πως δεν νομιζεις, σιγουρος ησουνα οτι σε ελεγα μαλακα, λες και εχω ξαναπει κανεναν. Γυναικες, σε εκτιμω και τριχες κατσαρες, μαλακα.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:06 είναι απλά μια ένδειξη οτι έχεις το "λεφτερο" (τρόπον τινα) να μου απευθύνεις όσα "μαλάκα" θες
δεν νομίζω οτι δεν φτάνει μέχρι εκεί το υπέροχο μυαλό σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Φεβ 2024, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι ναι !! για να το καταλαβουν ολοινύχτα έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:02 αφού ο Μπετελγκέζ μου τον παίζει, ας σώσουν οι γκέι την ανθρωποταπότητα
Συγγνώμη αλλά εγώ κατάλαβα οτι με έλεγες μαλάκα και όχι μαλάκω
τί να κάνουμε
ΥΓ: εδώ είναι το σημείο που κουράζεις τον συνομιλητή σου και θα αναγκαστεί να σε προσβάλει με το να μην συνεχίσει να απαντά στο μοτεράκι που έβαλες μπρος
τί να κάνουμε
ΥΓ: εδώ είναι το σημείο που κουράζεις τον συνομιλητή σου και θα αναγκαστεί να σε προσβάλει με το να μην συνεχίσει να απαντά στο μοτεράκι που έβαλες μπρος
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ισως να μην το διατυπωσε σωστα αλλα καταλαβες τι εννοει αλλα το χουι σου να πετας χαρταετοomg kai 3 lol έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:57Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:28 η ερωτική έλξη που δεν διαιωνίζει το είδος είναι μη φυσιολογική.
ωπα ρε Τζεγκις Χαν
δλδ θες να πεις οτι καθε φορα που βγαζεις το σπερμα σου τεκνοποιεις; και οποιαδηποτε αλλη αποπειρα ειναι παρεκκλιση/ανωμαλια;![]()
![]()
δεν το αφηνεις ....ερωτικη ελξη ειναι αναγκαια για την αναπαραγωγη του ειδους οκ;!
ε μην απαντησεις μια φορα αν εκνευρίζεσαι, δοκιμασε μηπως τα καταφερεις.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 19:11 Συγγνώμη αλλά εγώ κατάλαβα οτι με έλεγες μαλάκα και όχι μαλάκω
τί να κάνουμε![]()
Απαντήστε όμως κάτι, η επιστήμη της ψυχολογίας, τουλάχιστον, που μέχρι τώρα έκανε λόγο για μητρικό και πατρικό πρότυπο και την σημασία που έχει για την ψυχονοητική ανάπτυξη του παιδιού, τί θέση παίρνει τώρα για το θέμα;
Ξαφνικά σταμάτησαν αυτά τα πρότυπα να είναι το Α και το Ω για το μεγάλωμα ενός παιδιού';
Exω ξαναβάλει πριν το ερώτημα αλλά δεν απαντήσατε εκεί..
Ξαφνικά σταμάτησαν αυτά τα πρότυπα να είναι το Α και το Ω για το μεγάλωμα ενός παιδιού';
Exω ξαναβάλει πριν το ερώτημα αλλά δεν απαντήσατε εκεί..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ρε συ εναον, θελεις να πιστευεις οτι με εκνευριζεις, πίστευέ το αν σε κάνει να νοιώθεις καλά, τί να πω 
εσυ θα με προσβαλεις, αν δεν σε εκνευριζω μια χαρα, καλα θα περάσουμε και σημερα.
εντάξει τότε
τί άλλη μαλακία θα μας πεις σήμερα;
τί άλλη μαλακία θα μας πεις σήμερα;
ε θελω και λίγη βοήθεια, γραψε κατι.
είσαι πηγαίο ταλέντο, δεν χρειάζεσαι την βοήθεια του κοινού
κατι σοβαρό και εμπεριστατωμένο βρε, οχι χαζομαρουλες. Γραψε για τον προγραμματισμό του εγκέφαλου κλπ, τετοια.
αν ηταν να γραψει θα το εκανε απο τα πρωτα πειραγματα σου
υσ βαζω στοιχημα οτι δεν μπορεις να τον εκνευρισεις !
