αν δεν πιστευεις στον θεσμο της πυρηνικης οικογενειας γιατι τοτε εκφραζεις και αποψη
για το πως θα μεγαλωσουν τα παιδια; αυτονοητη απορια ! :102:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

hellegennes έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:26
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:40
hellegennes έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:35

Δεν διαιωνίζει το είδος η ερωτική έλξη ενός 50άρη για μια 50άρα. Δεν είναι φυσιολογική; Είναι αφύσικο δηλαδή να σου αρέσει μια γυναίκα σε μη αναπαραγωγική ηλικία;
Όχι ρε συ Χέλη, είναι προγραμματισμένος ο οργανισμός και ο εγκέφαλος να ελκύεται από το αντίθέτο φύλο, άσε που απο μια ηλικία και μετά φυσιολογικά φθίνει η σεξουαλική δραστηριότητα ή η ανάγκη, κανονικά
Ο εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να έλκεται σεξουαλικά από κάτι. Το τι είναι αυτό το κάτι είναι πολύ πιο αόριστο. Δεν ξέρουμε καν πώς ακριβώς δουλεύει η σεξουαλική έλξη, μόνο υποθέσεις κάνουμε. Ξέρουμε όμως τι είναι οπωσδήποτε διαταραχή: οτιδήποτε είναι σεξουαλική έλξη και δεν συμβαδίζει με την έννοια της ενσυναίσθησης, δηλαδή διαταραχή είναι οι στρέιτ βιαστές, οι γκέι βιαστές, οι στρέιτ και γκέιτ παιδόφιλοι, οι νεκρόφιλοι και οι κτηνοβάτες. Ο λόγος που αυτά είναι διαταραχές είναι γιατί ο ερεθισμός δεν συνδυάζεται από φυσιολογική λειτουργία της ενσυναίσθησης ή προκύπτει κατευθείαν από έλλειψη ενσυναίσθησης, δηλαδή κάποιος ερεθίζεται από την δυστυχία κάποιου άλλου ή -στις πιο ελαφριές περιπτώσεις- ερεθίζεται παρά την δυστυχία του άλλου.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το επιχείρημα του Green Dragon είναι λανθασμένο. Αν φυσιολογική έλξη είναι αυτή που αφορά την δυνατότητα αναπαραγωγής, θα ήταν αφύσικη η έλξη από άτομα που βρίσκονται ξεκάθαρα σε μη αναπαραγωγική ηλικία.

Αυτό συμβαίνει γιατί το βλέπει όλο λάθος. Η σεξουαλική αναπαραγωγή είναι παρεπόμενο της σεξουαλικής έλξης, δεν είναι συνειδητή πράξη.
Αγοραρε, πρεπει να προσεχουμε πως μεταχειριζομαστε την εννοια "φυσιολογικο". Στην φυση, φαινομενα απουσιας ενσυναισθησης ειναι αρκετα συχνα στις σεξουαλικες πραξεις. Σε αρκετες πρωτογονες φυλες, τοσο σε αφρικη οσο και στην Πολυνησια εμφανιζουν συχνα αποκλινουσες σεξουαλικες συμπεριφορες (ομαδικοι βιασμοι σε γυναικες που βρισκουν μονες στο δασος κλπ). Και δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να προσεγγιζει περισσοτερο το φυσιολογικο απο το ζειν των πρωτογονων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

και να απαντησω στο ερωτημα σου ναι υπαρχουν οι δυνατοτητες για ενα γκει ζευγαρι να μεγαλωσει πολυ καλα ενα παιδι αλλα με προυποθεσεις που μια απο αυτες ειναι η ηλικια και φυσικα μιλαμε για ενα μικρο ποσοστο απο αυτην την κοινοτητα οχι για την πλειοψηφια
Για ρίξε ένα εξπλέιν εδώ.

Θα επαναλάβω ότι το θέμα είναι αμιγώς ταξικό. Τόσο για τους γκέι όσο και τους στρέιτ.

Όσοι το αντέχουν οικονομικά, θα το προχωρήσουν. Όσοι δεν, θα εισπράξουν δεν. Είτε είναι στρέιτ είτε γκέι.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε.

Οικονομικό ελντοράντο είναι η φάση, που δεν αφορά στους γονείς αλλά στους περιφερειακούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:36
Δεν ξεχνάω τίποτα γενικώς και ειδικώς. Και ήδη έχω ανεβάσει θέμα, ευέλικτα άφυλα ζούδια.

Και ως συνήθως, υπήρξαν αναγνώσεις και διακριτικές αποχωρήσεις, όπως πάντα άλλωστε. :)

viewtopic.php?f=10&t=52658
εσυ την ανεβασες αυτη την μαλακια; Δεν το προσεξα χρυσοψαρο σε λουπα. Το θυμασαι οτι εχουμε ΝΔ και ψηφισε γαμους και εισαι νευριασμενη και καλα;
Ναι γλjκούλj μου εγώ. Δεν εγκρίνεις; Γουάου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Nostalgia έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:31 Δηλαδη ρωτησες την κατσικα και σου ειπε οτι δεν της αρεσε; Τοτε οσα σκυλια χρησιμοποιουν στις τσοντες και εφοσον τους σηκωνεται για να γαμησουν ειναι ΟΚ επειδη ειναι ερεθισμενα; Μηπως αυτο δεν ειναι κτηνοβασια επειδη το σκυλι το δινει με σηκωμενη πουτσα, αρα κατα τα λεγομενα σου ελκεται σεξουαλικα απο την γυναικα;

Μηπως το εχετε τερματισει τελειως;
Bazoomba έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:55 Αγοραρε, πρεπει να προσεχουμε πως μεταχειριζομαστε την εννοια "φυσιολογικο". Στην φυση, φαινομενα απουσιας ενσυναισθησης ειναι αρκετα συχνα στις σεξουαλικες πραξεις. Σε αρκετες πρωτογονες φυλες, τοσο σε αφρικη οσο και στην Πολυνησια εμφανιζουν συχνα αποκλινουσες σεξουαλικες συμπεριφορες (ομαδικοι βιασμοι σε γυναικες που βρισκουν μονες στο δασος κλπ). Και δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να προσεγγιζει περισσοτερο το φυσιολογικο απο το ζειν των πρωτογονων.

τα σκυλια και τα ζωα γενικοτερα αναπαραγονται σε συγκεκριμενες χρονικες περιοδους και ειναι ερμαια των ορμονων τους, δεν μπορουν να κανουν κατι γιαυτο

οι ανθρωποι απο την αλλη εκτος απο ελξη εχουν και λογικη και συνειδηση -> ελευθερη βουληση, η σεξουαλικη ελξη μπορει καλλιστα να πηγαζει απο καθαρη ηδονη και οχι απο "την αναγκη αναπαραγωγης του ειδους" αυτο το γνωριζουμε εδω και χιλιαδες χρονια οσο πισω κι αν παμε στον ιστορικο χρονο
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

nemo έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:54 κατι τελευταιο αν δεν πιστευεις στον θεσμο της πυρηνικης οικογενειας γιατι τοτε εκφραζεις και αποψη
όσοι διαφωνούν μ έναν θεσμό, δεν επιτρέπεται να έχουν άποψη;
κάποιος που πιστεύει, ποιες προϋποθέσεις πληροί ώστε η άποψή του να είναι πιο έγκυρη;

εύχομαι πως δεν θα σου πάρει πολλή ώρα ν αντιληφθείς τον ατελή συλλογισμό σου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

omg kai 3 lol έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:35
Nostalgia έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:24
omg kai 3 lol έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:05