- hellegennes
Ο εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να έλκεται σεξουαλικά από κάτι. Το τι είναι αυτό το κάτι είναι πολύ πιο αόριστο. Δεν ξέρουμε καν πώς ακριβώς δουλεύει η σεξουαλική έλξη, μόνο υποθέσεις κάνουμε. Ξέρουμε όμως τι είναι οπωσδήποτε διαταραχή: οτιδήποτε είναι σεξουαλική έλξη και δεν συμβαδίζει με την έννοια της ενσυναίσθησης, δηλαδή διαταραχή είναι οι στρέιτ βιαστές, οι γκέι βιαστές, οι στρέιτ και γκέιτ παιδόφιλοι, οι νεκρόφιλοι και οι κτηνοβάτες. Ο λόγος που αυτά είναι διαταραχές είναι γιατί ο ερεθισμός δεν συνδυάζεται από φυσιολογική λειτουργία της ενσυναίσθησης ή προκύπτει κατευθείαν από έλλειψη ενσυναίσθησης, δηλαδή κάποιος ερεθίζεται από την δυστυχία κάποιου άλλου ή -στις πιο ελαφριές περιπτώσεις- ερεθίζεται παρά την δυστυχία του άλλου.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:40Όχι ρε συ Χέλη, είναι προγραμματισμένος ο οργανισμός και ο εγκέφαλος να ελκύεται από το αντίθέτο φύλο, άσε που απο μια ηλικία και μετά φυσιολογικά φθίνει η σεξουαλική δραστηριότητα ή η ανάγκη, κανονικάhellegennes έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:35Δεν διαιωνίζει το είδος η ερωτική έλξη ενός 50άρη για μια 50άρα. Δεν είναι φυσιολογική; Είναι αφύσικο δηλαδή να σου αρέσει μια γυναίκα σε μη αναπαραγωγική ηλικία;Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:28
Τα όρια είναι θολά αλλά μπορείς εύκολα να θεωρήσεις ότι η ερωτική έλξη που δεν διαιωνίζει το είδος είναι μη φυσιολογική. Το να ερεθίζεσαι από εσώρουχα θα μπορούσε να θεωρηθεί μη φυσιολογικό αν είσαι ανίκανος να κάνεις σεξ με γυναίκα ή άντρα (ανάλογα το φύλο σου) επειδή δεν σε διεγείρει καθόλου και επομένως είσαι μη αναπαράξιμος. Αν τα χρησιμοποιείς σαν βοήθημα απλώς τότε βρίσκεται μέσα στα όρια του φυσιολογικού.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το επιχείρημα του Green Dragon είναι λανθασμένο. Αν φυσιολογική έλξη είναι αυτή που αφορά την δυνατότητα αναπαραγωγής, θα ήταν αφύσικη η έλξη από άτομα που βρίσκονται ξεκάθαρα σε μη αναπαραγωγική ηλικία.
Αυτό συμβαίνει γιατί το βλέπει όλο λάθος. Η σεξουαλική αναπαραγωγή είναι παρεπόμενο της σεξουαλικής έλξης, δεν είναι συνειδητή πράξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τσάμπα τα γράφω τα επιστημονικά, το φορουμ θα χρειαστεί εντατικά φροντιστήριοSaturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:54υπάρχει ανωμαλία στον γενετικό κώδικα, στις ορμόνες ή όπως αλλιώς τα λένε και στις προσλαμβάνουσες και όπως θα μπορούσε να συμβαίνει σε εμένα ξερω γω αν έπασχα από καρκίνο και τα κύτταρά μου επιτίθονταν στον εαυτό τουςPolaris3 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:51Εμένα πάντως με πείσατε ότι είμαι ανώμαλος, από εδώ και πέρα θα τον παίζω με στρ8 τσόντες μήπως δω κάποια αλλαγήSaturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 18:49 άσε ρε εανον, ασε μας λίγο
ο δικός σου εγκέφαλος μπορεί να ειναι αποκομμένος από το υπόλοιπο σώμα αλλά αυτό, δεν είναι κανονικότητα, που λέμε LOL
σαν άνθρωπος πρέπει να τιμάσαι όπως κάθε άλλο πρόσωπο
Δεν νομίζω οτι διαφωνεί κανείς σε αυτό
Απλώς η γλώσσα για να πεις την αλήθεια φαίνεται μερικές φορές σκληρή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-