αμα δεν ηταν και τα φορα πως θα εκδηλωνοταν το καθε καταπιεσμενο κομπλεξικο μισανθρωπιδιο το εχεις σκεφτει αυτο;
Κατσε ρε Κουρε, αν αυτο ειναι κομπλεξικο, το να παριστανει ο μουστακαλης την λεχωνα τι ειναι τοτε;

οταν δηλαδη αυτος εκανε την εγκυο πριν 30 χρονια ηταν οκ τωρα ξαφνικα ο ραντομ μουστακαλης που σας χαλαει το ασπρο γενος σας πειραξε:

Εικόνα

Εικόνα

τουλαχιστον να ειστε ειλικρινεις πρωτα με τους εαυτους σας, και να αφησετε τις πουστιτσες,
πειτε καθαρα και ξαστερα ειμεθα ομοφοβικοι ρατσιστες και γουσταρουμε το καθεστως της παλαιας διαθηκης των εβραιων και ακομα πιο πισω,
οσο πιο πισω τοσο πιο καλα,
αντι να παραθετετε ψευδοεπιστημονικα αρθρα και οτι ταχα ενδιαφερεστε για το μελλον της ανθρωποτητας ενω ταυτοχρονα κυνηγατε με τσεκουρια και μασετες συνανθρωπους
Σιγα μην ειμαι ομοφοβικος, να φοβηθω τι δηλαδη; Εχω και στην εργασια μου 2 δηλωμενους ομοφυλοφιλους και συμπεριφερομαι οπως συμπεριφερομαι στον καθενα. Την ταινια δεν την εχω δει, ουτε καταλαβαινω που κολλαει στην κουβεντα μας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
nemo

νύχτα έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:03
nemo έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:54 κατι τελευταιο αν δεν πιστευεις στον θεσμο της πυρηνικης οικογενειας γιατι τοτε εκφραζεις και αποψη
κάποιος που πιστεύει, ποιες προϋποθέσεις πληροί ώστε η άποψή του να είναι πιο έγκυρη;

εκ πρωτης οψης αυτο που λες ειναι σωστο αλλα αν το σκεφτεις λιγο οχι!- επειδη και οι γκει σχηματιζουν
πυρηνικη οικογενεια με μελλον γιατι τα παιδια που θα υιοθετησουν θα συνεχισουν και αυτα με την δικη τους πυρηνικη οικογενεια σκεψου το και απαντησε μου
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:58
Για ρίξε ένα εξπλέιν εδώ.

Θα επαναλάβω ότι το θέμα είναι αμιγώς ταξικό. Τόσο για τους γκέι όσο και τους στρέιτ.

Όσοι το αντέχουν οικονομικά, θα το προχωρήσουν. Όσοι δεν, θα εισπράξουν δεν. Είτε είναι στρέιτ είτε γκέι.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε.

Οικονομικό ελντοράντο είναι η φάση, που δεν αφορά στους γονείς αλλά στους περιφερειακούς.
αν ειναι συνειδητοποιημενοι μιας ηλικιας και τα παιδια πανω απο εφτα ετων θα μπορουν να παιξουν τον ρολο του μεντορα- καπως ετσι
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Nostalgia έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:03
Σιγα μην ειμαι ομοφοβικος, αλλα... το να παριστανει ο μουστακαλης την λεχωνα τι ειναι τοτε;

:lol:
nemo

nemo έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:08
νύχτα έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:03

εκ πρωτης οψης αυτο που λες ειναι σωστο αλλα αν το σκεφτεις λιγο οχι!- επειδη και οι γκει σχηματιζουν
πυρηνικη οικογενεια με μελλον γιατι τα παιδια που θα υιοθετησουν θα συνεχισουν και αυτα με την δικη τους πυρηνικη οικογενεια σκεψου το και απαντησε μου
υσ..δεν σου γραφω οτι ηθελα να πω πανω σε αυτα που ειπες γιατι θα νομισεις παλι οτι θα σε προσβαλω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”